בוקר טוב פורום-יום ג' פעמיים כי טוב

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום-יום ג' פעמיים כי טוב

עוד לילה לא שקט עבר על כוחותינו. יוד היה מאוד עייף בערב והלך לישון מוקדם כרגיל. ישן רצוף וטוב עד השעה 01:30, הלך לשירותים קיבל את כדור השינה שלו והמשיך לישון אבל התעורר כל שעה-שעה וחצי במשך המשך הלילה. היו לנו השכמות ב- 02:30, ב-04:00, ב-05:00 וב-06:30. כמובן שלא יכולתי כבר לישון כמו שצריך. עכשיו הוא מתכונן לצאת למרכז היום. אני מקווה שאצל בעלה של אריאלה תהיה תוצאה סוף סוף, אחרי כל הטיפים והעצות הטובות שקיבלה מאסתר. אני שמחה עם אסתר על בואה של בתה שירה והנכדים לבלות את הקיץ עם סבא וסבתא. יהיה כייף... אני מקווה שאצל חני נרגעו הרוחות ואצל אביבה השתפר מצב הרגל, והנכד החדש הבריא מהצהבת ותהיה לו ברית בקרוב... ושאצל כל חברותי וחברי לפורום העניינים מתקתקים כמו שצריך ומאחלת יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל.

../images/Emo42.gifבוקר טוב נילי ולכול הפורום

גם אני לא ישנתי טוב בלילה פשוט היה לי מחשבות אם אני אשן אולי הוא יקום וירצה לשירותים ואני לא אשמע והחגיגה תחגוג לכל הכיוונים, אני חושבת שיש לו בעיית טחורים והוא מתאפק בגלל זה.אתקשר לרופאת ואספר לה. מחר יש לנו ללכת לסי טי מוח.בשורות טובות

hregev

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

עוברת בי צמרמורת כשאני חושבת איזה יסורים עוברים עליכם עם היציאות של י' , מנסיוני הרתיחי שזיפים מיובשים ותני לו לשתות את המים ואפילו גם לאכול את השזיפים. אצלנו פחות או יותר בסדר, הבעיות הרגילות שלנו ממשיכות כמו תמיד. אני מקוה שאישך יעבור מחר את ה-C.T. בקלות ולפחות תוכלי לדעת מה מצפה לך, מקוה להתראות בבשורות טובות חני

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifחני'לה השיזפים גורמים לכאבי בטן

מחר אני הולכת לרופאת שלנו ואדבר איתה בענין הטחורים,סליחה מכבודך,

hregev

New member
../images/Emo20.gif נילי יקרה !!!

מרגיז לשמוע על הלילות הקשים שעוברים עליך, אני לא יודעת איך הייתי מתמודדת עם דבר כזה, אני כל כך עייפה בזמן האחרון (יש לי הרגשה שהתחפשתי לכדור שינה) . אצלינו נרגעו קצת הרוחות, אני מקוה שכך יימשך, בנוגע למרכז היום עדיין לא עשיתי כלום מחוסר זמן. הדברים לא כל כך מסתדרים אצלי, מהעיריה עדיין לא קיבלתי שום תשובה, על אף שהתקשרו אלי ממח' הכספים ושאלו כל מיני שאלות גם מקרן "מכבי" לא קיבלתי עדיין תשובה, כך שדבר לא השתנה. אני מקוה שנתראה ביום שני ושהמשך השבוע יהיה עגול. לילה טוב.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif חני יקירתי

הלילה היה קל יותר. זה באמת קשה כשהשינה לא רצופה וטובה אבל נראה לי שהשעון הביולוגי שלי כבר התרגל לזה ולפעמים אני מוצאת את עצמי מתעוררת בלילה עוד לפניו ויודעת שעוד מעט הוא יתעורר ומחכה ערה עד אשר הוא מתעורר... אין מה לעשות, זה חלק 'מהחבילה'. כל אחד והחבילה שלו. לאריאלה יש את החבילה שלה, שגם זה קשה מאוד... בקשר למרכז היום, אני חושבת שזה הדבר הכי חשוב שאת צריכה לטפל בו כרגע, כי אם זה יסתדר לך, תוכלי לנשום לרווחה ותהיי יותר רגועה ויהיה לך יותר זמן לטפל בדברים האחרים, כמו העירייה והקרן לרווחה. אגב, התקשרו אלי מהקרן עם כל מיני שאלות כמו, למה אנחנו צריכים לממן את הנסיעות של יוד למרכז היום והאם מחלקת הרווחה של העירייה לא יכולה לממן את זה וכו', אז נראה לי שזה סימן טוב, שכבר מטפלים בתיק שלי, למרות שעבר כבר המון זמן מאז שהגשתי להם את כל החומר... שנשמע בשורות טובות במהרה...

למעלה