בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'

שבוע טוב לכולם. לילה טרוף שינה עבר על כוחותינו. אני לגמרי מטושטשת הבוקר... האתר היה מושבת הלילה והבוקר מוקדם, אז אנחנו מתייצבים עכשיו ומאחלים בוקר טוב ושבוע טוב לכל חברי הפורום היקרים. מקווה שעבר על כולנו סוף שבוע רגוע. מזג האוויר היה נאה ואפשר היה לצאת לטייל בחוץ. שבוע חדש מחכה לנו, נקווה לשמוע רק בשורות טובות. בוקר טוב ישראל!

ענתי44

New member
שבוע טוב לכולם.

אתמול, רק נרדמתי והתחממתי תחת הפוך החם ולפתע אמא זועקת מרה וקוראת לי. אחוזת קורי שינה ורועדת מקור זינקתי ממיטתי ורצתי לחדרה. היא התעוררה מבועתת משינה טרופה, ויתכן שגם חלמה משהו רע ולא הבינה איפה היא. אז היא קראה לי שאבוא ואגיד לה. היא חיבקה אותי חזק חזק, רועדת , למרות השמיכה והתנור הדולק, ונאחזת בי כטובע הנאחז בסבך עץ בגדת נהר סוער. מנסה בעזרת החום האנושי להצמד לקרקע בטוחה, להאחז במוכר ובבטוח. מבוהלת מהחשכה של מוחה שמסרב לגלות לה מי היא ואיפה היא נמצאת. הבוקר קמה כרגיל. עם חיוך מתוק ושמחה בלב.

../images/Emo24.gifנילי מה קרה

למה טירוף? שמרי על עצמך כשבן זוגך ילך למועדון לכי לישון בחזרה שלא תפלי מהרגליים,מאחלת לך בריאות ושבוע של בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

אל בהלה, לא טירוף אלא טרוף-שינה, כלומר שהשינה היתה טרופה, לא רצופה. כרגיל אצלנו... הלילה אני לא יכולתי להירדם גם כשהוא כבר נרדם. שכבתי ערה עד אחרי 03:00 בלילה. בשעה 02:00 שטפתי שלולית שתן בשירותים... עשיתי כל מיני פעילויות הזויות כאלו באמצע הלילה, ולכן שנתי היתה מה שנקרא "טרופה".
הלילה אלך לישון מוקדם ואני מקווה שאצליח להירדם מיד. מקווה שאצלך הכל בסדר, ואין הרבה הפתעות מיותרות. שנשמע רק בשורות טובות יקירתי.

ענתי44

New member
נילי יקירה../images/Emo140.gif

אחרי לילות טרופים, כשאמא היתה במרכז יום הייתי לוקחת לי פעם בכמה זמן חצי יום חופשת דובים, הווה אומר, סוגרת טלפונים- פלאפונים, סוגרת את התריסים בחדרי וצוללת לשינת כוח. מכוונת את השעון כדי לקבל את אמא בזמן. זה היה עוזר מאוד מאוד.

אסתרס

New member
מה שלום חברותי בפורום?../images/Emo68.gif

ובכן אני פה ! לא שכחתי אתכן חס וחלילה, רק שיש קשיים עצומים ואין לי כח לשבת ליד המחשב שמתעתע . פעם עולה ופעם לא. זהו הזמנתי פיליפינית ! ! ! שלמה לא מתפקד בכלל. ולא ירחק היום שבו יפטרו אותנו ממרכז היום. אני מושכת את הימים, הוא כבר לא חוזר בהסעה כי לא מסוגל לעלות ולרדת מהמיניבוס. אני מובילה אותו הלוך וחזור, ואל תשאלו באיזה מאמצים . קראתי את כל מה שכתבתם בסוף השבוע ואני מעוכנת. מחר ,אם אינני טועה, יש סרט בטלביזיה בשם " ימי שלישי עם מורי" אני בעוונותי לא יודעת להעתיק לוידיאו. אולי מישהו מוכן לעשותלי טובה ולהקליט ? ! אני לא יודעת באיזה ערוץ , אם אמצא יותר אינפורמציה , אודיע. בתודה מראש. לילה טוב ומ ש ע מ ם.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי אסתר, שמחה לראותך בפורום

באמת התגעגענו אליך. חסרת לנו בבקרים בברכת הבוקר טוב שלך. צר לי לשמוע על הקשיים של שלמה. טוב שהזמנת פיליפינית. מבחינה זו אני מקנאה בך. הלוואי ויכולתי להזמין מישהי שתעזור לי קצת עם בעלי, למרות שהוא במצב יציב לאחרונה והולך למרכז היום כל יום. היום תפוז מתעתע בי ו-3 פעמים ניסיתי להגיב בפורום ואחרי שכתבתי תגובה שלמה, לא הצלחתי לשלוח אותה. רציתי להגיב לגרשון שהתאכזב מביטול פגישת הפורום, ולענתי, ובכלל, כבר לא זוכרת מה זה היה, ובכל פעם לא הצלחתי לשלוח. אני מקווה שהפעם אצליח. אסתר, בהצלחה עם הפיליפינית החדשה והרבה בריאות ורפואה שלמה לשלמה. קבלי חיבוק אמיץ ושיהיה לך כוח וסבלנות. בטח יהיה קשה בהתחלה עד שתתרגלו למטפלת אבל אני בטוחה שזו תהיה עזרה גדולה מאוד בשבילכם.

אסתרס

New member
זה בדיוק מה שקרה לי../images/Emo68.gif

כותבת וכותבת ולא מצליחה לשלוח. וכשאין זמן זה ממש מבאס. הסרט "ימי שלישי עם מורי, " הוא סרט חובה ! זה סרט על משמעות החיים, על חמלה, הומור, וקבלה של המחלה. הסרט יוקרן מחר יום שני ערוץהוט סרטים 16 בשעה 1600 בבקשה אולי משהו יכול להקליט לי ? ? אין להשיג אותו בחנויות הוידיאו ובאוזן השלישית יש אותו ללא תרגום לעברית ! יש לי עותק שמועתק מעותק שמועתק מעותק......... וזה עלוב ברמות. אז ב ב ק ש ה.

zs1957

New member
היי אסתר יקרתי

מה שלומך? שמחתי ששבת אלינו לפורום. מזל טוב לקבלת הפליפינית. האם זה ביבוא אישי, או מישהי מהארץ שמחפשת מעסיק חדש? בכל אופן שיהיה בהצלחה. מטפלת טובה זה מפעל הפיס. מה שלום התאומים המתוקים? כל כך כואב לקרא על ההתדרדרות של שלמה, זאת המחלה הארורה ,וכל אחד מאתנו עובר את זהבשלב כלשהו. אני מבינה שכאשר תגיע הפליפנית הוא כבר לא יוכל להיות במרכז היום, הן בשל מצבו המדרדר והן בגלל העלות הכספית הגבוהה למטפלת ומרכז יום. אשמח לסייע לך מניסיוני בהעסקת עובדים זרים ,גם דרורה תסייע מניסיונה האישי. כל טוב, זהבה שחם

למעלה