../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ג'
לילה 'ככה ככה' עבר על כוחותינו. בעלי ישן כמו תינוק - מתעורר כל שעתיים-שלוש, עם כדור שינה או בלי כדור שינה, נראה לי שזה אותו הדבר. הלילה ישנו בשלושה תשלומים. הצרה שבחלק הראשון של הלילה אני לא נרדמתי ושוב תקפו אותי נדודי שינה מטרידים. נרדמתי רק אחרי 1 בלילה. בעלי קיבל כדור שינה אבל התעורר שוב ב-4 בערך ואחר-כך ב-06:30. הבוקר הוא חזר לבקר במרכז היום, אז קמנו מוקדם והתארגנו כרגיל. כל כך חיכיתי ליום הזה, למרות ש'פייר', הפסח הזה עבר בסך הכל לא כל כך נורא. לא יצאנו הרבה, רק לארוחות בליל הסדר ובחג ראשון ושביעי, אבל עברנו איכשהו את הימים בבית. קצת באו לבקר וקצת היינו לבד ואיכשהו זה עבר. תודה לאל! הבוקר נכנסתי קצת מאוחר לפורום כי יצאתי להליכת הבוקר שלי אחרי שההסעה אספה את בעלי. כל החג לא יצאתי להליכת הבוקר כי לא יכולתי להשאיר אותו לבד. אז רכבתי רק על אופני כושר בתוך הבית. והבוקר כל כך נחמד היה לצעוד קצת בחוץ. אחר כך אספתי דואר וטיפלתי בכל מיני דברים והנה אני בפורום עכשיו. האמת, לא נראה לי שברכת ה'בוקר טוב' שלי חסרה כל כך. בכל אופן אני אשתדל להמשיך להיכנס בבקרים. חג המצות כבר מאחורינו, איך אומרים, עברנו את פרעה... אביב בחוץ, השמש זורחת והשיטה פורחת והאלצהיימר הורס כל חלקה טובה במוח של יקירינו. שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם.