בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'

לילה טוב עבר על כוחותינו. הלילה הבלתי יאומן קרה. בעלי הלך לישון ב-20:30 וישן רצוף עד 04:30. אני לא האמנתי למראה עיני. וגם לאחר שקם לשירותים חזר לישון שוב עד 06:30. כמובן שלא נתתי לו את כדור השינה הלילה בכלל. הלוואי, הלוואי, הלוואי שזה יחזור על עצמו גם בלילות הבאים. גם רצפת השירותים נותרה יבשה זה הבוקר השני ברציפות. ה-ל-ל-ו-י-ה! אני יודעת שזה יכול להיות מקרה חד-פעמי אבל אין לכם מושג כמה אני שמחה ומרוצה. הוא גם יותר רגוע ופחות מטושטש מאשר בבקרים שהוא מתעורר אחרי כדור שינה. הוא ממש מאופס הבוקר. אני מאחלת לכל חברי הפורום ולחולינו היקרים ששבוע טוב יעבור עליהם ושגם להם יקרו דברים טובים שיוכלו לספר לנו עליהם בפורום. שיהיה יום עגול לכולם ושבוע טוב ושנשמע בשורות טובות. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי, אני חושבת

בגלל שחשבת להגיד שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד אז ה' עשה איתך חסד והנה אפילו הללו-יה את אומרת. תאמיני לי הבוטח בה' חסד יסובבנו. הלוואי שכל הלילות יהיהו לך כמו שאת רוצה. אמן כן יהי רצון. תדעי שאין מקרה בעולם המילה מיקרה פירושה קרה מי'. כל מה שקורה רק מאיתו יתברך . ה-ל-לו-י-ה .

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

שכחתי לספר לך שבכל פעם שאני הולכת לישון אני חושבת עליך, כי אני אומרת "שמע ישראל" כמו שהצעת לי, ואת רואה, הנה התגשמו בקשותי... יכול להיות שזה רק מקרה חד פעמי, אבל, הלוואי שככה יימשך. אז את רואה, שיהיו לך חיים ארוכים וטובים, העצה שלך עוזרת, בינתים...

../images/Emo24.gif נילי, זה לא העיצה שלי

כך אמרו חכמינו ז"ל, ומי שמאמין והולך בדרכיהם מצליח, אשריך שאת בכוון.

למעלה