../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ד'
לילה מעניין עבר על כוחותינו. יוד היה מאוד עייף בערב והלך לישון מוקדם מהרגיל. גם אני הלכתי לישון די מוקדם כי היה לי כאב ראש חזק ולקחתי כדור נגד כאבי ראש והלכתי למיטה. יוד התעורר כרגיל בסביבות אחת בלילה, ירד לשירותים וכשניסיתי לתת לו את כדור השינה הוא לא הסכים פתאום. 'לא רוצה!', ניסתי שוב והוא התרגז וסירב שוב. לא רציתי להוציא אותו יותר מדי מהשינה כי הוא היה די מנומנם עדיין, אבל עמד בסירובו לכדור השינה, למרות שהוא לא יודע שזה כדור שינה. בדרך כלל הוא לוקח כל מה שאני נותנת לו בלי לשאול... בכל אופן, חשבתי שאם הוא לא יירדם ויתחיל להסתובב אנסה שוב. בקיצור, הוא נרדם ואני נרדמתי וישנו טוב עד הבוקר. לעומת זאת, בלילה הקודם, למרות שיוד לקח את כדור השינה, הוא המשיך להתעורר כל שעה-שעה וחצי וכל הלילה היה כבר מטורטר... אז מה זה אומר, שאין צורך לתת לו את כדור השינה? ולמה הכדור לא משפיע לפעמים??? לא יודעת מדוע ולמה. בכל אופן, עכשיו הוא כבר נסע למרכז היום בשמחה ואני חזרתי מהליכת הבוקר. ניסיתי להכניס הודעה מוקדם יותר בבוקר, אבל תפוז נתקע לי ולא הצלחתי. אני רוצה לאחל לאריאלה יקירתי הצלחה בבדיקת הסיטי של בן זוגה היום, ובהצלחה בטיפול בטחורים ובכל הכרוך בכך... לחני יקירתי, שתצליחי לארגן לבעלך מרכז יום מתאים בהקדם ושתוכלי סוף סוף לנשום קצת לרווחה ולהירגע מכל הלחץ... לאסתר, בהצלחה בקימות הלילה ובטיפול המסור בשלמה היקר... לאביבה חברתנו לקבוצת התמיכה, מקווה שהרגל כבר הבריאה ושהנכד החלים מהצהבת שלו ושעבר את הברית בשלום... ליענקלה מגבעתיים שיצליח בקבלת הניקוד הדרוש בשביל אשתו ושיוכל לקבל אישור להעסקת עובד זר בשבילה בקרוב... לטובה אחותי היקרה, שהמצב של בעלך ימשיך להיות סטטי ושלא יתקדם מהר מדי ושיוכל עדיין להישאר לבד בבית, למרות שזה מדאיג אותי... ולכל חברי וחברותי לפורום היקר הזה, יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!