בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'

לילה שקט עבר על כוחותינו. מסתמן דפוס שחוזר על עצמו בלילות האחרונים. שינה טובה ורצופה עד אחת בלילה. קימה לשירותים, מקבל כדור שינה וממשיכים לישון עד הבוקר. הלילה היה לילה כזה, אלא שאני בעוונותי הולכת לישון ב-11 בלילה והלילה שוב לא הצלחתי להירדם עד אחרי אחת בלילה, כשנתתי לו את הכדור. אז גם אני נרדמתי וישנו שנינו טוב עד הבוקר. אז קשה לי קצת לקום בבוקר אחרי כל כך מעט שעות שינה. בשבת ישנתי קצת אחר הצהרים ולכן לדעתי לא הצלחתי להירדם בלילה בזמן. מילא, שאלה יהיו הבעיות שלי. עכשיו אנחנו כבר מוכנים ליציאה. תיכף תגיע ההסעה שלו ונמצא לדרך. מאחלת לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי'לה זה נכון

בדרך כלל אם ישנים אח"הצ אין שינה מוקדמת אלא מאוחרת גם אני כך אתמול הלכתי לישון באחת בלילה לכן שלחתי לך אימלים. ואל חברות בפורום האופן כללי מי שרוצה שאני אשלח לה מצגות יפות או פיספוסים וכו' קצת לשמח את הלב תרשמו לי את האימלים ,נילי העיקר השיגרה חזרה ושלא יהיה יותר גרוע ב"ה. בשורות טובות

בוקר טוב נילי יקרה

גם אצלי אותה תופעה של מוצ"ש בגלל שינה יתרה בשבת ובצהריים. אז אתמול הצלחתי לא לישון צהריים. כולם ישנו ואני צעדתי ולכן הצלחתי בקושי להרדם בשעה 12. אבל בדרך כלל אני נרדמת בשבת בצהריים ואז בלילה אין שינה ויום ראשון תמיד עייפה. מאחלת לך שתצליחי היום לנוח ולאגור כוחות. שיהיה שבוע טוב, תהנו מחר במפגש, חיבוק ממני , טובה

ענתי44

New member
../images/Emo185.gif כשיש נדודי שינה

רצוי לעשות משהו מרגיע, כמו מקלחת חמה, שתיית כוס חלב חם או שוקו, ואחרי שהגוף נמצא במצב נינוח יותר לנסות שוב להכנס למיטה. זה קורה לי לפעמיים, לא רק בגלל שינת אחרצהריים טובה, אלא גם כשהמחשבות או לחילופין הדאגות מתרוצצות בתוכי ולא נותנות לי מנוחה.

zs1957

New member
צהריים טובים נילי יקירה,

שמחה לשמוע שיש רק קימה אחת בלילה. ידוע שכאשר ישנים בצהריים קשה להרדם בלילה. את חייבת להיות קשובה לגוף וללכת לישון כאשר את מרגישה צורך. הגוף שלך מבקש את השינה רק בעת הצורך. אם קשה לך להרדם בלילה תעשי מדיטציה ולאחר 15-20 דקות את תרדמי רגועה וניחחה ואז השינה תהיה טובה יותר. שיהיה לך יום נפלא .שולחת לך חיבוק גדול
זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gifתודה לענתי וזהבה וטובה ואריאלה

ולכל מי שהגיב לנדודי השינה שלי. הכל ידוע לי. אני מנסה כל מיני נשימות ותרגילים אחרים ובסופו של דבר נרדמת מתי שהוא אבל זה לוקח לי שעות שבהן המוח הקודח עובד שעות נוספות וכל המחשבות הרעות מסתננות ומציפות אותי. בקיצור, קשה. אסור לי לישון ביום, אני יודעת את זה, אבל לפעמים אני כל כך עייפה שהעיניים נעצמות מעצמן ברגע שאני מתיישבת בסלון. גם כשאני צופה בטלוויזיה אני נרדמת לרוב. אין מה לעשות. העיקר שבעלי ישן פחות או יותר בסדר ואז תוך כמה ימים גם אני אתאפס על עצמי. תודה לכן יקירותי, קבלו חיבוק ענק

../images/Emo24.gifנילי אני חושבת שאת כן

צריכה לסגור את העיניים בצוהריים לפחות לרבע שעה עד 20 דקות ואם את יכולה יותר גם טוב , זה גם בריא לעיניים שמתעייפות ואני חושבת גם קצת למוח. לרוגע הנפשי.

למעלה