בוקר טוב פורום - יום ד'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'

לילה די שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן חזק וטוב עד השעה 04:00 בבוקר. אז הוא הסתובב קצת ואח"כ המשיך לישון עוד קצת. עכשיו הוא כבר ערוך ומוכן לצאת למרכז היום. אני גם הלכתי לישון מוקדם יחסית, ב-22:00 בערך וישנתי די טוב הלילה. התרגשתי מאוד מהתגובות של החברים כאן להתלבטויות שלי בקשר להמשך הטיפול ביוד ובקשר לבר המצווה. אני כבר הרבה זמן מתנדנדת בין רגש והיגיון ונמנעת מלהחליט, אבל כנראה שהמציאות תעשה את שלה וכשהמצב יגיע אאלץ לקבל החלטה נכונה באותו רגע. בינתיים קיבלתי ממשרד הבריאות טפסים שעלי למלא ולהביא להם ולהתחיל את התהליך לקראת אישפוז בשעת הצורך. ברגע שיהיה לי אישור, כך נאמר לי, גם אם יוד עוד לא יהיה מוכן לאישפוז, התהליך בבוא הזמן יהיה כבר קצר ומהיר... אני מקווה שלא יגיע הרגע הזה. בקשר לבר המצווה, החלטתי שאקח את יוד כמובן, תלוי במצבו באותו יום, אבל כמו שהמצב נראה עכשיו, ולאחר שיחות עם הילדים ועם המשפחה ועם החברים, הרוב נוטה כן לקחת אותו. אני מכינה לי גיבוי עם אחי שייקח אותנו ויחזיר אותנו ויעמוד לרשותנו אם יהיה צורך לפרוש מוקדם. כמו כן נשכור ליוד כסא גלגלים ואחי יהיה צמוד אליו בבית הכנסת, כך שיוד לא יהיה לבד אף רגע. אני מקווה שהאירוע יעניין אותו ושהוא יבין ויתרגש מהמעמד... אז, תודה רבה לכולם על התובנות ועל הדעות השונות שעלו כאן וחידדו את המצב הקשה והבלתי אפשרי שכולנו נמצאים בו... שנשמע רק בשורות טובות, ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

נילי יקרה בוקר טוב

כמו שכתבת , אחרי כל התגובות שקיבלת , את ומשפחתך החלטתם את ההחלטה הנכונה לכם. אם יוד יכול להנות והמשפחה שמחה לראות אותו ובמיוחד שהוא נחמד ורגוע , אז זו סיבה למסיבה ויציאה מהבית. טוב מאד שיהיה מישהו צמוד אליו בבית הכנסת וידאג לו. מאחלת לכם מזל טוב והמון נחת מהנכד ומכולם והלוואי שנשמע שגם את נהנית להיות בשמחה המשפחתית ושהכל היה בסדר. אני בטוחה שאת תזרמי ואם יהיה צורך , תחזרו הביתה כשיוד יתעייף. לפני כחודש בני הצעיר סיים את לימודיו בתיכון. היתה מסיבה צנועה בישיבה בה הוא למד ולמזלי הבנתי שתהיה הפרדה והגברים יישבו בנפרד. בקשתי מבני הגדול שיתלווה אלינו ויהיה איתו וזה היה ממש מזל כי אחרת היה קשה . כך שברגע שאנו מתכוננים לכל האפשרויות ומתארגנים כראוי , אפשר לקחת גם את בן המשפחה החולה לארועים משפחתיים , כל עוד הוא גם נהנה מהם. שיהיה לך יום נפלא ולילות טובים לשינה. קבלי חיבוק ענק, טובה

zs1957

New member
נילי היקרה בוקר טוב

מזל טוב והרבה נחת מהנכד. את ומשפחתך החלטתם את ההחלטה הטובה לכם. אם יוד יהנה והמשפחה תשמח לראותו בבית הכנסת אז כדאי לקחת אותו לאירוע. אחיך ישב עמו בבית הכנסת וידאג לו. אם יתעייף ניתן יהיה לקחת אותו הביתה. שאמי היתה במצבו של יוד גם אנחנו נהגנו לקחת אותה לאירועים משפחתיים והיא תמיד נהנתה. אפשר לקחת את בן המשפחה החולה לאירועים אם מתארגנים נכון מראש. שולחת לך חיבוק ענק.יום טוב ועגול. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo51.gif זהבה יקירתי

מודה לך ולכל חברי הפורום על השתתפותכם בהתלבטויותי ועל עזרתך בקבלת החלטה. הבר מצווה תתקיים בעוד יותר משבועיים. אני מקווה שההחלטה לקחת את יוד תהיה בתוקף גם אז... שנשמע בשורות טובות ונעבור את האירוע בשלום

hregev

New member
נילי יקרה בוקר טוב ../images/Emo96.gif

קראתי על התלבטויותיך בקשר להמשך עם י' , אני כל כך מבינה את זה, עברתי את זה עם אמא שלי ז"ל, אני די מכינה את עצמי להמשך עם מ' שלי, ההחלטה היא קשה מאד וטוב ששאת מכינה את כל הנדרש לפני הזמן כי לא תצטרכי לחכות לקו בבוא הזמן, על אף שכשזה נהיה דחוף אז על פי רוב אפשר לאשפז במוסד ולשלם עד שמגיע הקוד ואחר כך להתקזז עם משרד הבריאות. אצל אמא שלי היתה נפילה פתאומית כשלא יכלה להזיז את האצבעות ודיברה שטויות בכמויות היא אושפזה בתל-השומר ובמשך השבועיים שהיא היתה שם נפלה ההחלטה, כך שזה אפשרי לעשות הכל בדחיפות אבל זה מירוץ קשה. אני מאמינה שתקבלי את ההחלטה הנכונה בבוא הזמן, אני מאחלת לך שתהיי שלמה עם עצמך. ביום שני האחרון כשנפגשנו משום מה לא שמעתי על ההתלבטות שלך, את דיברת עם סולי ולא שמעתי כלום, כנראה שגם אני דיברתי על בעיותי ולא הייתי קשובה. ביום שני האחרון הלכתי עם מ' שלי לרופא כירורג לאחר שהתפתח לו אפסס בעורף וגם לאחר שהוא קיבל במשך ששה ימים אנטיביוטיקה, זה לא עזר, אז הכירורג פתח לו את זה ועכשיו אני עסוקה במתן אנטיביוטיקה נוספת וחבישה כמה פעמים ביום. אני מקוה שהיום יהיה לי מספיק זמן וסבלנות ואתקשר עם לורה במרכז היום ואתייעץ איתה. בינתיים מ' ישן, מה שקורה לו מספר פעמים ביום, כי הוא מאד חלש, כנראה שגם הלב שלו נותן את אותותיו, היום אזמין לו תור לקריולוג. אני מאחלת לך מזל טוב
ושיהיו לך ולכולנו רק הודעות משמחות ושמחות. להתראות חני

נילי41

New member
חני יקירתי

פעמיים כבר כתבתי לך ולא הצלחתי לשלוח משום מה. אני מקווה שהפעם זה יצליח. אז בקיצור, מה שאני חושבת זה שהחום והלחות מתישים את בני זוגנו החולים וכמובן שגם אותנו. מכאן העייפות המרובה והעצבנות של כולם. אני התקשרתי אתמול למשרד הבריאות (הספקתי לפני פרוץ השביתה) ושלחו לי טפסים בפקס. אתחיל את הניירת לצורך קבלת קוד, זה לוקח כמה חודשים כמו שאת בטח יודעת עוד מתקופת אמך... כל זה בגלל שיוד מתחיל לפספס בירידה במדרגות ואני חוששת שאם הוא לא יוכל כבר לרדת במדרגות בכוחות עצמו, הוא לא יוכל ללכת למרכז היום ואז יהיה תקוע בבית, ואפילו אם אקח לו עובד זה, עדיין הם לא יוכלו לצאת מהבית וזה מצב לא רצוי לאף אחד... אז בלית ברירה שוכנעתי להתחיל בטיפול בניירת של האישפוז... נראה, אולי יוד עוד יתאושש, אולי זה רק החום והלחות... בכל אופן, אני מתחילה לדאוג. הבר מצווה יהיה רק בעוד יותר משבועיים ונראה לי שניפגש לפני כן, בכל אופן החלטתי שניקח אותו ונראה מה יהיה... אני עוד אדווח ואעדכן מה קורה. מקווה שמ' שלך יתאושש מהעייפות ומהחולשה. אל תשכחי שהאנטיביוטיקה מחלישה מאוד. טוב שפתחו לו את האפסס. עכשיו זה יתרפא והלוואי ומ' יתאושש ויחזור להיות פעיל כמקודם. יום עגול ובשורות טובת לך יקירתי...

נילי41

New member
../images/Emo51.gif טובה יקירתי

אני מודה לך ולכל הפורום על התגובות החמות ועל ההשתתפות בהתלבטויות שלי. הבר מצווה תתקיים בעוד יותר משבועיים. אני חושבת שההחלטה לקחת אותו היא נכונה והיא תהיה נכונה גם ביום האירוע. מקווה שנעבור את זה בשלום.

../images/Emo24.gifנילי יקירתי אני מאמינה ביכולת

שלך לעשות מה שטוב לשניכם, בשורות טובות

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifנילי 41 רעיון טוב

אם מתכננים היטב, ואני רואה שהכנת תכנית שכוללת תרחישים שונים- לא תצטערי שלקחת את בעלך לבר-המצווה. מזל טוב מאסתר

למעלה