בוקר טוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ג' ../images/Emo42.gif

לילה "טוב" עבר על כוחותינו. היו רק שתי קימות בלילה, הראשונה ב-01:30 והשנייה ב-05:00. זה ממש מצב טוב, והפעם בלי כדור שינה כלל. אנחנו כבר מגולחים, רחוצים, מסורקים, לבושים ושתויים ומחכים להסעה. יום נאה מצפה לכולנו, בוקר טוב ישראל!

נילי יקרה

בוקר טוב לך , כל יום אני עוקבת אחרי הדיווחים שלך ומעריצה את כוחות הגוף ונפש שלך לטפל כך בבן זוגך. הוא זכה. כך גם אסתר מטפלת בשלמה. ואני כל הזמן במחשבות איך אני אתפקד ומה יהיה. מה שחשוב שאת תמיד אופטימית כל כך , שולחת לך חיבוק , שיהיה לכם יום נפלא, להתראות , טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב טובה יקירתי

אני שמחה לראות אותך פעילה בפורום לאחרונה. את גם מגיבה ותומכת בבני משפחה ל"צעירים חסרי מנוח" וזה יפה. זה גם עוזר לך, נכון? מה מתקדם עם קבוצת התמיכה שלכם? האם הולכת לקרום עור וגידים? אנחנו ממשיכות להיפגש, בנות קבוצת התמיכה לבני זוג, באופן פרטי וזה עוזר לנו מאוד. אתמול היתה פגישה כזאת. השיחה מתנהלת בדרך כלל על תרופות, על התנהגויות של בני הזוג, על מרפאת הזיכרון, על אמצעי ספיגה שונים וכו'. וכמו כן גם על בני המשפחה, על נכדים בדרך כלל וכל מיני נושאים שמעניינים אותנו. כל אחת מספרת על חוויותיה ונותנת טיפים לאחרות. לא כולן באותו שלב של המחלה והחדשות נעזרות הרבה בוותיקות. אנחנו שותות קפה ומביאות עוגות או עוגיות ומעבירות בוקר נעים. מרגישות אחוות בנות זוג.

../images/Emo140.gifנילי כל הכבוד

פותחת כל יום את הפורום ומתחילה לרענן אותו שיהיה לך יום נפלא

למעלה