בוקר טוב פורום - יום ד'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'

לילה לא רע עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל, התעורר הלילה בדיוק בחצות (סינדרלה) קיבל את כדור השינה שלו והמשיך לישון עד 4 בבוקר. אני לעומת זאת, היה זה אחד הלילות הלבנים שלי. לא הצלחתי להירדם בכלל עד 3 בלילה. הסתובבתי במיטה על ימין ועל שמאל ובסופו של דבר קמתי וגלשתי קצת באינטרנט, עד אחרי שתיים וחצי. אז חזרתי למיטה ונרדמתי כנראה מתישהו בסביבות שלוש בלילה. לצערי יוד כבר התחיל את 'המצעד' שלו לשירותים בערך ב-4 בבוקר. התחננתי שימשיך לישון עוד קצת אבל זה לקח לו כמעט שעה עד אשר הוא סוף סוף נרגע והצלחנו לישון עוד קצת... עכשיו אנחנו מוכנים להתחיל את היום החדש. הצטערתי לשמוע על 'התאונה' הקטנה של אביבה חברתנו. זה מדליק אצלי נורה אדומה. אנחנו, בני הזוג המטפלים או הבנים המטפלים בהורים חייבים מאוד לשמור על עצמנו. אני מכירה את זה שממהרים ורוצים להספיק הכל ועושים הכל מהר מהר כדי להספיק עוד משהו ולחזור הביתה בזמן וכו' ואז קורות כל התאונות. חייבים להאיט את הקצב, להיות זהירים וערנים כי אין לדעת מהיכן תבוא עלינו ההפתעה, אז גם ברחוב, בהליכה, בחציה, בנהיגה, וגם בבית, במטבח וכו' בכל דבר להיות זהירים וערנים כפליים. אני אומרת את זה בייחוד אחרי לילה כזה שלא ישנתי כל כך טוב. אחרי הכל אנחנו לא סופרוומניות. ולאביבה היקרה, החלמה מהירה עם הרגל. טוב שיש בבית מטפל שיצדיק עכשיו את קיומו ויצטרך לטפל גם בבעל החולה וגם בבית ואביבה תוכל לנוח קצת. אז שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי, סינדרלה ומתוקי קמים כל לילה

לראות את אור הירח והכוכבים הזוהרים והנוצצים,

למעלה