בוקר טוב פורום - יום ב'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ב'

לילה טוב עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל אבל התעורר כבר ב-11 וחצי. חשבתי שלא אתן לו את כדור השינה כי בטח הולך להיות לילה קשה ואשמור את הכדור לשעה יותר מאוחרת... ובכן, הוא התעורר שנית ב-4 בבוקר וזאת ללא כדור השינה. כמובן שכבר לא נתתי לו את הכדור והוא אפילו המשיך לישון עד 6. ממש נס... הבוקר יתקיים המפגש הדו-שבועי של קבוצת התמיכה שלנו, של בנות זוג לחולי אלצהיימר. אני מאוד מקווה שהמצב אצל כולנו יאפשר לכולן להשתתף. אנחנו נחגוג יום הולדת לאחת החברות שלנו ומקווה שמצב הרוח יהיה טוב. נתעדכן אצל כל אחת מה נשמע, איך עברו השבועיים האחרונים, מה התחדש וכו'. מאחלת לכל חברי הפורום ולכל החולים ולכל המטפלים ולכל בני המשפחה שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifבוקר טוב לנילי ולכל הפורום

נס התנוסס אצלך , הנה בלי כדור ישן יוד, אני למעשה הפקתי את הטיפות לאישי כי כבר מה שהיה מציק לי זה כבר עבר לבד עם גמר בקבוק שלם,הטיפות עשו את שלהם. בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

הלוואי והיינו יכולים להפסיק את כל התרופות והטיפולים ושהחולים יהיו רגועים ושקטים וישנו בלילות. לצערי, עוד חזון למועד. התרופות הן המוצא היחידי שלנו מן הגהינום שעובר על החולים ועל המשפחות. תודה לאל שאת אינך צריכה עוד את הטיפול לבעלך, אבל אצלנו, השינה היא בעיה גדולה מאוד. הלוואי הלוואי הלוואי שיוד יצליח לישון כל הלילה בלי כדורי שינה. זה לבד יהיה בשבילי מתנה גדולה. שנשמע רק בשורות טובות יקירתי... קבלי חיבוקי

למעלה