בוקר טוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ג'

פעמיים כי טוב! לילה סביר עבר על כוחותינו. כמובן שנאלצנו להשתמש בכדור השינה. עכשיו כוחותינו כבר ערוכים ומוכנים לצאת למרכז היום. מקווה שגם היום נשמע רק בשורות טובות מכל חברי הפורום... הערב, ישתתפו כמה מחברותינו בערב לנשים בלבד בבני ברק בעזר לציון בנושא "לחיות עם אלצהיימר". אני מקווה שהן תחלוקנה את חוויותיהן מהערב בפורום. יום עגול לכולם, בוקר טוב ישראל!

Super Max

New member
בוקר טוב נילי41

סתם לספר לך: אחרי כמה חודשים של חוסר שינה של אבא שלי (איבד לגמרי את הקשר בין יום לבין לילה. הגיע למצב של רצף של 24 שעות ביממה של הסתובבות, צעקות, טרטור בלתי פוסק. פתאום היה נרדם לאיזה שעה - ואחר כך שוב שמח. שיגע את כל בני הבית - אמא שלי ושתי העובדות הזרות. לכולן התחילו עיגולים סביב העיניים - פחדתי שיברחו לי.) השבוע הרופאה נתנה לו כדור חזק בשם היפודורם (כמובן שניסתה קודם עם דברים חלשים יותר, אבל שום דבר לא השפיע.) שני הלילות האחרונים עברו בשקט יחסי - 4-5 שעות שינה. מה שאני מנסה לאמר, שאולי לא כדאי לחסוך בכדורי שינה, כי זה נותן גם לבעלך - וכמובן לך - את מנת השינה הדרושה. גם אני אשתדל להגיע הערב - תמיד יש מה עוד ללמוד... איך אזהה אותכן?

../images/Emo151.gifבוקר טוב סופר מקס

העיקר שהוא עושה שמח זה מאוד חשוב .אבל נכון צריך גם מנוחה וטוב שהרופא החליף כדורים , בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי דרורה

תודה על תגובתך המעודדת. אני אכן די משלימה עם מתן כדור השינה כי זה הפיתרון היחידי שעוד נשאר לי. אני לא נותנת אותו בתחילת הערב כשהוא הולך לישון ב-20:00 אלא בסביבות חצות הלילה כאשר הוא מתעורר ומתחיל להסתובב, אז הוא ישן אחרי הכדור עוד 3 שעות בערך, אבל אפילו כשהוא מתעורר אחרי 3 שעות הוא די מטושטש וחוזר למיטה לנמנמם עוד קצת, וזה נותן לי הזדמנות גם לנמנמם עוד קצת. לצערי לא אוכל להגיע הערב למפגש בבני ברק, אבל אני יודעת שאריאלה ואביבה נוסעות לכנס וגם טובה כתבה בפורום שהיא תבוא. לא יודעת איך תזהו אחת את השניה. אריאלה חובשת כובע ומרכיבה משקפיים ואביבה בטח תהיה האישה הכי יפה באולם, לדעתי היא יפהפיה אמיתית... סתאם, (היא בטח תהרוג אותי) אבל את כבר תראי. אולי אם תגיעו מוקדם תצליחו איכשהו להיפגש. אני מקווה לשמוע חוויות מהכנס. אריאלה כבר אמרה לי לא לסמוך עליה כי היא גם כן שכחנית גדולה, אבל עליך אני יודעת שאפשר לסמוך שתעבירי לנו בפורום את תוכן הדברים בצורה עניינית ומסודרת, כמו כל התייחסויותיך בפורום. מאחלת יום עגול לכולם ושנשמע רק בשורות טובות.

../images/Emo151.gif../images/Emo148.gif../images/Emo96.gif../images/Emo154.gifבוקר טוב נילי

גם על כוחותינו עבר לילה שקט, אנו מתקוננים ללכת לחמותי לכבס לה את הוילונות לכב' פסח ולראות מה צריך לעזור לה ,היא בת 96 שנה מידי שבוע אנו עושים חסד של אמת עם האלמנה הגרה לבד. איזה יופי שה' מזמן לנו לעשות מצוות כדי לקחת איתנו צידה, הרי אנו יודעות שאחרי 120 שנה האדם לא לוקח איתו כלום רק תכריכים ולכן המצוות שאנו עושות מידי יום עם הבן זוג שלנו או עם הורינו וכו' רק זה נשאר שיסנגרו עלינו שם בשמים אז בשורות טובות ואספו הרבה מצוות,

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

כל הכבוד לכם על המצוות שאתם עושים ועל העזרה והתמיכה שאתם נותנים לחמתך. מאחלת לכם שתאספו הרבה מצוות גם בשביל כולנו. מאחלת לך בשורות טובות ויום עגול.

hregev

New member
אריאלה יקירתי

אני מצטרפת לבקשתה של נילי שתבקשי גם בשמנו, אנ חנו באמת זקוקים לזה. אני מקוה שתדווחי לנו על ההרצאה שאת עומדת לשמוע היום. אנחנו ממשיכים לשרוק ומקוים שהנחיתה לא תהיה יותר מידי מהר. להתראות
חני

../images/Emo151.gifחני'לה מה שלומך

איזה נחיתה את מתקוונת האם אתם ממריאים אל על עם השריקות, אמרתי לך תיקני לו תוכי בן זוגך ישרוק לתוכי והתוכי ישרוק לו בחזרה, ואת תנצחי על הלהקה. חה חה חה , חני , חשבתי שאת גם באה להרצאה בבני ברק. מה קורה אין לך סידור לבן זוגך?את יודעת, היינו בבית לוינשטיין בחנו את בן זוגי הוא לא ידע כמעט כלום, אני תקווה שנקבל אחוזים גבוהים. בשורות טובות

ענתי44

New member
לילה טוב פורום ../images/Emo199.gif

זהו, באה מנוחה ליגע. אמא במיטה יבשה ובטוחה ואני יכולה להתרווח קצת, מול מחשב ( לצערי עדיין לא תקין ואני דוחה את הפירמוט) , משחק כדורגל טוב או ספר מרתק. תיכף אלך לקרוא תהילים, כי האהוב שלי חולה מאוד ואני מודאגת. אני מרגישה לאות כזו שיכולתי עכשיו לישון בקלות מאה שנה.... עד בוא הנסיך שיעיר אותי. למזלי, לאמא אין הרבה נדודי שינה, והיא גם כשהיא מתעוררת, לרוב היא שוכבת בשקט, וכשאני מתעוררת כי אין רעש של הנחירות שלה, אני מוצאת אותה מחכה לי. לפעמים מבועתת מפחד שנעלמתי.אבל כשיש לילה גרוע זה סיוט. אני מעריצה אתכן, על זה שאתן יכולות לתפקד ככה. לפני כשנתיים כשאמא לא ישנה לילות שלמים ואני הייתי ערה פשוט התקשתי לתפקד. אתמול נסעתי לבקר בבית חולים את האחיינית שלי. מתוקה אמיתית. התלבטנו במשפחה מה לעשות עם אמא. ברור שהיא לא במצב של להכנס לאוטו ולנסוע חצי שעה. ולבקר את התינוקת בבית אי אפשר היות והם גרים בקומה שניה בלי מעלית.אחי הציע שבשבת הקרובה אחרי שיעלה לתורה ויתן שם לתינוקת יביא אותה לאמא, והיות שמדובר בבית כנסת סמוך לבית שלנו כנראה שאקח את אמא לבית הכנסת בסיום התפילה. אמא שלי מפליאה אותי כל פעם מחדש. בתגובות שלה, ובאצילות הנפש שנשארה בה.יש לי כל כך הרבה מה ללמוד ממנה גם כשהיא חולת אלצהיימר. לילה טוב ושקט לכולם.

למעלה