בוקר טוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ג'../images/Emo186.gif

לילה רגיל עבר על כוחותינו, אתם כבר מכירים את הפזמון החוזר, קימות כל שעתיים בכל לילה. זה כבר רגיל אצלנו. מקווה לראות את כולכם בפורום היום. אסתר הכל בסדר??? אנא תני קריאת כיוון... מזג אוויר נאה היום, אז שיהיה יום טוב לכ - ו - ל - ם.

ענתי44

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב

ראשית נילי יקירה, אני בטוחה שאסתר בסדר רק עסוקה מעל הראש עם שלמה ועם נכדיה החדשים.היא תחזור בקרוב. לילה לא שקט עבר עליי. כשרציתי ללכת לישון, באתי לבדוק מה שלום אמא וגיליתי שהיא ערה ובלי שמיכה. היא טענה שחם ורצתה גם להוריד כותונת. נגעתי בה והיא היתה קפואה.ברור שכיסיתי אותה. ועד שנרדמה לפנות בוקר לא ישנתי גם אני. אמא התעוררה בעשר. עם החיוך המתוק שלה. ואז הגיע הטלפון מבן דודה שלה שסיפר שבעלה של אחותו נפטר. אמא היתה קשורה מאוד אליהם. כמובן שתקתי.אבל היא , כמו שאמרתם, עם ססמוגרף, חשה שמשהו לא כשורה והיא זועפת ומכונסת.צעקה עליי. בקיצור יום לא משהו. אבל נעבור גם אותו.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ענתי יקירתי

אני באמת מקווה שאצל אסתר הכל בסדר... אני מאד מצטערת בשבילך על הקרוב שלכם שנפטר. תראי איך אנשים מרגישים כמעין טלפתיה כשמשהו קורה. זה מעין חוש ששי שיש לאנשים עם הקרובים להם ביותר. בין הורים וילדים יש את זה לפעמים וכן בין בני זוג. גם אצלנו בעלי לא מתכסה ומכיוון שהוא יורד מהמיטה הרבה במשך הלילה, אני יורדת ומכניסה אותו למיטה ומכסה אותו בכל פעם מחדש. בגלל שאני ישנה איתו באותו החדר אני מתעוררת בכל פעם שהוא מתעורר. ככה עוברים עלינו הלילות בהפסקות של כל שעתיים. אבל, אם הוא חוזר למיטה ולא מצליח להירדם, אין מנוס מלתת לו כדור שינה. אפילו ב-03:00 בלילה. עם הכדור הוא ישן 3 שעות רצוף... אני מאחלת לך יקירתי שתשמעו רק בשורות טובות, ושאמא תרגיש טוב ותישן טוב ושיעברו עליך רק ימים טובים.

למעלה