בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א' ../images/Emo42.gif

שבוע טוב...
לילה שקט עבר על כוחותינו. ישנו לא רע, התעוררנו פעמיים במשך הלילה ובעזרת כדור השינה לבעלי הצלחנו לישון עד הבוקר. עכשיו הוא כבר ערוך ומוכן ומחכה להסעה שתבוא לאסוף אותו למרכז היום. עברה עלינו שבת מהנה ביותר. יצאנו לשם שינוי מן הבית בבוקר וחזרנו אחה"צ. ערכנו ביקור מהנה אצל חברה שהגיעה מצרפת בבוקר והוזמנו לארוחת צהרים אצל בתו. חזרנו הביתה בסביבות 17:00 עייפים אך מרוצים. היה לו יום עמוס חוויות, מרגש ומעייף והוא ישן טוב בלילה. מזג האוויר השתפר מאוד. מקווה שיהיה שבוע נעים, נאה ומהנה לכל חברי הפורום ולחולינו היקרים. בוקר טוב ישראל!

שבוע טוב , נילי יקרה

איזה יופי לשמוע שיצאתם קצת בשבת וביליתם. אני בטוחה שלך זה היה נפלא וקצת מרפא לנפש וגם לבעלך מסתבר היה טוב להיות בחברת אנשים שאוהבים ומכבדים אותו. אני מאחלת לך שגם בהמשך יהיו לכם בילויים כאלה ובמיוחד בפסח שאז המועדון יהיה סגור. חיבוק ממני ושבוע טוב, טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה טובה

ושבוע טוב. אכן היציאה הזו היתה נדירה וכרוכה בלוגיסטיקה ובתיאומים מכל הצדדים והכיוונים. אני מקווה מאוד שנוכל גם בחופשת פסח להתרענן קצת, למרות שבכלל לא בטוח שזה יתאפשר. בכל אופן, למרות שבעלי אף פעם לא מבקש לצאת, להפך, כשאני מציעה לו לצאת קצת לא מתחשק לו, אתמול קבעתי עובדה, מתלבשים ויוצאים לבקר חברה... הוא בכלל לא ערער על דברי והסכים לכל. בסופו של דבר הוא נהנה... הרבה פעמים צריך לקבוע עובדות, לא לשאול אותו יותר מדי, פשוט להגיד עכשיו עושים כך וכך בסמכותיות ואז הוא לא מתנגד ועושה מה שמבקשים ממנו. בשלב מסוים כבר אין טעם לשאול אותם אם הם רוצים משהו, או מה דעתם. המטפלים יודעים מה טוב בשבילם ועליהם להחליט ולעשות. חבל נורא שכך המצב, אבל אין ברירה אחרת...

הם אינם יודעים מה טוב עבורם

נילי יקרה , אכן גם בעלי בדרך כלל מתנגד לצאת לאנשים או שיבואו אלינו, אך ברור שדווקא גרוי כזה טוב עבורו , במינון מתאים ועם מעט אנשים שיש להם גם סבלנות להסביר לו לאט דברים. לצערי , זה לא קורה הרבה וגם האחים שלו לא באים , למזלי , הוא צועד וניגש אליהם לפעמים. אני סובלת מכך שאין לי עם מי לדבר בערבים ולילדים אני גם לא רוצה לספר יותר מדי. בקיצור , אותה בדידות המוכרת גם לך ולכל החברות כאן. שיהיה שבוע טוב ועוד ביקורים מעניינים, חיבוק ענק ממני , טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif כולנו באותה סירה,יקירתי

אני מכירה טוב מאוד את הבדידות העצובה הזו ואת הערבים הארוכים. לכן קבוצת התמיכה מהווה בשבילי קרש הצלה. מתברר שכל חברות הקבוצה חוות את אותן החוויות ונתקלות באותן הבעיות, מי במוקדם ומי במאוחר. ובעלות הניסיון עוזרות לחסרות הניסיון בעצות וטיפים ובכל מיני פטנטים וכמובן באוזן קשבת, באמפתיה ובהבנה... מאחלת לכם שבוע טוב ושולחת לך גם כן חיבוק אמיץ וחם ...

../images/Emo24.gif../images/Emo178.gifנילי,וטובה וכל השאר

היום ניקינו את המקרר לכב' פסח ,בן זוגי הסתובב סביבי ואמר אני העזור לך , אומנם את המגירות והמדפים הגדולים הוא לא הסתדר איתם אז נתתי לו את המדפים הקטנים שבדלת המקרר לנגב אחרי שטיפה, הוא שמח שהוא עוזר, לפני המחלה שלו הוא היה מזיז את המקרר שוטף את המדפים ממש עוזר משהו משהו היום לשמחתי אני עושה ומנקה הכל ורואה בזה את העבד שיצא ממצרים ממש, כמו שכתוב עבדים היינו
, אני רואה זאת כמצווה גדולה שאני לבד מתמודדת עם הניקיון בבית ללא עזרה,יש לי 5 ילדים אחד בן רווק גר בשכירות בת"א ליד העבודה שלו כל היום בכבישים מעביר סחורה, בן שני עובד בדואר בנתניה ונשוי עם 5 ילדים גר בשבי שומרון בן שלישי גר בנווה צוף חלמיש נשוי עם 3 ילדים ואישתו בהיריון, עובד ביבנה, בת נשואה עם 5 ילדים גרה באלעד, ובת רווקה עובדת בהופר בתל אביב ,כל השבוע אני לא רואה אותה,רק שישי שבת, וגם בשישי שבת היא לפעמים עושה אצל חברות כך שאני לבד,עכשו לחג יבואו 2 ילדי הנשואים עם הילדים כך שיהיה חגיגה אצלי, בן זוגי מאושר שהם יבואו,הם הבטיחו שאני לא יעשה כלום הם יארגנו את החג ויעזרו ,ובא לציון גואל. שנשמע רק בשורות טובות ונעבור את החג בלי תקלות.בנתיים אני מחכה למכתב מבטוח לאומי לראות כמה נכות העלו לבן זוגי לאחר שבדקו אותו בבית לוינשטיין, זה ממש מעצבן שמשלוח המכתב נמשך הרבה זמן, עברו כ3 שבועות מאז הבדיקה.זהו הניירת ושליחת התיק מבית לוינשטיין לביטוח הלאומי,הההההההההההההזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ארוך.

למעלה