../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'
לילה סביר פחות או יותר עבר על כוחותינו. אמנם נתתי את הכדור המרדים, אבל בכל זאת היו לנו אי אילו קימות במשך הלילה, אבל מיד לאחר כל קימה, חזרנו לישון... אסתר יקירתי, אני כל כך מצטערת לקרוא על מצבו של שלמה. נראה שחלה התדרדרות רצינית במצבו. מה אומרים רופאיו? האם אין תרופה שאפשר לתת לו כדי לאושש אותו קצת? מתי תגיע המטפלת? אני כל כך מבינה אותך כשאת אומרת שאת מעדיפה אותו במצבו הפעיל יותר ולא כל כך תשוש. אני לא מסוגלת לחשוב על בעלי כשהוא אינו בתנועה. הוא לא מוכן להיות רגע מיותר במיטה. ברגע שהוא מתעורר הוא מיד קם על רגליו, כמו נחום תקום, וזו גם הסיבה לקימות המרובות שלו בלילה לשירותים. מה שמזכיר לי עוד אמירה של מוריי בסרט משלשום, אינו זוכרת כבר בדיוק את הציטוט אבל הרעיון היה שאם אתה שוכב במיטה אתה משול כמת... וזה ממש מתאים להתנהגות של בעלי. המיטה בשבילו היא רק ברירת מחדל. ברגע שהוא מתעורר, מיד על הרגליים. זה אמנם קשה יותר לי כמטפלת, אבל הלוואי שימשיך כך עוד הרבה זמן... הסיפור שלך על הסליחה גם הוא מאוד מרגש. אני כבר מזמן הבנתי שחבל לבזבז אנרגיות על כעסים וצריך תמיד לסלוח, מה גם שבעלי, בזמן שעוד היה בריא, תמיד היה "שוכח" את הכעסים ולא נוטר טינה אף פעם, אז גם למדתי ממנו וגם מהחיים. חבל על הזמן ועל האנרגיה - צריך תמיד לסלוח ולהמשיך הלאה... שיהיה יום טוב לכולנו, אלצהיימרים יקרים שלי, כמו שענתי קוראת לנו.