בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'

לילה 'ככה ככה' עבר על כוחותינו. י. הלך לישון אמש די מוקדם, ב-8 בערב. ישן רצוף עד חצות. אני הייתי עסוקה ועבדתי עד אחרי חצות. בחצות הוא התעורר ירד לשירותים והלך לחפש אותי כי לא ראה אותי בחדר. נתתי לו את כדור השינה והוא חזר למיטה. לאחר מכן התעורר בכל שעה וחצי עד השעה 3. אני הלכתי לישון אחרי חצות ונאלצתי לקום אליו בכל פעם. רק אחרי 3 בבוקר הוא נרדם לכמה שעות. אני חושבת שצריך להגדיל לו קצת את המינון של הריספרדל. לא הייתי רוצה לתת לו עוד כדור שינה. אולי אנסה כדור וחצי אם לא תהיה ברירה והמצב יימשך ככה. הבוקר תתקיים פגישת קבוצת התמיכה הדו-שבועית שלנו שאנו מחכות לה כבר בכיליון עיניים. לאריאלה, אביבה, חני, טובה וכל חברי הפורום היקרים - סליחה שלא נכנסתי לפורום יותר בימים האחרונים כי יש לי קצת לחץ בעבודה ואני משתדלת להספיק הכל לפני שבעלי מגיע הביתה ולהשלים בלילה. זה יירגע בקרוב, אני מקווה. בכל אופן אני עוקבת אחרי הפורום, שמחה בשביל אביבה על העובד החדש שהגיע ומקווה שיתאקלם במהרה ויהיה לה לעזר רב. התחלתי לעייו גם בעבודה הסמינריונית המעניינת מאוד שאיריליה הביא הבוקר. אשתדל להביא אותה לחברות קבוצת התמיכה שלנו. מאחלת לכל החולים והמטפלים ובני המשפחה שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל.

../images/Emo24.gifטובה'לה היה באמת מפגש מהנה

בתפוסה מלאה כל אחת דיברה על בן זוגה , אני כמובן הבאתי את החוברת של אורן זריף והאמפולות להראות לנשים שיש אולי עוד צד אך כולם חייכו בגלל שהן לא מאמינות כי יש תקנה למחלה, אני תמיד מאמינה שטוב לנסות גם דרך אחרת ,אולי? סיפרנו "חויות" וכן אביבה סיפרה על העובד הזר בתחילת הדרך. שתינו משקה חם עם עוגיה, עכשו מחקים למפגש הבא עם סיפורים והפתעות אגב בפגישה הבאה אנחנו עושות מסיבה הפתעה קטנה יום הולדת לחברתינו מהתמיכה עם מתנה צנועה.

שריוש2

New member
גם אני שמעתי עליו.....

וחשבתי שאולי אכן יש עוד צד.. שדיברתי על כך עם אמי, היא אמרה שזה סתם שטויות, ושאין דבר כזה.. אני עדיין מאמינה שאולי זה כן יעבוד...

ronnyw

New member
עד עכשו נמנעתי להגיב בנושא אורן זריף

כי ידעתי שאהיה חריפה עד פוגענית, וגם כי אני מאוד מאוד מחבבת את אריאלה ומכבדת אותה, אבל אני יודעת ששתינו חיות בעולמות שונים. אבל כשגם שריוש הצטרפה - אני מוכרחה כמה מילים: אצלנו יש אורן זריפים למיניהם, או קמיעות של הבבה סאלי. בעולמות אחרים היו שיטות וודו להדברת מחלה או הקרבת קורבנות למען ריפוי, או צמחי מרפא ולחשים ממינים שונים. כל מי שהשתמש באיזה שיטה מהשיטות האלה האמין בהן !! אם אכן מישהו נרפא (ואכן, אנשים נרפאים לפעמים ממחלות...) מיד סיפר לכל העולם שזה בגלל אותה שיטה, ובטח ובטח שמפעילי השיטה סיפרו עליה חזור וספר והגזם והעצם... ותינוקות המשיכו למות, ויולדות נפטרו בלידתן, ומגפות פרצו ותוחלת החיים היתה סביב 40-45 שנים. (מספיק לחשוב שני דורות אחורה - בדור של סבתך, שריוש, או של הוריך, אריאלה. כמה תינוקות נולדו במשפחותיכן וכמה שרדו? אתן יודעות שבימי הביניים לא ספרו תינוקות עד גיל 6, כי לא היה בטוח שיגיעו לגיל הזה? היו תרבויות שבהן משפחות דיווחו על מס' הילדים מעל גיל זה !! וכמה ישעונים, מרפאים, רופאי אליל היו אז? כמה אנשים האמינו בכל זה? ...ואז הגיעה הרפואה הקונבנציונאלית, גילו את החידקים ואת האנטביוטיקה וכו' וכו'... ופתאום - תינוקות נולדים וחיים, אנשים מאריכים עד 80-90, העולם נקי יותר. טוב, כוונתי ברורה. ביום שתהיה הוכחה, למשל - שתוחלת החיים של קוראי תהילים ומנשקי מזוזות היא גבוהה יותר - אשמח להודות בטעותי... (אני כן מאמינה שאמונה - כמו טיפול פסיכולוגי טוב, יכולה לעזור במחלות עם רקע נפשי. לא לאלצהיימר, לא לשפעת, לא לסכרת וכו'.)

../images/Emo24.gifרוני'לה קראתי את תגובתך באהבה רבה

בתורתינו הקדושה יש את האמונה והמצווה לבטוח בה' לאהוב אותו בכל הלב והנשמה. יש שכר ועונש לכל בן אדם עלי אדמות, יש טוב ויש רע. אדם נולד עם טבעים רעים וטובים תלוי איך הוא משתמש איתם. אם הוא לא הולך לפי התוכנית שנתן לנו ה' מהר סיני הוא נכשל הוא מקבל את המחלות והצרות אם הוא מקיים את תרי"ג המצוות כהלכה ומקבל לפי מעשיו, כתוב מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך. את יכולה לראות באתר www.shofar.net t, את הסרט בוידאו נס מצולם על הילד בן 3 שחלה במחלת הסרטן אשר התפשט לו כמעט בכל הגוף ולא היה סיכוי להצילו, אביו בא להרצאה של הרב וביקש ברכה ואת השאר אני סומכת עליך שתצפי. באותו אתר גם תצפי באותה ההזדמנות בסרט ניסים התותח גם הוא חלה בסרטן ונרפא.אצל בן זוגי למרות שהוא דתי הוא לא שמר כמו שצריך את המצוות ולכן הוא קיבל בגלל מעשיו ולא אפרט. ברור שההרפואה מתקדמת וה' נותן לבריות את החוכמה והשכל ללמוד ולהבין ולהמציא אך אדם בלי אמונה בבורא ועשיית מצוותיו גם הרפואה לא תעזור לו ועובדה שעד היום יש מחלות כמו האלצהיימר שבשנות ה2007 אין תרופא, ה' נתן שליח את הרופא, כתוב ורפוא ירפא, אבל עם לדעת שיש תכלית בחיים למה באנו לעולם אנחנו לא באנו שאחר כך נהייה חול ,יש אחרי המוות חיי נצח רוחני לנשמות ,כנראה ה' נתן באורן זריף משהו רוחני כדי לעזור לאחרים איני יודעת,אני רוצה להיות שקטה שהרבה מסביבי אמרו לי לכי אולי, הלכתי ורק בסוף נראה אם ה' רוצה שיתרפא דרכו (דרך אורן זריף)ימים יגידו ואם לא כנראה שזו גזרה משמים שכך יהיה עד סוף ימיו.

../images/Emo24.gifרוני כנסי לאתר סודות

יש שם סרט על אדם שמספר שנכנס לו כדור למוח ואיך הוא ניצל בזכות האמונה שווה לראות משהוא מדהים שעוד לא ראית בחיים

ronnyw

New member
אריאלה יקירתי

אני מסכימה עם הכתוב במאמרים (לפחות עם חלק גדול) ואפילו התייחסתי לכך בעצמי במסר שכתבתי. אמונה (באלוהי ישראל, באלוהי הנוצרים, בבודהא או בסינטולוגיה) אכן מקנות סוג של שלווה נפשית ויכולות התמודדות טובות יותר (כמו גם טיפול פסיכולוגי טוב). אבל לא באלצהיימר, לא בנזלת ולא בעוד הרבה מחלות פיזיולוגיות אחרות. אריאלה, אני מקנאה בך על אמונתך, על הביטחון שלך בדרך שלך ועל השקט הנפשי שיש לך ממנה (למרות שאני מקבלת את הרושם שההתמודדות שלך לא יותר קלה משל כולנו). אני רק חרדה שיקומו כאלה (כמו אורן זריף - ואינני מכירה אותו או את משנתו. נותנת אותו רק כדוגמא) שינצלו את האמונה הזו שלך.

../images/Emo24.gifרוני אצל הקב"ה הכל יכול להיות

אנחנו מנסים ,משתדלים,שואלים מתפללים .והעיקר התיקון עצמו קשה לכולנו. בשורות טובות

רוני לידיעתך הרבה חרדים מבני ברק

וכן חילונים מכל קצוות הקשת באים אליו יום יום , אם היה משהוא לא בסדר איתו היו מתפרסמות הודעות ענק, הטלויזיה אפילו הזמינה אותו כמה פעמים תכנסי לאתר שלו ע"ש ותראי. לא צריך סתם לשלול צריך קודם לבדוק.

למעלה