../images/Emo18.gif נוכלים מנצלים ../images/Emo58.gif
שלום אריאלה אני לא בא להשבית לך את התקווה ,אבל אנחנו חייבים להיות מפוקחים ולהכיר במציאות הכואבת עד כמה שהיא כך ,מחלת האלצהיימר היא מחלת אל חזור ,בלתי הפיכה ,אלא אם כן יכריז הארגון הבריאות הבינלאומי כי פוצח הגן הנושא את המחלה וכי נמצאה התרופה למחלה ,אבל גם כשזה יקרה ,לחולים שלנו זה יהיה כבר מאוחר ,הממחלה כבר שם וכל חולה עם מידת הנזק שכבר נגרם לו. זה טוב להיות אופטימי ,במקרה שלך ריבוי תפילות עוזר לך להחזיק מעמד והישענות על הקב"ה. אבל...לצערנו ישנם היום בארץ נוכלים המנצלים את מכאובם של החולים ובני המשפחה ומתיימרים להיות "מרפאים" של מחלות חשוכות מרפא וגם מחלת האלצהיימר נכללת ברשימתם. כידוע לך לא מזמן הוגשה תלונה במשטרה על ידי על זוג נוכלים מנתניה שפירסם כאן מודעה בלוחות הפורום ובו התיימרו לרפא את מחלת האלצהיימר תוך 3 חודשים ,הזוג נעצר ושוחרר ושוב פירסמו את המודעה ואז הפעלתי את כלבו טק והיינו בפגישה שם שוקלטה וצולמה בסתר ,והבן אדם שפירסם את המודעה אמר להפליא את מה שהמהפנט סיפר לך ,שאין לו איזון ושזה פרוייקט ועוד ועוד דברים ,מי שהיה בא איתי היה חושב שהמשיח הגיע ,הקץ לאיידס .הקץ למחלות הסרטן ,אלצהיימר ,עקרות ומה לא. אותם הנוכלים מנצלים את "האחיזה בקש" של בני המשפחה שכל רצונם הוא לראות את החולים מבריאים ,אין להם מצפון ומסחטת הכספים פועלת במרץ ,כי למה לא לנצל את האנשים שלא איכפת להם כמה כסף לזרוק ומלבד שבני המשפחה יבריאו. כל טיפול למשל אצל הנוכלים מנתניה עולה 500 ש"ח וצריך לבוא לפחות 5 פעמים בשבוע ,עכשיו תעשו את החשבון לבד. כסף לתרופות בקושי יש ולנוכלים יש ,צר לי אריאלה כי אני נשמע קשה ,אבל אני כעוס כשאנישומע על הנוכלים המועמדים לפרס נובל. לא נתתי לך כאן עיצות מעולם ,אבל הפעם כן ,תתרחקי מהדברים האלה ,עדיפה האמונה בשם והתפילות מעזרה לנוכלים להתקיים. ובאופן הפרטני ,שלחתי מכתב למשרד הבריאות מפורט ברשימות הנוכלים הפועלים היום בארץ והמתיימרים לרפא את מחלת האלצהיימר כביכול ובו ביקשתי מהם לפעול לסגירתם. כואב הלבל לראות כיצד מנוצלים משפחות חולים באזריות ע"י נוכלים. בתקווה שיהיה טוב וסליחה שוב עם נשמעתי נוקשה ,אבל הכל בא מהלב.