../images/Emo20.gif| בוקר טוב פורום - יום ב' פסח
לילה טוב עבר על כוחותינו. היה לילה ממש סביר. אמנם בתחילת הלילה לאחרונה יש כמה וכמה התעוררויות, דבר שלא היה קורה בעבר. מין אי-שקט שאורך כמה שעות, בדרך כלל בין השעות תשע וחצי בלילה עד אחת עשרה. הוא ישן איזו שעה וחצי או שעתיים ואז מתחיל להתעורר. אני מחזירה אותו למיטה אבל זה חוזר על עצמו כמה וכמה פעמים. בשעות האלה אני עדיין ערה וזה רק מפריע לי לצפות בטלוויזיה אבל זו לא בעיה. אחרי כמה פעמים כאלו הוא נרדם סוף סוף ואז הפעם הבאה שהוא מתעורר זה בסביבות שתיים בלילה. אז אני נותנת לו את כדור השינה והלילה וגם בלילה הקודם הוא ישן טוב עד הבוקר, וגם אני. אז אולי הלילות שלנו חוזרים למתכונת הקודמת שלהם, ואם אפשר יהיה להסתפק בכדור שינה אחד בלבד בכל לילה - דיינו. אתמול לא סיפרתי לכם על הלילה שעברנו ונראה לי שמלבד אריאלה אף אחד לא שם לב. פשוט כשנכנסתי בבוקר לפורום מצאתי את ההודעה הנואשת של נוש והתחלתי לענות לה ולאחרים ולאחר מכן התפניתי לבעלי והפעם הבאה שבאתי לפורום כבר היה צהרים ולא היה טעם להודעת "בוקר טוב". גם הלילה הקודם היה דומה ואני מקווה שככה גם יימשך. היום כבר יום שביעי של פסח ואנחנו מסיימים את חג המצות הקשה הזה, וגם את החופש הגדול של מרכזי היום שגם היה קשה מאוד, ומחר, בעזרת השם, כל יקירינו החולים שמבקרים במרכזי יום יחזרו לשגרה הברוכה שלהם ולפעילות המבורכת ולחברים הישנים והחדשים שלהם, תודה לאל. בסך הכל עברנו את החג בשלום וזה העיקר. מקווה שגם שלמה של אסתר ואמא של ענתי ואמא של זהבה ואמא של נוש והבעלים של אריאלה וחני ואביבה וטובה וכל האבות והאמהות והבעלים והנשים היקרים שלא הזכרתי בשמם, ירגישו בטוב, יחזרו לשגרה ושנשמע רק בשורות טובות. חג שמח לכולם, ושיהיה יום עגול. בוקר טוב ישראל!