../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'
לילה די שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן חזק וטוב עד השעה 04:00 בבוקר. אז הוא הסתובב קצת ואח"כ המשיך לישון עוד קצת. עכשיו הוא כבר ערוך ומוכן לצאת למרכז היום. אני גם הלכתי לישון מוקדם יחסית, ב-22:00 בערך וישנתי די טוב הלילה. התרגשתי מאוד מהתגובות של החברים כאן להתלבטויות שלי בקשר להמשך הטיפול ביוד ובקשר לבר המצווה. אני כבר הרבה זמן מתנדנדת בין רגש והיגיון ונמנעת מלהחליט, אבל כנראה שהמציאות תעשה את שלה וכשהמצב יגיע אאלץ לקבל החלטה נכונה באותו רגע. בינתיים קיבלתי ממשרד הבריאות טפסים שעלי למלא ולהביא להם ולהתחיל את התהליך לקראת אישפוז בשעת הצורך. ברגע שיהיה לי אישור, כך נאמר לי, גם אם יוד עוד לא יהיה מוכן לאישפוז, התהליך בבוא הזמן יהיה כבר קצר ומהיר... אני מקווה שלא יגיע הרגע הזה. בקשר לבר המצווה, החלטתי שאקח את יוד כמובן, תלוי במצבו באותו יום, אבל כמו שהמצב נראה עכשיו, ולאחר שיחות עם הילדים ועם המשפחה ועם החברים, הרוב נוטה כן לקחת אותו. אני מכינה לי גיבוי עם אחי שייקח אותנו ויחזיר אותנו ויעמוד לרשותנו אם יהיה צורך לפרוש מוקדם. כמו כן נשכור ליוד כסא גלגלים ואחי יהיה צמוד אליו בבית הכנסת, כך שיוד לא יהיה לבד אף רגע. אני מקווה שהאירוע יעניין אותו ושהוא יבין ויתרגש מהמעמד... אז, תודה רבה לכולם על התובנות ועל הדעות השונות שעלו כאן וחידדו את המצב הקשה והבלתי אפשרי שכולנו נמצאים בו... שנשמע רק בשורות טובות, ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!