../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'
לילה ממש טוב עבר על כוחותינו. אני שמחה "לבשר" שישנו ממש טוב הלילה, בלי כדור שינה, ומלבד השכמה אחת בשעה 04:00 וחזרה למיטה, ישנו רצוף כל הלילה. זה אירוע לא שגרתי אצלנו, אל תראו את זה כדבר של מה בכך. הלוואי וזה יהיה סימן לבאות... אמש היינו "בנבצרות זמנית" במשך כמעט 5 שעות. אחרי השעה 18:00 בערב, פתאום בלי שום התראה, חלה הפסקת חשמל בשכונה שלנו. לא היה סוער ולא גשום, כלום. פתאום - הפסקת חשמל. חשבנו לרגע, שניים, שמייד יתקנו. התברר שהיתה תקלה רצינית, כבל מתח גבוה נקרע והתיקון ארך כמעט 5 שעות. פתאום היינו מנותקים מן העולם. לא טלוויזיה, לא מחשב, לא אור לקריאה, לא קומקום חשמלי או טוסטר לארוחת הערב, פשוט כלום. הדלקנו נרות וחיכינו. אכלנו סלט וגבינה ופרוסת לכם שהופשרה בטמפרטורת החדר ובשעה 19:30 בעלי הלך לישון. אני ניסיתי לברר בטלפון הנייד אם מישהו יודע מה התקלה, כי בחברת החשמל היה תפוס כמובן כל הזמן, עד שמישהו אמר לי שזו תקלה רצינית ושהצפי הוא ל-4 שעות ניתוק. הייתי באמצע עבודה במחשב והייתי חייבת לסיים, אז חיכיתי ולא הלכתי לישון. נמנמתי קצת בכורסא של בעלי. אפילו חימום לא היה. התכרבלתי ב"כירבולית" וזהו. קצת לפני השעה 23:00 חזר האור, והחשמל, והחיים לכל המכשירים החשובים האלה, שהחיים שלנו תלויים בהם ושבלעדיהם אנחנו חסרי אונים... ואיזה מזל שיש לנו טלפונים ניידים. ממש כמו עולם שלישי. בוקר טוב ישראל!