../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ג' פעמיים כי טוב
עוד לילה די שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן טוב כל תחילת הלילה. התעורר באחת אחרי חצות, קיבל את כדור השינה שלו והמשיך לישון עד 5 בבוקר. כשהתעורר בחמש בבוקר הוא קם לשירותים, למזלי הוא נתקל בשידה שליד המיטה שלו וכך שמעתי אותו והתעוררתי ואז ראיתי אותו מתכונן להשתין (במחילה) על השידה במקום לעשות עוד כמה צעדים ולהיכנס לחדר השירותים ולגשת עד לאסלה... ברגע האחרון הצלחתי לעצור אותו ולקחת אותו למקום הנכון... איזה מזל... כבר קרה לי לא פעם שהוא הטיל את מימיו בכל מיני מקומות בבית, בין היתר, על כורסת העור החדשה שקנינו לו ליום ההולדת האחרון שלו... באחת הפעמים האחרות הוא ניגש אל מכשיר הטלוויזיה ואני חשבתי שהוא רוצה לסגור אותו או להחליף תחנה במקום בשלט (שאגב, הוא אינו יודע כבר להשתמש בו), ושאלתי אותו מה הוא רוצה לעשות והוא אמר לי, 'אני צריך פיפי' ומיד זינקתי אליו ולקחתי אותו לשירותים... ככה שאני חייבת להיות כל הזמן עם שבע עיניים עליו, כדי לראות לאן הוא הולך ומה הוא עושה... חוץ מזה כבר סיפרתי לכם שהוא מתוק??? אז לכל חברותי וחברי בפורום היקר הזה, ולכל החולים והמטפלים ובני המשפחות - שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!