בוקר טוב פורום - יום ד' פסח

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד' פסח

לילה טוב מאוד עבר על כוחותינו. הלילה בעלי ישן רצוף מהשעה 20:00 ועד 04:00 בבוקר. הצרה היתה ב-04:00 כשהוא כבר גמר לישון אחרי 8 שעות שינה רצופות, דבר שלא קרה עד עכשיו. אבל 04:00 זו לא שעה טובה בשבילי לקום, אז הוא הסתובב קצת, נתתי לו את כדור השינה שלא קיבל הלילה כי ישן רצוף, ואמרתי לעצמי שאם הוא יצליח לישון עוד כמה שעות עד 07:00 אז זה יהיה בסדר. אז אחרי זמן קצר הוא באמת נרדם שוב עד 08:30. ממש תענוג. עכשיו הוא עדיין קצת עייף, אך יושב בכורסה וצופה בטלוויזיה ואני הספקתי להתארגן ואפילו להיכנס לפורום. עוד לא אכלנו ארוחת בוקר, אבל מה יש למהר? אחרי כל ארוחות החג המפוצצות מי בכלל רוצה להסתכל על אוכל? עוד מעט אכין לו משהו קטן ונרד למטה לעשות טיול קטן לבית המרקחת לקחת לו את התרופות כי בערב החג אי אפשר היה להיכנס מרוב לחץ. זה כבר יעביר אותנו עד הצהרים. מקווה שעל כולכם יעברו ימים קלים, טובים ונעימים. רוב הנשים העסוקות בערב החג יחזרו לפורום ויעניקו לו חיים מחדש... מזג האוויר מתחמם וגם זה ישפר את מצב הרוח של כולם, אז חג שמח חבר'ה, יום עגול לכולם. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifבוקר טוב לכל הפורום

סליחה שלא הצלחתי להתפנות להכנס לפורום היקר , אתם כבר יודעים שהנקיונות לפסח מצריכים זמן כח מוח וכל השאר, כעת נחזור לשיגרה, הסדר היה יפה ושמח גם בן זוגי נהנה עם הנכדים שעד עכשו אצלי בבית, הוא ישן עד עכשו כנראה בגלל הטיפות שאני מביאה לו בערב, מחר אולי נצא לטייל, כעת הבית נקי ואוירה טובה. נכנסתי אתמול בלילה לפורום כתבתי וצירפתי קובץ אך לא הצלחתי לשלוח את הקובץ שזה היה ברכה לחג. טוב לא נורה כעת אברך את כל הפורום בהרבה אהבה ושמחה וגיל לכל החגוהשנה לכולם ורק שנשמע בשורות טובות

אריאלה , טוב לשמוע ממך

אריאלה יקרה , הייית חסרה לנו בפורום עם מילות העידוד וההומור שלך. אני מקווה שעכשיו את יכולה גם קצת לנוח והילדים בבית קצת עוזרים. שולחת לך ולכולם ברכות להמשך חג שמח ומהנה , טיולים בטבע למי שיכול ובקורים משפחתיים. בשורות טובות וגם בריאות לכולם , טובה

../images/Emo24.gifטובלי תודה על הברכותהלי

מעכשו יש לי פנאי לי , גמרנו את העבדות לי ויצאנו לחרות לי, חה חה חה, כעת הלכו כל החברה לטיול ואני ובן זוגי מטיילים מהמטבח למרפסת מצצים מבין החורים והחלונות לאן נלך מה נעשה, חה חה , וכעת אני אפתח את המחשב ואראה את בירכת הכוהנים בכותל ואתפלל יחד איתם ואולי ננסה להשחיל דרך המחשב פתק? אז יאלה לתפילה לבורא העולם שיעשה עימנו צדקה וחסד. אוהבת ונשיקת כשר לפסח לך ולג'ינג'ית.

אריאלה אשת חייל

אריאלה יקרה , כמה טוב לקרוא את המסרים שלך ואת שולחת לנו המון אופטימיות ושמחה שגורמת לי לחייך. גם אצלנו אין לאן ללכת. כל אחד עסוק בשלו. האח של בעלי ואחותו וכל ילדיהם והנכדים עשו סדר פסח ביחד בצפון בבית מלון ואנו נשארנו בבית עם הורי ודודי. כך שיש איזושהי צביטה בלב שהיה יכול להיות אחרת אך אני כבר מזמן משלימה עם מה שיש נסענו שנינו אתמול לפארק מקורות הירקון 10 ק"מ מהבית, טיול קטן בטבע וזה מספיק לו.כשחזרנו כבר הלך לישון. אחר כך קם לצהריים וחזר לישון. לצערי משעמם לו ולכן פשוט נרדם. אחר הצהריים ניסע לבקר את הנכד וגם כאן נהיה בטח שעה בערך עד שיאבד סבלנות ונחזור הביתה. אני פשוט מנצלת את הזמן והמצב להיות איתו ולידו ולא להלחיץ את כל הבית בארועים ועניינים. גם מנוחה כזו טובה בשבילי. אריאלה יקרה , תודה על הברכות והלוואי שתצליחי להנות כמה שיותר מטיול וירטואלי באינטרנט או בטלויזיה. בעלי יראה היום את מסע עולמי וכך "יטייל " בעולם. שולחת לך איחולים לשבת שלום והמשך חג שמח ומהנה , נשיקות חמות , טובה

../images/Emo24.gifטובה'לה יפה יפה

הזוג שמתחיל לצאת לבילוי, כל הכבוד את נוהגת? יש לך את היכולת לצאת לי אין רישיון ולכן נשארתי בבית ואני מבלה מהמטבח לחדרים, העיקר לא לפחד כלל, הכל יבוא בע"ה, רק להתפלל באמת, קרוב ה' לכל קוראיו לכל אשר יקראוהו באמת שיהיה לך חג שמח לילי

../images/Emo10.gifטובל'ה אני לא אשת חיל

בן זוגי הוא היום לא חייל היה פעם לכן פעם הייתי אשת חייל היום אני אשת
זה מה שאנו כולנו ,

למעלה