../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'
לילה שקט עבר על כוחותינו, שוב. רוצה לכתוב שהלילות שלנו נכנסים לשגרה מסוימת של שינה אבל בפעם האחרונה שכתבתי זו, התהפכו היוצרות ועברנו לילות קשים, אז השגרה שלנו זה שינה עד אחרי חצות, קימה לשירותים, כדור שינה והמשך שינה עד הבוקר. (בסוגריים אוסיף את כל משפטי האמונות התפלות, "הקש בעץ", "בלי לפתוח פה לשטן", "טפו, טפו, טפו" וכו'). בכל אופן, אנחנו מתחילים שבוע חדש, שהלוואי ויהיה שבוע טוב לכולנו, שבו נחגוג את חג הפסח הבא עלינו לטובה סוף סוף וכל בנות ישראל יגאלו מהעבודה הקשה בניקיונות ובבישולים ואולי יזכו לקצת מנוחה ונחת ורוגע. מקווה שכל חולינו יעברו את החג בקלות, על כל הקשיים שבאכילת המצות. מרכז היום שלנו לא יפעל במשך כל החג מפאת הכשרות (החמץ) ואני אאלץ גם להרבות בבישולים על מנת להקל על בעלי את ההתמודדות עם המצות הבעייתיות. מאחלת לכ-ו-ל-ם שוב שיהיה חג שמח וכשר ונעים ומהנה, שכל החולים יעברו את החווייה בנועם ובשמחה, שאמא של ענתי ואמא של זהבה וכל האמהות האחרות החולות וכל האבות והבעלים היקרים יצליחו ליהנות מאווירת החג, מהפגישות המשפחתיות, ממאכלי החג, ובכלל... אני נאלצת לכתוב ברצף כי בכל פעם שאני לוחצת "אנטר" המחשב בורח לי מהפורום וכל מה שכתבתי נעלם כלא היה, אז רק שתדעו שזו כבר הפעם השלישית שאני מתחילה את ברכת הבוקר טוב היום, ומקווה שהעניין הטכני הזה יסתדר גם הוא... לא יודעת אם זה רק במחשב שלי או אצל כולם... בכל אופן שיהיה שבוע רגוע ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!