בוקר טוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ג' ../images/Emo42.gif

לילה רגיל עבר על כוחותינו. ישנו לא רע בהתחשב בנסיבות (בלי כדור שינה הלילה). עכשיו אנחנו ערוכים ומוכנים לצאת למרכז היום (בעלי) ולצעדת הבוקר (אני)... בוקר טוב ויום נאה מצפה לכולנו. נקווה שבלי דרמות מיותרות. חברה, מה קורה? הפורום נרדם בשמירה??? אני רואה שכמעט אף אחד לא נכנס אתמול לפורום.זה מצער מאוד. אז למרות שאתם בטח נורא עסוקים, אנא כנסו, ספרו, שתפו, שפכו, בכו, צחקו השתתפו. תנו לנו צ'אנס לקחת חלק במה שעובר עליכם ולעזור אם אפשר. אשמח לראות אותכם היום בפורום
בוקר טוב ישראל!

נילי , בוקר נפלא לך

נילי יקרה , מזל שיש לנו אותך שאת מתמידה לכתוב. לא תמיד קל לכתוב ולפעמים העניינים סתם יגעים ויש שיגרה שהיא גם טובה ולא מציקה. אצלנו היתה וועדה רפואית נוספת ביום א' בבית לוינשטיין והרופא היה מאד נחמד , סבלן ואמפטי ונראה איזה אחוזי נכות ובריאות הוא ייתן לבעלי. הוא הופתע מכך שהוא כל כך עצמאי עדיין ואני שמחה גם על כך. חבר מהעבודה שלו טילפן שלשום כי לא ביקרנו אצלם כבר כמה שבועות ואני מקווה שבשבוע הבא אמצע יום לנסוע איתו לשם. אתמול הוא תפס יוזמה והלך לבקר את אחיו ואת אחותו שגרים מאד קרוב. אני שמחה על כך. אצל אחותו כל פעם יש נכדה אחרת והוא מרוצה מכך. הייתי במרכז הפסיכוגריאטרי בהנרייטה סולד ואני מקווה לבוא לקבוצת התמיכה שלהם לילדים של חולים בפעם הבאה יחד עם בתי. נילי יקרה וגם אריאלה וחני , איזה כיף לכן על המפגשים בימי שני ואני כל הזמן אומרת לעצמי שהייתי רוצה גם לבוא, אולי פעם כשאוכל להתפנות מהעבודה , אבקש את רשותכן להצטרף. תמשיכו כך ותתמכו זו בזו. שיהיה שבוע טוב ויום נפלא לכולם , חיבוק ענק עבורך נילי יקרה ואמיצה, טובה

hregev

New member
בוקר טוב לחברי הפורום

נהנינו מאוד אתמול במפגש, מקוה שנהנה כך תמיד, קצת היציאה מהשגרה , הקיטורים ןהצחוקים כאחד תורמים לכולנו למצב רוח טוב ופריקת העול והמשקל הכבד. אצלנו לא התחדש דבר, משיחות שיש לי עם בעלי שהיה נחשב לאיש שיחה מענין בזמנו והיום הוא מגמגם מאד ואינו מוצא את המלים המתאימות על מנת להגיד משפט שלם, כמו כן גם הדמיון שלו התחיל לתת את אותותיו, ואני מאד מתפלאת והיום שאלתי אותו אם הוא באמת מתכוון למה שהוא אומר והוא באמת ובתמים הודה שכך נראה לו. בכל אופן נחכה לבדיקת הזכרון שתערך ביום ראשון להתראות לכולם חני

נילי41

New member
../images/Emo20.gif חני יקירתי

חיבוק
חיבוק| אכן היה מפגש מוצלח אתמול. שמחנו והתרגשנו, צחקנו ובכינו והיה כיף. בבדיקת הזיכרון שלכם עליך לספר לבודקת על כל השינויים שחלו אצלכם וכל מה שקרה לאחרונה. ספרי על הבכי ועל הצחוק, על השירים ועל השריקות. על הגמגום ועל הכל. גם על ההזיות. הם יוכלו לאזן אותו על ידי שינויים בתרופות או הוספת תרופה או שתיים. אני מאחלת לכם "הצלחה" בבדיקה ביום ראשון, עד כמה שזה מוזר, כי אין הצלחה בבדיקות האלה, ועצם קיומן הוא כבר כישלון. אבל לפחות תדעי באיזה שלב של המחלה הוא נמצא. שאלי על תוצאת מבחן המינימנטל טסט שהוא כל מספר שהוא חלקי 30. מחכה למפגש הבא שלנו בפברואר. יום טוב לכולנו - פעמיים כי טוב.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקרה

שמחתי מאוד לראות אותך בפורום. אני יודעת שלפעמים לא קל להיכנס, להשתפך, לשתף, ללספר, לבכות, החיים נמשכים ואתם במירוץ נגד השעון כל הזמן, הבית צריך להתנהל, הבעל צריך את תשומת הלב שלו, הילדים כמובן, העבודה וכו', אבל הפורום כאן בשביל זה, בשביל שנוכל לשתף ולעזור ולהיעזר זה בזה. לדעתי עצם הכתיבה בפורום עוזרת קצת. ע"י הכתיבה מורידים מהלב וכבר קל יותר. אני מקווה שבעלך יקבל את מקסימום אחוזי הנכות שאפשר, עד כמה שזה נשמע אבסורדי, כדי שאולי תוכלו לקבל איזו שהיא עזרה מהרשויות. בעלך עדיין במצב "טוב", מתפקד, עצמאי, יוזם וכו' אבל אני בטוחה שאת יודעת שכל זה יכול ביום בהיר אחד להשתנות, ועלולה להיות ירידה בתפקוד וכל מה שהיה מובן מאליו בעבר יהיה בעיה מעכשיו. אני בטוחה שאת מודעת לכך וגם מתכוננת לכך. בינתיים יש לברך על כל יום שעובר והוא במצב טוב. אני מברכת אותך על העבודה החשובה שאת עושה בקשר לחולי אלצהיימר צעירים. הלוואי ויהיו לכך תוצאות בקרוב. קבוצת התמיכה לילדים של חולים זה רעיון טוב מאוד. חשוב מאד לילדים להשתתף בקבוצה כזו שתקל עליהם להבין את אביהם החולה ואת המחלה עצמה ומה צפוי לקרות בהמשך. זה יחזק אותם ויעזור להם להתמודד עם הקשיים הצפויים. המפגש שלנו אתמול היה מאוד מוצלח. אנחנו נפגשות בכל שבועיים ומחכות בכליון עיניים ממפגש למפגש. הבנות כל כך שמחות אחת לקראת השניה, וצריך לראות את החיבוקים והנישוקים שהולכים שם. רק בינינו לבין עצמנו אנחנו יכולות לדבר על הכל ויודעות שיש מי שמבין אותנו כי כולנו עוברות את אותל החוויות הקשות. יש נשים שאומרות שאת מה שהן מספרות במפגשים שלנו הן אפילו לא מספרות לילדים כדי לא לצער אותם, ואז אין להן עם מי להתחלק ברגשות אלא רק עם החברות למפגש. המפגשים האלו נקטעים תמיד בגלל השעון. אם אפשר היה היינו נשארות עד מאוחר יותר, אבל תמיד יש מחוייבויות וצריך להיות בבית בצהרים, אז מקסימום ב-12:00 אנחנו נפרדות בהרגשה שלא מיצינו את המפגש עד תומו וכי ויכולנו להמשיך ולשבת עוד ועוד... טובה, אני אשמח אם תרצי להשתתף במפגשים שלנו וחושבת שגם החברות האחרות יסכימו אם תרצי להצטרף אלינו פעם. המפגש הבא שלנו יהיה ביום ב' בעוד שבועיים, ה-5/2/07 בשעה 10:00 בקניון אבנת בפ"ת, באזור שליד בית הקולנוע. יום שלישי היום שבו נאמר פעמיים כי טוב - הלוואי... חיבוק| חיבוק| חיבוק|

ענתי44

New member
יש לי בעיות במחשב

ולכן אם אני נעלמת מהפורום זה בגלל המחשב. שולחת לכולם חיבוק של אנרגיה טובה ומקווה שהבעיות יסתדרו, אם לא אצל יקירנו, לפחות במחשב.

למעלה