בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'

שבוע טוב. לילה סוער עבר על כוחותינו הלילה. י. הלך לישון כרגיל, אפילו קצת יותר מאוחר מהרגיל. ישן רצוף עד 1 בלילה. התעורר, ירד לשירותים, קיבל כדור שינה וחזר למיטה. בין השעות 1 ו-2 בלילה קם מהמיטה לפחות 6 פעמים, כביכול לשירותים, אבל כמובן שזה היה בגלל אי שקט שתקף אותו כנראה. בסופו של דבר יצא מחדר השינה והתחיל להסתובב בבית. כדור השינה בכלל לא פעל בינתיים. שכנעתי אותו לחזור למיטה ולנסות לישון. ב-3 היתה שוב קימה, הליכה לשירותים וחזרה למיטה. רק לאחר מכן הוא נרדם כנראה ועדיין ישן. אני הולכת להעיר אותו עכשיו. מעניין שיש לילות שכדור השינה כאילו לא פועל מיד ורק כמה שעות לאחר מכן, בשעות לפנות בוקר הוא מצליח להירדם ולישון כמה שעות רצוף. איני יודעת מה גורם לכך, אבל כנראה שככה זה אצלו. בכל אופן זה לא קורה בכל לילה, בינתיים, אז אני מסוגלת לעמוד בזה. שיהיה שבוע טוב לכל החולים והמטפלים ובני המשפחה היקרים, שנשמע רק בשורות טובת, ושיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל.

בוקר טוב נילי יקרה

אחרי שאני קוראת מה שעובר עלייך ועל אריאלה ואביבה וחני , אני כל הזמן מכינה את עצמי למה שיגיע, הלואי שלא. אני מעריצה אותך על יכולת התפקוד שלך לאחר כל כך הרבה פעילות לילית. הבוקר בעלי לא הצליח למצוא את מכונת הגילוח וכשמצא אותה , התבלבל ולא נתן לי לעזור לו , כך שיצאתי לעבודה. עכשיו הוא אמר לי שהסתדר כבר. כל פעם יש משהו חדש שיוצר קושי, או לא מבין דברים שאומרים לו. שיהיה לנו יום נפלא ושבוע טוב ושהלילות הבאים שלכם יהיו שקטים יותר, בשורות טובות וחיבוק ממני , טובה

../images/Emo24.gifטובה'לי אני לא מצאתי את

התעודת זהות של בן זוגי איני יודעת איפה שמנו כלומר או אני או הוא כבר נעשתי גם שכחנית, נכנסתי לאתר של משרד הפנים והזמנתי תעודה אך בכל זאת אני צריכה להגיע למשרד הפנים כי כתוב שם יש למלא את התדפיס להוציא במדפסת ולבוא למשרד עם תמונות ו-100 ש"ח. בגלל ששכחתי היכן היא יש לי עונש לשלם 100 ש"ח. שנשמע בשורות טובות

../images/Emo24.gifהוי נילי מסכנה שלי

לפעמים יש ימים קשים לפעמים הם שקטים, מאחלת לך רק בשורות טובות, את יודעת עכשו חזרתי מהמהפנט אורן זריף, הוא ראה את בן זוגי ואמר יש לו פחד הוא נראה מבוהל אין לו איזון אמר לי שהוא לוקח אותו כפרוייקט, הביא לו 2 מיני אמפולות אחת ויטליקס ,, השני,ביו-אומגן ,מצמחים טבעיים ,יש לנו תור ביום ראשון הבא בפרדס כץ. 10 טיפולים. מחיר בומבסטי.יש אצלו מכל הארץ ,אני תקווה עם הכוחות העל טבעיים נצליח להזיז משהוא במחלה הארורה.

קורנית

New member
אריאלה חביבה

כבר אתמול קראתי את מה שכתבת, והשהיתי את תגובתי. כנראה שקיוויתי שמישהו אחר יגיב קודם. אריאלה - את אישה מאמינה, וטובת לב מאין כמוך. ואני חוששת שנתקלת כאן במישהו שמנצל את שתי התכונות הללו שלך, וכמובן גם את הרצון האדיר שבן זוגך יבריא, או לפחות שלא תחול הדרדרות במצבו. כבר נכתב כאן ונאמר כאן המון פעמים - אם מישהו היה מוצא תרופה לאלצהיימר, היה זוכה בפרס נובל. חבל לי שאת מוציאה כלכך הרבה כסף - שכולנו יודעים שאין לך הרבה ממנו - על משהו ש.....אין לו הרבה סיכוי להצליח. וזה נכתב עוד בעדינות. תסלחי לי בבקשה. אני לא רוצה להרפות את ידיך ולא ליאש אותך. אני פשוט חוששת מאכזבה ומהוצאות עצומות לשוא.

../images/Emo24.gifקורנית מתוקה כסף הולך וכסף בא

לא יכפת לי להוציא כמה שיעלה העיקר שבן זוגי אולי ירגיש טוב יותר. הייתי במקום התרשמתי פחות או יותר אני תקווה שיעזור האמפולות שבן זוגי שותה הם טבעיים כך שזה גם לא מזיק כי גם ככה הוא לא לוקח כדורים לפחות טבעוני בשתיה. אחרי 10 הטיפולים אדווח לכם אם באמת יש שינוי. כולי תקווה ותפילה אולי באמת הוא השליח? מנסים.יהי רצון שיעזור ה'

אריאלה יקרה

גם אני חשבתי כמו קורנית , לא בגלל שאני לא מאמינה בכל מיני ויטמינים ותוספים, אלא בגלל שאני יודעת שחשוב יותר עבור בן זוגך שיהיה במועדון יותר ימים בשבוע. גם את בעצמך כתבת כאן לפני כמה ימים שאולי לא צריך לקחת את הממוריט כי ממילא זה לא עוזר ואולי עדיף כך על פני סבל מתמשך. לא רציתי להגיב על כך. לכן , אריאלה יקרה , אני מקווה שהסכום לא יעיק עלייך יותר מדי כי כנראה כבר נכנסת להרפתקה הזו והלואי שבן זוגך ירגיש יותר טוב. אני מאד מעריכה את האופטימיות שלך ואת המרץ שלך וההומור ומתפללת עבורכם שרק יהיה טוב, נשיקות ממני ובהצלחה , טובה

../images/Emo24.gifטובה'לה יש סדר עדיפויות

בגלל שאני לא עובדת ואני בבית בן זוגי יכול להיות במועדון פעמיים עד שלוש בשבוע. שאר הימים אני יוצאת איתו לסיבובים כדי שיאמץ את הרגלים והוא אוהב לצאת ולא ליהיות במועדון סגור. כמו שהיום הוא שמח ללכת איתי לעיריה. שנית אם לבריאות שלו אנו דואגים אז עדיף לתת לאחד שאולי יש סיכוי ולו קטן ואולי הוא שליח מה' שיתרפא מעצבות דיכאון והלואי יותר.לכסף בגמרא קוראים זוזים למה? כי הם זזים הכסף לא נישאר ביד הוא הולך ובא.כעת קיבלתי טלפון מהביטוח לבוא ולהראות להם שהחבון שלנו משותף ואז הם יתנו לי את המגיע לו מהשירותים המיוחדים הנה הכסף חוזר ועוד מחודש 12/06. חה חה חה מה שהבאתי לאורן זריף חזר לי ויותר, אני מאמינה בבורא שהוא המרפא ויכול להיות גם ע"י שליח.אולי זה זה? בסוף אחרי הטיפולים אספר כאן בפורום אם יש תוצאות לכל ההוצאות. בשורות טובות

hregev

New member
../images/Emo24.gif אריאלוש

בוקר טוב- אני נמנעת מלהתייחס לנושא שכתבת עליו, נדמה לי שהבהרתי אתמול מה דעתי עליו. רק כדי להצחיק אותך קצת וכדי שתדעי איזה בעל חוש הומור בעלי היה - אספר לך שכשנישאנו הוא רשם לי בכתובה 1000 זוזים, וכששאלו אותו מה זה? הוא ענה שאם ארגיז אותו הוא יאמר לי אלף פעמים זוזי, זה הסיפור. להתראות ולהשתמע - חני

אריאלה , אני סומכת עלייך

אריאלה יקרה , אני מקווה שלא נפגעת ממה שכתבתי אך רציתי רק לטובתכם. כמו שכתבת , כסף בא , כסף הולך ועכשיו קיבלת מביטוח לאומי ויהיה לשלם עבור הטיפול הזה. אם יהיו ניסים , אני בטוחה שתשתפי אותנו וגם אם לא ואפילו תהיה לו הקלה קטנה וירגיש יותר טוב, גם זה לטובה. היום לקחתי יום חופשה ונסענו לאיקאה , כי בפעם הקודמת שרציתי לנסוע איתו , הוא לא רצה. היום היה נחמד מאד , הוא התעניין , גם קנינו כמה שטויות והכי חשוב שנהנה לצאת מגבולות עירנו , לנסוע קצת ולא רחוק מדי. ראיתי שכבר התעייף אחרי שעתיים וחזרנו הביתה. הוא כל הזמן מודה לי , על ארוחת הבוקר שהכנתי לו ועל כך שנסענו. ממש כואב!! שיהיה יום טוב לכולנו , חיבוק ממני ונשיקות אריאלה , בהצלחה בטיפול , טובה

אירילה

New member
../images/Emo18.gif נוכלים מנצלים ../images/Emo58.gif

שלום אריאלה אני לא בא להשבית לך את התקווה ,אבל אנחנו חייבים להיות מפוקחים ולהכיר במציאות הכואבת עד כמה שהיא כך ,מחלת האלצהיימר היא מחלת אל חזור ,בלתי הפיכה ,אלא אם כן יכריז הארגון הבריאות הבינלאומי כי פוצח הגן הנושא את המחלה וכי נמצאה התרופה למחלה ,אבל גם כשזה יקרה ,לחולים שלנו זה יהיה כבר מאוחר ,הממחלה כבר שם וכל חולה עם מידת הנזק שכבר נגרם לו. זה טוב להיות אופטימי ,במקרה שלך ריבוי תפילות עוזר לך להחזיק מעמד והישענות על הקב"ה. אבל...לצערנו ישנם היום בארץ נוכלים המנצלים את מכאובם של החולים ובני המשפחה ומתיימרים להיות "מרפאים" של מחלות חשוכות מרפא וגם מחלת האלצהיימר נכללת ברשימתם. כידוע לך לא מזמן הוגשה תלונה במשטרה על ידי על זוג נוכלים מנתניה שפירסם כאן מודעה בלוחות הפורום ובו התיימרו לרפא את מחלת האלצהיימר תוך 3 חודשים ,הזוג נעצר ושוחרר ושוב פירסמו את המודעה ואז הפעלתי את כלבו טק והיינו בפגישה שם שוקלטה וצולמה בסתר ,והבן אדם שפירסם את המודעה אמר להפליא את מה שהמהפנט סיפר לך ,שאין לו איזון ושזה פרוייקט ועוד ועוד דברים ,מי שהיה בא איתי היה חושב שהמשיח הגיע ,הקץ לאיידס .הקץ למחלות הסרטן ,אלצהיימר ,עקרות ומה לא. אותם הנוכלים מנצלים את "האחיזה בקש" של בני המשפחה שכל רצונם הוא לראות את החולים מבריאים ,אין להם מצפון ומסחטת הכספים פועלת במרץ ,כי למה לא לנצל את האנשים שלא איכפת להם כמה כסף לזרוק ומלבד שבני המשפחה יבריאו. כל טיפול למשל אצל הנוכלים מנתניה עולה 500 ש"ח וצריך לבוא לפחות 5 פעמים בשבוע ,עכשיו תעשו את החשבון לבד. כסף לתרופות בקושי יש ולנוכלים יש ,צר לי אריאלה כי אני נשמע קשה ,אבל אני כעוס כשאנישומע על הנוכלים המועמדים לפרס נובל. לא נתתי לך כאן עיצות מעולם ,אבל הפעם כן ,תתרחקי מהדברים האלה ,עדיפה האמונה בשם והתפילות מעזרה לנוכלים להתקיים. ובאופן הפרטני ,שלחתי מכתב למשרד הבריאות מפורט ברשימות הנוכלים הפועלים היום בארץ והמתיימרים לרפא את מחלת האלצהיימר כביכול ובו ביקשתי מהם לפעול לסגירתם. כואב הלבל לראות כיצד מנוצלים משפחות חולים באזריות ע"י נוכלים. בתקווה שיהיה טוב וסליחה שוב עם נשמעתי נוקשה ,אבל הכל בא מהלב.

../images/Emo140.gifתודה איליה אני מקבלת כל תגובה באהבה

אורן זריף לא הבטיח לי כלום , הוא לא אמר גם שירפא הוא אמר אולי, אני לוקח אותו כפרוייקט. אני הלכתי אליו מתוך סקרנות ,יש לו באינטרנט אתר ע"ש אורן זריף תכנס ותראה. הוא הופיע הרבה בטלויזיה. כשהייתי אצלו היו הרבה אנשים נכנסים ויוצאים. מתינוקים ועד קשישים.בת דודה של חבר של ביתי הייתה אצלו בעניין כאבי גב ועקמת והטיפול אצלו עשה לה טוב ,הוא יישר לה מעט מהגב היא דיברה עם ביתי.אני מנסה וה' יעזור. ושוב תודה על התגובה.

פנטזי1

New member
צריך להזהר דוקה מכל התוספים הטבעיים

גם הם יכולים לגרום לתופעות לואי ויש הרבה צמחי מרפא שאסור לקחת אותם בשילוב עם תרופות מסוימות לא כל מה שטבעי בהכרח טוב ובריא

למעלה