בוקר טוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ג'

פעמיים כי טוב...
עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. הלילות שלנו נכנסים לשגרה "משעממת" אך ברוכה. בעלי מתעורר פעם אחת בסביבות השעה 02:00, מקבל כדור שינה וממשיכים לישון עד הבוקר. פשוט נפלא!!! עכשיו אנחנו כבר מחכים לנהג ההסעה שייקח את בעלי למרכז היום. הלוואי שברכת ה"בוקר טוב" שלי תהיה משעממת וקצרה כל כך בכל יום. אז שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם ושנשמע רק בשורות טובות... בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי'לה למה שעמום?

יש מה לעשות עם הגברים שלנו תמיד. מאכילה ,משקה, מחליפה, אל תשכחי לדפוק לו בגב שיעשה גרפאס, נו, וכם ניקיון הבית, וגם לתתכדורים, אגב השמע ישראל עוזר בישראל?

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

אני מקווה להצליח הפעם להגיב, שלחתי לך מייל כי לא הצלחתי הבוקר להגיב בפורום כבר שלוש פעמים. אולי עכשיו זה יילך. בכל אופן את תמיד מצליחה להעלות חיוך על פני בפורום ואני מתארת לי שאת עושה את זה לכולם. התגובות שלך הן כמו משב רוח מרענן. אז כמו שכבר סיפרתי לך, אבל אכתוב זאת שוב בפורום, שכולם יידעו, ה"שמע ישראל" שלך עוזר גם עוזר. מאז שאמרת לי לומר "שמע ישראל" לפני השינה, אני תמיד חושבת עליך בלילה ואומרת שמע ישראל וברוך השם, כבר שבוע ימים או יותר שאנחנו ישנים הרבה יותר טוב, כמו שגם כתבתי בברכת הבוקר טוב שלי. אז לא יודעת אם זה בזכותך או בזכות "שמע ישראל" או בזכות כדור השינה שאני נותנת לבעלי אבל אני ישנה טוב בלילות האחרונים, וזו הקלה עצומה, והכל בזכותך... קבלי חיבוק ענק וחם ממני אליך

למעלה