בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'

לילה שקט עבר על כוחותינו. חזרנו לדפוס השינה הרגיל בשבועיים האחרונים. קימה אחרי חצות, כדור שינה והמשך השינה עד הבוקר. היה לילה טוב... הלילה בעלי הלך לישון קצת יותר מאוחר כי צפינו ב"אלופה". כזה קשקוש רדוד שממש גועל נפש, אבל קל לו לצפות בטלנובלות כי הוא לא צריך להתאמץ לקרוא את הכתוב וקל לו יותר לעקוב אחרי ה"עלילה". אז השעה היתה 21:00 כשהך למיטה. אולי עכשיו כשהימים ארוכים יותר ושעות האור רבות יותר הוא יחזיק מעמד עד מאוחר יותר בערב ובאמת השינה בלילה תהיה יותר רצופה. בכל אופן, היה בסדר. הבוקר קבוצת התמיכה שלנו תיפגש סוף סוף. אנחנו ממש מתגעגעות לראות אחת את השנייה ולשמוע מה קורה אצל כל אחת מאיתנו. יש בינינו גם קשרים טלפונייים ענייניים, אבל המפגש בקניון הוא מין יום כייף כזה. כולנו באות בשמחה וברצון ומרגישות גם בילוי וגם תמיכה וגם אחווה כזו של נשים שיש ביניהן משהו משותף שהוא גדול מאוד ואף אחד אחר לא יכול ממש להבין אותו... אז שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול... בוקר טוב ישראל!

../images/Emo8.gifנילי,בן זוגי חזר מהמועדון

עם מכנסיים ונעליים רטובים , הוא אמר לי הוא לא יודע למה הוא רטוב, אמרתי לו לא חשוב בוא להתקלח , ואכן קילחתי אותו החלפתי לו בגדים והכנתי לו קפה , בקשתי ממנו שילך לנוח, הוא לא רוצה ,מדוע? אני פוחד, כל התשובות שלו הוא עונה אני פוחד.יתכן אולי בגלל הטיפות שאני נותנת לו בלילה? אולי? הוא בא לשבת לידי ליד המחשב אפילו טלויזיה הוא לא רוצה לראות בחדר השינה לבד, מה שקודם היה עושה הרבה.

../images/Emo24.gifשכחתי לכתוב שמאוד

נהנתי היום במפגש כולם הוציאו את מה שבליבם היה עצור במשך שבועיים, המפגש נותן כח להמשיך לטפל ביקירנו והפעם המפגש הבא רחוק מידי ואני מצפה לו מעכשו. בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif גם אני נהניתי מאוד מהמפגש

היום, חבל שהוא נגמר כל כך מהר. מעניין שהיתה התייצבות מלאה ממש. חשבתי שחלק לא יגיעו בגלל ההכנות לחג, שיש כל מיני סידורים וקניות לעשות, אבל אין מה להגיד, בכל פעם שאנחנו נפגשות יש התייצבות מלאה וזה מאוד מעודד. זה מראה כמה אנחנו זקוקות למפגשים האלו... הפעם הבאה באמת נראית רחוקה מאוד אבל הזמן יעבור די מהר, כי הרי אין רגע דל אצלנו, וגם ייכנס החג ויהיו אירועים והמשפחה תיפגש ותתכנס, בקיצור, יהיה שמיח...

נילי41

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo20.gif אריאלה יקרה

נראה לי שאין ברירה ובימים שהוא הולך למועדון תלבישי לו את המכנסונים הסופגים. גם אנחנו עשינו ככה שנה שלמה כשבעלי עוד הלך למועדון רגיל, לא לתשושי נפש, ורק כדי שלא יקרה לו פנצ'ר ושלא ירגיש שלא בנוח הלבשתי לו את המכנסונים הסופגים בבוקר, ובבית הוא היה הולך בלי וגם בלילה היה ישן בלי. מאז החורף האחרון הוא הולך כל הזמן עם הסופגנים האלה וזה די מציל את המצב... יקירתי, כשאין ברירה אז אין ברירה. זה שהוא פוחד לעשות כל דבר זה מראה על חוסר ביטחון גדול שהוא חש. חבל מאוד מאוד מאוד שהוא לא לוקח את התרופות לאלצהיימר, אולי כדאי לך לנסות שוב. תגידי לו שאם הוא ייקח את התרופות אז אולי הוא לא יפחד ויוכל לעשות דברים שעכשיו הוא לא יכול... אולי הוא יסכים.

../images/Emo4.gifנילי, אני אנסה להלביש לו

את המכנסונים נראה אם הוא יסכים, כדורים הוא לא רוצה בשום אופן, תודה על התגובה

למעלה