בוקר טוב פורום - יום ג'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ג'

לילה לא רע עבר על כוחותינו. הקימה הראשונה היא תמיד אחרי חצות. הלילה זה היה אפילו באחת וחצי. יוד קיבל כדור שינה והמשיך לישון עד 4 בבוקר. קם שוב, ירד לשירותים וחזר למיטה עד 7 בבוקר. ממש לא רע. אני הלכתי לישון בזמן הלילה ככה שהספקתי להשלים אי אילו שעות שינה. אתמול בבוקר קיימנו את המפגש הדו-שבועי של קבוצת התמיכה שלנו. ראיתי בפורום שאריאלה כבר סיפרה על זה אתמול. היתה השתתפות מלאה במאה אחוז, מה שדי מפתיע אותי כי צפיתי שתהיה אולי ירידה מסוימת במחויבות של המשתתפות, אבל כולן כל כך מחכות למפגש הזה שהן משתדלות לא להפסיד אף מפגש אלא אם כן יש ממש סיבה מוצדקת. אפילו אביבה שלנו, שקיבלה את העובד הזר רק שלשום, השאירה את בעלה איתו והצטרפה למפגש. כולנו מאוד שמחנו בשבילה כי היא היתה במצוקה קשה מאוד מאז שבעלה החל להתדרדר באופן פתאומי ומתמשך ולא יכלה להשאיר אותו יותר לבד. אני מקווה שהעובד החדש ישתלב במהרה במשפחה ואביבה תתפנה לעיסוקיה האחרים ותשתחרר מהלחץ. כל הבנות האחרות סיפרו על השבועיים האחרונים שעברו עליהן. כולנו תמכנו, שיתפנו, בכינו וצחקנו והשתדלנו לעודד ולהתחזק. המפגש הסתיים, כרגיל, באופן מאולץ. כל אחת מאיתנו היתה שמחה להישאר ולהמשיך את המפגש אבל לכולנו יש כל כך הרבה מחוייבויות אחרות, ככה שהתפזרנו בחיבוקים ובנישוקים, מחכות כבר עכשיו למפגש הבא, שבו נחגוג מסיבת יום הולדת לאחת המשתתפות שלנו שנולדה בחודש מאי. אני מאחלת לכל החולים והמטפלים ובני המשפחות היקרים שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול ושנשמע רק בשורות טובות, לא כמו אתמול כשעננת ועדת וינוגרד העיבה על כולנו במשך כל אחר הצהרים והערב. מחכים כבר ל'משיח' שיבוא, שיקרה משהו טוב ומישהו רציני ייקח את העניינים לידיים במדינה המסכנה שלנו, לפני שכולנו נלך 'פייפן'. בוקר טוב ישראל!

למעלה