בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'

לילה די שקט עבר על כוחותינו לאחר שנעזרנו בכדור שינה... עכשיו "כוחותינו" כבר רחוצים, מגולחים, לבושים, שתו ואכלו משהו ולקחו את התרופות שלהם, וממתינים להסעה למרכז היום. הבוקר יתקיים המפגש הדו-שבועי של יוצאות קבוצת התמיכה שלנו. אנחנו מתרגשות בכל פעם מחדש לקראת המפגש הזה. יש לנו כל כך הרבה לשתף ולספר ולשאול אחת את השנייה ולעודד ומה לא... נראה גם שיהיה יום נאה אז אני מקווה שגם מצב הרוח של כולם יהיה טוב. אני מאחלת לכל הפורום, חולים ומשפחותיהם שיהיה לכולנו יום עגול ושנשמע רק בשורות טובות. בוקר טוב ישראל!

נילי , כל הכבוד על ההתמדה

נילי חמודה , את כל כך מיוחדת ולא מתעצלת לשתף אותנו כל יום. את השעון המעורר של הפורום ומעירה אותו כל בוקר ללא לאות. אני מרגישה שלי אין כוחות לכתוב כל מה שעובר עלי וברור שעובר, כי כל יום יש משהו אחר. מה שלום שלמה של אסתר? אני מקווה שמצבו ישתפר ויחזור הביתה מהר. כנראה שהיא מאד עסוקה כי היא לא כותבת כלל. אני מאחלת לך , לאריאלה , לחני ולכל הבנות שיהיה לכן מפגש מהנה היום וכרגיל אני ממש מקנאה בכן על המפגש הזה שבטח נותן לכן המון כח להמשך הדרך. שיהיה יום עגול כדברייך וחודש טוב לכולם , חיבוק ענק ממני , טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקירתי

לפעמים נדמה לי שנמאס כבר לכולם מתיאורי הלילות המסויטים שלי, אבל זהבה ביקשה שאמשיך, ובאמת נראה לי שאם לא אכתוב כל בוקר אז הפורום בכלל לא יתעורר, אז אני ממשיכה עד שתבקשו שאפסיק... אני די מודאגת בקשר לשלמה של אסתר. לא שמענו ממנה כבר כמה ימים. גרשון ביקר את שלמה בבית החולים בשבת וכתב שאסתר תיכנס לפורום ותספר מה שלומו אבל בינתיים היא עוד לא עשתה את זה, וזה מדאיג אותי... היה לנו הבוקר מפגש נחמד. חגגנו יום הולדת לאחת החברות. כולנו כל כך שמחות להיפגש בכל פעם שזה מאוד מחמם את הלב. הקבוצה ממש הומוגנית ומלוכדת ותמיד יש לנו נושאים לדון בהם.. המפגש הבא יהיה רק בעוד 3 שבועות כי בעוד שבועיים בדיוק חל חג הפורים וחלק מהבנות עסוקות בסעודות החג וכו', אז דחינו. נראה לי שהגעגועים יהיו הפעם חזקים מתמיד... אני מאחלת לך טובה יקירתי ולבני משפחתך היקרים ולכל חברי הפורום חודש טוב והרבה שמחה, משנכנס אדר... קבלי חיבוק אמיץ וחם ממני

ronnyw

New member
נילי 41, המשיכי !!

למרות שאני לא מטפלת בבן זוג, אני מוצאת את עצמי נכנסת לפורום בבוקר וחמפשת את הודעתך... זו מן שגרת מחלה כזו, היום-יום השוחק, הלילה-לילה הקשים, שחשוב שכולנו נחווה דרכך. אני חושבת שבמין דרך עקומה, המסרים שלך תורמים לכולנו להבנת המחלה וסובביה. מאחלת לך רק ימים עגולים, חלקים והרמוניים !!

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה לך רוני

אני תמיד מחפשת את התגובות שלך ובמיוחד את אלו שעונות לפונים החדשים לפורום. אני מתפעלת מהצורה העניינית והברורה שאת מציגה את הדברים. מפשטת אותם הכי ברור שאפשר ומארגנת את הדברים על פי הסדר הנכון... אני בטוחה שהרבה פונים חדשים לפורום נעזרו בהדרכה הברורה והרגישה שלך. אני מקווה שהודעת הבוקר שלי באמת עוזרת לאחרים להבין קצת ממה שעוברים בני הזוג של החולים. אכן, שיהיו לנו הרבה ימים עגולים ושנשמע רק בשורות טובות

zs1957

New member
נילי../images/Emo141.gif השעון המעורר של הפורום

בוקר טוב נילי אני מחכה כל בוקר לקרא את מה שאת כותבת. בקשתי ממך להמשיך ואת אכן עושה זאת בצורה נפלאה. אני רואה שהרבה חברים בפורום מצפים לקרא את החוויות שעוברו עלייך מדי יום. בסיפורים האישיים הקטנים שלך את מחזקת את כל חברי הפורום . את תורמת מניסיונך האישי, ומסייעת רבות לאנשים במצבך. הנה הפורום התעורר בזכותך. חברותייך כתבו חזקו אחת את ידי רעותה ואת המנצחת הגדולה על המקהלה. יישר כוח !!! מצבה של אמי לא טוב , קשה לה לאכול והמטפלת נותנת לה אוכל מרוסק,היא הגדילה את כמות האינשור לשניים ביום. היום אני נוסעת לבקר אותה. שיהיה לכולנו יום עגול ונשמע בשורות טובות. זהבה שחם.

../images/Emo24.gif../images/Emo151.gifרוני, אם זה עושה טוב

אני מסכימה איתך , גם אני מחפשת את נילי כל בוקר. היא עושה לנו סיפתח.

למעלה