בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. הלילות שלנו הופכים יותר ויותר שגרתיים והשימוש בכדור השינה הפך גם הוא יומיומי וכנראה שהכימיה עושה את שלה. בעלי ישן טוב עד אחרי חצות. לאחרונה אפילו עד 02:00 בלילה, אחר כך מקבל את כדור השינה וממשיך לישון עד05:00 אולי אפילו וחצי, וחוזר למיטה לעוד שעה. אין יותר הסתובבויות בלילה וסיוטים. הבעיה העיקרית שנשארה היא בעיית השירותים. למרות שהוא עם סופגנים 24 שעות ביממה, הוא ממשיך ללכת לשירותים אבל מרטיב את כל האזור. הוא לא מצליח לקלוע "בול" לאסלה אלא מרטיב את הרצפה ואת המושב וכו'. אז כל בוקר ולפעמים אפילו באמצע הלילה אני אוספת שלוליות של שתן מעל רצפת השירותים, וזה ממש לא מחזה מרנין. עברנו את פורים בשקט יחסי. וטוב שכך. במרכז היום היו להם אירועים במשך כל השבוע ונראה לי שבבית בעלי מעדיף את השקט והמנוחה. הוא חוזר הביתה די מותש אבל מסרב ללכת לנוח אחה"צ אז הוא מנמנם קצת בכורסה, מאזין למוסיקה ואח"כ צופה בטלוויזיה. אני רוצה לומר לחברותי לפורום שנמצאות במצוקה, אביבה, חני, טובה, אריאלה, קורנית, זהבה וגם מי שלא זכרתי את שמה ברגע זה ומבקשת את סליחתה, אני כל כך מבינה אתכן ומזדהה עם המצוקות. אלו אותן מצוקות שעברו ועוד עוברות עלי, אני מקווה שנשכיל כולנו לחזק ולעודד אחת את השנייה. בשביל זה קיים הפורום ובכל פעם שעצוב על הלב ושיש בעיה, ספרו לנו בפורום וככה נצליח אולי להעודד ולהתחזק אחת מהשניה. שולחת לכן ולכל חברי הפורום היקרים חיבוק אמיץ וחם והרבה כוחות נפש וסבלנות להתגבר על כל המצוקות והמכשולים והקשיים הבירוקרטיים בנוסף על המועקות האמיתיות.
שיהיה יום עגול לכולנו ושיהיה לכולנו כוח ונתאושש ונתחזק ונתעצם ונתגבר במהרה.

../images/Emo151.gif בוקר טוב לנילי עם הפרח הורוד

והכוס קפה, בן זוגי מחקה להסעה, היום הוא אמר לי לחקות יחד איתו , הביטחון ירד אצלו, אמרתי לו שיחקה לבד, אני מסתכלת דרך החלון עד שההסעה תבוא, ואכן הוא עומד כחייל ומחקה,הרעד הפסיק לו , אתמול הוא אמר לי עכשו את שולטת עלי אני כבר לא יכול יותר, אמרתי לו לא הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר יהיה טוב ב"ה. החולים צריכים הרבה עידוד כי הם מרגישים שהם לא בסדר , יעזור ה' לכולם פורים שמח

נילי41

New member
../images/Emo20.gif פורים שמח אריאלה יקירתי

היום יש לך יום חופשי כי בן זוגך יצא למרכז היום. איזה כיף... הרעד הפסיק כי הפסקת לו את התרופה? או הורדת לו את המינון? או שהפסיק מעצמו? יכול להיות שהגוף התרגל לתרופה, גם זה ייתכן. בכל אופן הרבה יותר טוב ככה. זה שהוא מרגיש חוסר ביטחון זה ברור. הוא מבולבל, הוא לא יודע מה קורה, אז את המשענת שלו. תודה לאל שאת חזקה ויש בך הרבה כוח ושמחה ועידוד לכולנו. יום עגול לך, יקירתי.

למעלה