בוקר טוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ג' ../images/Emo188.gif

בטח כבר נמאס לכם מתיאורי הלילה שלנו. האמת גם לי נמאס כבר לכתוב על זה, אז לא אספר לכם איזה לילה עבר על כוחותינו. אדווח רק כשיהיה משהו חריג לספר. יום שלישי, פעמיים כי טוב, הולך להיות סוער וגשום. לא מתכננת אפילו לצאת מהבית היום. עכשיו ממש מבול כאן.
טיפה|
שיהיה לכולכם יום נפלא...
זכרו, הבוקר בשעה 11:00 מתקיים הראיון עם עפרה שגב, מנחת קבוצת התמיכה לחולים מראשון לציון. מי שיכול כדאי לצפות... בוקר טוב ישראל

../images/Emo188.gifנילי בוקר טוב

למה את כותבת הקפצה? מה זה אומר?. מקווה לבשורות טובות עם בן זוגך, ישראל לא הלך היום למועדון, הוא כרגע ישן, אין לי לשלם למועדון כל השבוע סך 1400 ש"ח ולכן הוא הולך רק פעמיים בשבוע שני ורביעי. ה' יעזור

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

אני כותבת הקפצה כי אני רוצה שההודעה תעלה למעלה כדי שכולם יוכלו לראות אותה כשהם נכנסים לאתר. בכל פעם שמוסיפים תגובה להודעה היא הופכת להיות ראשונה בדף, אלא אם כן גרשון מחליט לנעוץ אותה, כלומר שהיא לא תרד למטה כשהודעה חדשה תגיע. זה נקרא הקפצה. בקשר לבן זוגך, תראי איך את מסתדרת עם זה שהוא רק פעמיים בשבוע במועדון. אולי תבקשי מהישיבה שישלחו מישהו שיקח אותו ויחזיר אותו לשיעור בימים אחרים, אל תתני לו ללכת לבד. מצד שני אם הוא יישאר כל היום בבית הוא ישתגע וישגע אותך. זה לא טוב לשניכם. דברי עם הרב, הוא בטח ישמח להצמיד לו ליווי בימים שהוא יבוא לשיעור, אם הוא עוד מסוגל לשמוע שיעור. מקווה לבשורות טובות.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אתמול התקיים המפגש הדו-שבועי

של בוגרות קבוצת התמיכה לבני זוג שלנו. המפגשים מתקיימים ללא המנחות שסיימו את עבודתן איתנו כבר בנובמבר. היה מפגש טוב. כולנו כל כך שמחות להיפגש ולהתראות אחת עם השניה. כל אחת סיפרה מה עבר עליה ועל בן זוגה החולה במשך השבועיים שחלפו, שתינו קפה ואכלנו מאפה, והזמן טס עד הצהרים.
אחת המשתתפות העלתה אתמול נושא שמטריד את כולנו ואני בטוחה שגם את חברי הפורום. כולנו הרי כבר לא צעירים/ות ולא כולנו בריאים/ות כמו בעבר, ומאחר שאף אחד לא יודע מה יילד יום ומה יקרה איתו מחר, מדאיגה אותנו המחשבה מה יהיה על בן הזוג החולה אם חס וחלילה יקרה משהו למישהי מאיתנו. החברה שדיברה על הנושא אמרה שהיא רוצה עכשיו להכין מקום שבו יוכלו לאשפז את בעלה ולדאוג לכל הסידורים ולכל מה שצריך כבר עכשיו. חברה אחרת אמרה שאין לה מה לדאוג היום, ושהילדים ידאגו אחר כך למה שיהיה עם החולה. וכולנו אמרנו שהמחשבה הזו חלפה בראש של כולנו ובעצם אין לנו פיתרון מוסכם. חברה אחרת, שקיבלה עובד זר לפני כמה שבועות, היתה לא מרוצה כל הזמן מהעובד ומהמצב וכולם אמרו לה שהיא תתרגל והיא תראה כמה שזה עוזר. אתמול היא הגיעה עם חיוך ענק על הפרצוף והכריזה: פיטרתי את העובד! היא היתה ממש מאושרת. היה לה נורא קשה עם העובד הזר בבית. במפגשים הקודמים היא תמיד התלוננה כמה זה לא מתאים לה ולא נוח לה ושבעלה גם לא מרוצה מהעובד. עכשיו, כאילו ירדה לה אבן מהלב. וזה בדיוק כשבעלון העמותה הופיע הקטע של חיה ודל בשם "מי צריך מטפל זר?!" מאמר שגם זהבה הזכירה אותו לפני יומיים והוא מדבר בשבח המטפל הזר. אז הנה מקרה שהניסיון לא הצליח. החברה אמרה שהיא תעשה הפסקה של כמה חודשים ותנסה שוב יותר מאוחר. הזמן עף במהירות והחלטנו שבפעמים הבאות נשתדל להגיע חצי שעה יותר מוקדם כדי שנוכל לבלות לפחות שעתיים ביחד. היה כיף!!!

zs1957

New member
המפגש הדו שבועי חיוני

היי נילי וכל חברותיה, אני שמחה שאתן מקיימות את המפגש הדו שבועי שלכן גם לאל המנחות. זה מאד חשוב לכן ואתן עושות עבודה מעולה. אתן מחזקות אחת את השניה. קבוצת תמיכה כזאת היא נפלאה והלוואי ותהיינה עוד כאלה ברחבי הארץ. יישר כוח !!!!! נילי תמשיכי לכתוב מה קורה לכוחותינו אלא אם ,התעייפת אז זה כבר ענין אחר. דווקא אני כל הזמן קוראת את מה שאת כותבת וכלל לא משעמם לקרא על מה עבר לכותינו בלילה כי את כותבת גם דברים אחרים והם מענינים. גם אסתר כותבת ואני חושבת שזה מאד חשוב לגבי נשים אחרות חדשות הנכנסות לפורום וגם לגבי הנשים הוותיקות. כל טוב, זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה זהבה

אנחנו אכן מרגישות שאנחנו מחזקות אחת את השניה, תומכות ועוזרות. יש בינינו כאלו שכבר "וותיקות" ובעלות ניסיון רב בשלבי המחלה ולעומתן "צעירות" שהבעלים שלהן רק בתחילת הדרך ויש המון תמיכה ועזרה מצד המנוסות. אנחנו מרגישות ממש אחוות אחיות לצרה ואוהבות מאוד את המפגשים האלו. מקווה שנתמיד בהם לאורך זמן ושכולנו נוכל להמשיך ולהיפגש בכל שבועיים. אשתדל גם לכתוב על "כוחותינו", למרות שנראה לי שזה חוזר על עצמו כל בוקר. בכל אופן, טוב לדעת שיש מי שמתעניין. תודה זהבה, נשמה טובה.

zs1957

New member
בוקר טוב נילי יקריתי

כתבתי לך משהו היום בפורום: בוקר טוב פורום נפלא. תקראי. כתבתי בהומור כדי שתצחקי ושזה יעשה לך טוב על הנשמה. אני מקווה שזה בסדר ולא פגעתי. יום נפלא, זהבה שחם

../images/Emo24.gifנילי יקירתי אני חותמת על

כל מה שכתבת,ועל ש היה לנו כייף ביחד,

למעלה