בוקר טוב פורום - יום א'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום א'

שבוע טוב לכולם. לילה 'ככה ככה' עבר על כוחותינו. לאחר שבימים הקודמים יוד היה ישן ממש טוב ומתעורר פעם אחת או פעמיים בלילה, בשני הלילות האחרונים הוא החל לחזור לסורו. גם הלילה היו לנו אי אילו השכמות. הלילה הוא התעורר לראשונה כבר לפני חצות, לא נתתי לו אז את כדור השינה כי אמרתי לעצמי שאם זה הולך להיות לילה לבן, אוכל לתת לו אותו אחרי חצות ובאמת ב-1 וחצי הוא שוב התעורר, קיבל אז את כדור השינה, המשיך לישון אך קם עוד פעמיים במשך הלילה. בכל אופן, בכל התעוררות כזו אחרי שהוא הלך לשירותים הוא חזר למיטה והמשיך לישון. וגם אני. הבוקר, אחרי שאספו את יוד למרכז היום, במסגרת צעדת הבוקר שלי, עברתי בבית המרקחת של מכבי שבו קניתי ביום ו' את התרופות החודשיות של יוד, ובעקבות ההערה הנכונה של ענתי על כמות התרופות החסרה שאנחנו מקבלים, פניתי לאחראית במקום ואמרתי לה שלקחתי ביום ו' את המנה החודשית ושלמרות שבמרשם רשום שעליו לקבל 60 כדורי ממוקס לחודש אנחנו במקבלים בכל חודש רק 56 כדורים ושבכל חודש חסרה לי תרופה לימים האחרונים של החודש וכו'. הרוקחת אמרה לי שהם לא נוהגים לפתוח חפיסות ולהשלים, אבל... היא תיתן לי חפיסה נוספת לכל השנה וממנה אוכל להשלים את החסר. לא היה לה במקום, כי בכל חודש הם מזמינים במיוחד בשבילי את התרופה, אז היא הבטיחה להזמין לי חפיסה נוספת של 56 כדורים וכך לא תחסר לי התרופה בכל חודש ליומיים או שלושה. אז כל מי שמשתמש בממוקס ומקבל כמוני רק חפיסה של 56 כדורים בחודש, דרשו את התוספת הזו.
רבה לענתי על הרעיון הגדול... כלל לא עלה בדעתי לדרוש את ההשלמה הזו ועכשיו זה נראה לי מובן מאליו... אז שיהיה שבוע טוב ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

למעלה