בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ב'

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. אמנם יוד ישן הלילה כמו בלילות הקודמים אבל אנוכי לא עצמתי עין כמעט כל הלילה. לא יודעת למה לא הצלחתי להירדם. בהתחלה כאשר הלכתי לישון בשעה 11 וחצי ולא הצלחתי להירדם מיד, כמו שקורה לי בלילות אחרים, חשבתי שמילא, בלאו הכי יוד תיכף יתעורר אז אני כבר אשן אחרי שהוא יקום, ואמנם בשעה 01:01 יוד התעורר, ירד לשירותים, קיבל את כדור השינה שלו ובשעה 01:03 חזר לישון. גם אני חזרתי למיטה אבל השינה היתה ממני והלאה. וכמו תמיד, בנדודי שינה, יצאו כל הפחדים והשדים מן הבקבוק והחלו לתקוף אותי ולא הצלחתי להתנער מהם ולהירדם. כל המחשבות הרעות צפו ועלו והטרידו את מנוחתי וגרמו לי להתהפך מצד אל צד בלי סוף, עד אשר בשעה 2 בלילה החלטתי לצאת מן המיטה כי רק כך אולי אצליח להתנער מן המחשבות הרעות האלו שממש הבהילו אותי הפעם. נכנסתי לפורום, ראיתי את הודעתה של חברתנו לקבוצת התמיכה, אביבה, על בעלה שמצבו התדרדר והוא אושפז בלילה, ועניתי לה. לאחר מכן גלשתי עוד קצת וחזרתי למיטה בשעה 3 בערך. לא יודעת מתי נרדמתי בסופו של דבר אבל בשעה 5 בבוקר יוד כבר קם והלך שוב לשירותים. קמתי אליו והוא חזר למיטה לעוד שעה וחצי. זהו. זו כל השינה שלי הלילה. הבוקר יש לנו מפגש של קבוצת התמיכה שלנו בקניון בפ"ת. אנחנו נחגוג יום הולדת לאחת מחברותינו. אני מקווה שאביבה תצליח להגיע מתישהו, אחרי שתביא את העובד הזר לבית החולים והוא יוכל להישאר עם בעלה בזמן הזה. אביבה גם אחראית על קניית המתנה ליום ההולדת כך שמבחינה זו די רצוי שהיא תגיע, אבל גם אם לא תוכל לבוא, לא נורא. נוכל להגיש את המתנה בפעם הבאה. ליבנו יהיה איתה ונקווה לבשורות טובות... אז שיהיה לחולים ולמטפלים ולבני המשפחות לכ-ו-ל-ם יום עגול... בוקר טוב ישראל!

נילי יקרה , שהלילה תצליחי לישון יותר

נילי יקרה , אני מקווה שהמפגש נתן לך כוחות במקום השינה שלא היתה. אני כל כך מבינה אותך שבלילות קשה לך להרדם ובכל פעם את גם צריכה שוב לקום. האם את יכולה לקחת משהו טבעי שיעזור להרגעה? גם אני בלילות האחרונים לא יכולה להרדם, אנני יודעת למה, אולי בגלל החולשה וההצטננות ואז מגיעות המחשבות!!! יכול להיות שבעלה של אריאלה קיבל איזה וירוס שמסתובב עכשיו ואני מקווה שבמהרה יצא מבית החולים הביתה. שולחת לך איחולים ללילה שקט ולילה בו תרדמי כמו שצריך ותאגרי כוחות ליום הבא. מקווה שנהניתן במפגש שלכן ושגם אריאלה הספיקה לבוא. כל טוב, חיבוקים ממני ולילה טוב אמיתי , טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקירתי ../images/Emo51.gif על דאגתך

המפגש שלנו היה חסר היום. שתי חברות לא הגיעו. הבעלים שלהן חלו והן לא יכלו להגיע. אחת מהן נפצעה בעצמה כי היא עצמה נפלה ונחבלה והזדקקה לזריקת אנטיטטנוס ולאנטיביוטיקה... בכל זאת שמחנו מאוד להיפגש, חגגנו יומולדת לחברה אחת ונהנינו מהמפגש מאוד. אגב, בעלה של אביבה אושפז בבי"ח ולא של אריאלה, שיהיה בריא עד 120. אביבה הספיקה להגיע למפגש שלנו אחרי שהקפיצה את העובד הזר לביה"ח להיות עם בעלה ומיד חזרה לבית החולים לראות מה שלום בעלה. נקווה לשמוע בשורות טובות. בכל אופן תודה רבה על דאגתך. בטוח שאשן הלילה כי אני ממש הרוגה מעייפות היום. אחרי המפגש מיהרתי לקניות ובצהרים הנכדים שלי כבר באו לארוחת צהרים ומיד אחריהם בעלי חזר ממרכז היום, כך שעדיין לא נחתי לרגע. גם הייתי צריכה לסיים כמה עבודות דחופות, בקיצור, הלילה בטוח ארדם מיד.

למעלה