../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'
לילה 'ככה ככה' עבר על כוחותינו. י. הלך לישון אמש די מוקדם, ב-8 בערב. ישן רצוף עד חצות. אני הייתי עסוקה ועבדתי עד אחרי חצות. בחצות הוא התעורר ירד לשירותים והלך לחפש אותי כי לא ראה אותי בחדר. נתתי לו את כדור השינה והוא חזר למיטה. לאחר מכן התעורר בכל שעה וחצי עד השעה 3. אני הלכתי לישון אחרי חצות ונאלצתי לקום אליו בכל פעם. רק אחרי 3 בבוקר הוא נרדם לכמה שעות. אני חושבת שצריך להגדיל לו קצת את המינון של הריספרדל. לא הייתי רוצה לתת לו עוד כדור שינה. אולי אנסה כדור וחצי אם לא תהיה ברירה והמצב יימשך ככה. הבוקר תתקיים פגישת קבוצת התמיכה הדו-שבועית שלנו שאנו מחכות לה כבר בכיליון עיניים. לאריאלה, אביבה, חני, טובה וכל חברי הפורום היקרים - סליחה שלא נכנסתי לפורום יותר בימים האחרונים כי יש לי קצת לחץ בעבודה ואני משתדלת להספיק הכל לפני שבעלי מגיע הביתה ולהשלים בלילה. זה יירגע בקרוב, אני מקווה. בכל אופן אני עוקבת אחרי הפורום, שמחה בשביל אביבה על העובד החדש שהגיע ומקווה שיתאקלם במהרה ויהיה לה לעזר רב. התחלתי לעייו גם בעבודה הסמינריונית המעניינת מאוד שאיריליה הביא הבוקר. אשתדל להביא אותה לחברות קבוצת התמיכה שלנו. מאחלת לכל החולים והמטפלים ובני המשפחה שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל.