בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'

לילה לא שקט עבר על כוחותינו. לצערי, חזרנו לדפוס הקודם של הפרעות בשינה. נתתי את כדור השינה ב-01:30 ושעה וגם שעתיים לאחריו עוד היתה התעוררות, קימה לשירותים וחזרה למיטה. רק אחרי 03:30 ישנו רצוף עד 06:00 בבוקר. כאילו כדור השינה צריך יותר זמן כדי להשפיע, אם בכלל. עכשיו כמובן הוא כבר רחוץ, מגולח, לבוש וכו' ומחכה להסעה למרכז היום. הבוקר ב-09:30 יתקיים מפגש נוסף של קבוצת התמיכה שלנו. הפעם היתה לנו הפסקה של 3 שבועות מאז המפגש האחרון, בגלל הפורים. נראה לי שיש כבר געגוע גדול לפגישה היום ונשמח לראות שכולן תגענה. מאחלת לכל חברי הפורום ולחולים היקרים יום עגול ובשורות טובות. בוקר טוב ישראל!

hregev

New member
בוקר טוב לכל הפורום

אני מצטערת שלא חזרתי אליכם אתמול (אריאלה ונילי) מפאת חוסר זמן, אבל נתראה היום ונשלים את החסר. אריאלה - ניסיתי להתקשר אליך אחה"צ אבל לא היתה תשובה וכן גם בערב, אבל נתאזר בסבלנות ואי"ה נפגש היום, את רואה הצלחת להשפיע עלי. להתראות חני
נ"ב תודה על הברכות

../images/Emo24.gifחני'לה אנחנו הילדים של הקב"ה

אבא עוזר לילדיו ברגע שמתקרבים אליו ומושיטים לו יד, אם חושבים עליו ומדברים איתו ועושים כרצונו אז הוא מודד מידה כנגד מידה,פתחי בספר שמות פרק לה' פסוק א' פרשת ויקהל שהיא פרשת השבוע קראי שם . מה היצרן האבא רוצה מאיתנו ,ילדיו.אם שומרים זה עוזר לנו הוא רוצה רק בטובתינו שנעשה עוד מצוות שהצתווינו אם לא אנו מקבלים בבוא הזמן מכות, לכל אדם והחשבון שלו, כמו בסופרמרקט ,קונים ובסוף הולכים לקופה כמה שתקני ככה תשלמי, תסעי באור אדום תקבלי רפורט-קנס. לנו יש בחירה מה שאנו בוחרים כך מקבלים.שנשמע רק בשורות טובות , היה כייף היום ,מאוד שמחתי לפגוש אותך ,את נילי אביבה וכל השאר החלפנו רשמים וצחקנו וננהננו. מחקה לפעם הבאה בעוד שבועיים.

hregev

New member
../images/Emo201.gif אריאלוש היקרה

גם אני נהניתי מאד היום, הויכוחים וההסברים וקצת יציאה מהשגרה. באתי הביתה ומצאתי את אישי עם דמעות בעינים והוא לא יודע מה הסיבה. קצת ניסיתי לעודד אותו ולאחר זמן מצב רוחו השתפר, ככה בזמן האחרון הוא עובר ממצב רוח אחד לשני, ואני צריכה להיות מוכנה להכל ולשחק את המשחק שלו כי פשוט אין ברירה אחרת, ומה שנפל עלינו פשוט נפל. אני מקוה לבשורות טובות מכולם ולהתראות ולהשתמע בעוד שבועיים. ברכות חזק ו אמץ לכולן חני

../images/Emo24.gifיופי חני נהדר עלית על הגל

תמיד תעודדי ותשמחי אותו, הפכי את היוצרות המצווה לעשות הכל באהבה ובשמחה, את נהדרת חיבוק חזק ממני

למעלה