../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'
לילה שקט מאוד עבר על כוחותינו...
רוצה לשאול קושיה משלי - מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבכל הלילות בעלי מתעורר פעמיים-שלוש או אפילו פעם אחת, הלילה הזה בקושי פעם אחת!!! בערב בעלי רצה להישאר ולצפות במשחק הכדורגל המדובר שהתחיל ב-20:30 שזו השעה שהוא הולך לישון בדרך כלל. הוא אמר שהוא בכלל לא עייף ומעניין אותו המשחק ואני חשבתי על הלילה הקודם ועל זה שנתתי לו בעוונותי 2 כדורי שינה כדי שנוכל לישון וכו' והרגשתי רגשות אשמה כלפיו וכל היום התחנפתי אליו ופינקתי אותו, אז כמובן שהסכמתי. ראינו מחצית ראשונה ואז חשבתי שהוא ירצה ללכת לישון אבל הוא אמר שיש המשך והוא לא עייף ונשאר. טוב, כמובן שכל המחצית השניה הוא ישן בכורסה, זה היה בערך מ-21:30. כשנגמר המשחק הערתי אותו והוא הלך לישון. אני פרשתי למיטה ב-11:30, בערך שעה אחריו. ב-01:30 אני התעוררתי, זו בערך השעה שהוא מתחיל להתעורר וכנראה שמרוב קימות בשעה הזו אני כבר מתעוררת בעצמי ומקדימה אותו. אבל הוא המשיך לישון ולא קם הפעם. לעומת זאת אני לא הצלחתי לשוב ולהירדם. ניסיתי כל מיני תרגילי נשימה והרפיה. אמרתי "שמע ישראל" כעצת אריאלה היקרה, שום דבר לא עזר. ידעתי כבר שהולך לעבור עלי עוד לילה "לבן" וארוך. שכבתי לי במיטה, נים לא נים והקשבתי לקולות נשימתו העמוקה והשקטה. שמעתי את צלצולי השעון העדינים מהסלון בכל שעה וככה עד שב-03:46 נשמע ציוץ הציפורים הראשון מחצר ביתנו. כ-5 דקות לאחר מכן נשמעו קריאות תרנגולים ממרחק. שחר של יום חדש החל להפציע... בעלי עדיין ישן ואני עדיין ערה. החלו להישמע קולות של מים זורמים בקומה מעל, שמעתי את מחלק העיתונים שהגיע לבניין שלנו, רכב ראשון החל להניע במגרש החנייה של הבית, בקיצור, כל הקולות של הבוקר. רק ב-04:36 נשמעה תזוזה מכיוון המיטה שלו ותוך 2 דקות הוא כבר ישב במיטה ורגליו החלו מגששות אחר נעלי הבית ש"טיילו" בכל חדר השינה. מיד קמתי אליו, נעלתי לו את נעלי הבית וכיוונתי אותו לכיוון השירותים ולאחר מכן הוא מיד חזר למיטה והמשיך לישון. כמובן שהוא לא קיבל את כדור השינה הלילה. חשבתי שעכשיו אולי ארדם ואוכל לנצל עוד שעתיים לשינה וכנראה שבאמת בסופו של דבר נרדמתי קצת כי כשהרדיו המעורר החל לנגן היה לי מה זה קשה לקום. אבל אין ברירה, התפקיד מחייב וככה התחלתי יום חדש. בעלי קם בלי בעיות ונכנסנו לשגרת בוקר רגילה. לאחר שהוא נסע למרכז היום אני יצאתי להליכת הבוקר היומית שלי שגם עזרה לי להתרענן קצת, וזהו... צריך להתמודד עם היום החדש. יש המון עבודה בבית. אז מה אתם אומרים? כנראה שכדורי השינה מהלילה הקודם עדיין השפיעו על השינה בלילה הזה... נראה איך נעבור את הלילה הבא. מה שטוב אצלנו שאף פעם לא משעמם, תמיד יש לצפות להפתעות... שבוע טוב ובוקר טוב ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!