בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'

לילה שקט עבר על כוחותינו. בחצות נאלצתי לתת כדור שינה ומאז בעלי ישן עד 06:30 בבוקר. אני לעומת זאת שוב לא ישנתי טוב והיה לי מאוד קשה לקום בבוקר. עכשיו כוחותינו רחוצים, מגולחים, לבושים, אכלו ושתו ולקחו את התרופות של הבוקר. עוד מעט תגיע ההסעה ותיקח אותו למרכז היום. עוד יום מגעיל בחוץ. אתמול לא יכולנו לנשום ממש וקיוויתי שהגשם יגיע בלילה וישטוף את כל האבק והחול שבאוויר אבל נראה שהוא מתמהמה, אז כל החולים והקשישים וחולי האסטמה והאלרגים למיניהם חייבים להימנע גם הבוקר מלצאת החוצה ולנשום את האוויר המזוהם הזה... מקווה שהגשם בוא יבוא ויטהר קצת את האוויר. מאחלת לכולם שבוע טוב ויום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo151.gif בוקר טוב לנילי ולכל הפורום

אל תשאלי, לבן זוגי יש פתחות של הבית ובצרור המפתחות יש לו מפתח ישן של אחת הדלתות של המזנון שבו הוא היה מאכסן את הכסף שלו , אני לא יכולה לפתוח כי אי אפשר לשכפל את המפתח , יש לו שם 200 ש"ח , הוא לא ישן בלי המפתחות הוא שם את השייבה של המפתח באחת האצבעות וכך הוא ישן כל הלילה, אני אומרת לו תן לי אשמור לך , הוא מתנגד, אם הוא מחליף מכנסיים הוא ישר שואל איפה הדבר הזה, מתכוון למפתחות,הוא פוחד שמה אני אקח לו את הכסף.לפי דעתי,זה טוב, עדיף שישמור אצלו מאשר נחפש כל הזמן את המפתחות, בתחילת המחלה כל הזמן הייתי מחפשת את המפתחות שלו כי הוא היה מחביא אותו שלא אקח לו או כשימצא אותו הוא יוכל לצאת את הבית ולחזור ולפתוח לבד.לפעמים הוא פותח 4-5 פעמים ביום את הדלת של המזנון כדי לבדוק אם הכסף נמצא, כמה כואב לראות אותו במצב הזה איך האדם נופל מהעוצמה שהייתה לו לכמעט אפס עשיה, יש פסוק אומר "אל יתהלל אדם כי לא תדע מה ילד יום". בשורות טובות

למעלה