בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'

לילה שקט עבר על "כוחותינו". נראה לי שכדור השינה הפך להיות נוכח קבוע בחדר השינה שלנו. בלעדיו חיינו לא חיים. גם הלילה נאלצתי לתת אותו ואז היה לי לילה סביר. אמנם היו 2 קימות אבל חזרה למיטה מיד, ולזה כבר התרגלתי... תראו איך השבוע נפתח בבשורות טובות לחני ולאביבה שלנו. נראה לי שאביבה תמצא את הפיתרון להעסקת עובד זר שיוכל גם להיכנס למטבח שלה שהוא כשר למהדרין, וחני שקיבלה תשובה חיובית מהביטוח הלאומי על הבקשה שלה לשירותים מיוחדים ואפילו קיבלה כבר את הכספים שמגיעים לה רטרואקטיבית. אני מקווה שגם אריאלה תקבל תשובה חיובית בקרוב. אריאלה, היום אתם הולכים לועדה הרפואית, אני מאחלת לכם הרבה "הצלחה" עד כמה שזה נשמע מוזר. גם כל החולים שקיבלו בחוק סיעוד עד עכשיו 15.5 שעות שבועיות מקבלים בימים אלה תוספת שעות ל-18 שעות שבועיות וגם זה מתבטא בכסף למי שמעסיק עובדת זרה או בעזרה בבית או במוצרי ספיגה למי שמטפל בבית בעצמו, וגם זה מתבטא בכסף אחרי הכל. בקיצור, יש סיבה "למסיבה". והשמחה הכי גדולה אצל ענתי שנולדה לה אחיינות, שוב מזל טוב ענתי. שיימשך ככה ושנשמע רק בשורות טובות ושיהיה לכולנו יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gifנילי, כל השמחות

מתקיימות בחודש אדר, משנכנס אדר מרבין בשמחות. אני חושבת שיעלו לבן זוגי את אחוזי הנכות מהסיבה גם שחודש אדר וגם שבחנו אותו הוועדה הרפואית וראו שהוא לא זוכר ולא יודע כמעט כלום.הסימן בחודש אדר הוא דגים, ודגים זה סימן לפריה ורביה לעושר ואושר והצלחה ופרנסה טובה. אז יאלה ,לחיים טובים יותר וצריך היום לטלות את אחמניג'אד כי המן כבר איננו,חה חה חה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הצחקת אותי נורא אריאלה

בכלל, משנכנס אדר קיבלת מצברוח טוב והתחלת לבדר את כל הפורום. וטוב שכך. כולנו מאוד נהנים מהאווירה הפורימית שאת מכניסה לפורום. אני מקווה שהוועדה הרפואית היום עברה לכם "בהצלחה" ושיגדילו לבן זוגך את אחוזי הנכות שלו כדי שתוכלי לבקש בשבילו גמלת שירותים מיוחדים, ועל ידי זה אולי תצליחי לממן לו עוד יום או אפילו יומיים במרכז היום. זה הפיתרון הכי טוב בשבילו וגם בשבילך. מקווה שנשמע רק בשורות טובות מכל חברי הפורום היקרים שלנו, ושתמיד נמשיך לשמוח ולאהוב...

../images/Emo151.gifהיי נילי את נהדרת

אוהבת אותך שיהיה רק שמח כל השנה אינשלה לקחת הכל באהבה, כי כך נראה את הדברים הכי הכי הכי טובים וזה העיקר לא לפחד כלל ,

למעלה