../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'
לילה לא רגוע במיוחד עבר על כוחותינו. נראה לי שכדור השינה מיצה את יכולותיו ומפסיק להשפיע. הלילה, שעה וחצי אחרי הכדור, התחילו הקימות החוזרות ונשנות כל שעה עד הבוקר. זה כבר לילה שני שזמן קצר אחרי הכדור מתחדשות הקימות בלילה. אז מה עשינו? עכשיו צריך להגדיל את המינון? האם זה אפשרי? האם לנסות לתת כדור וחצי בכל לילה? הרי אחרי שבוע או שבועיים צריך יהיה להגדיל לשני כדורים וכו'... אני לא יודעת מה הפיתרון. בכל אופן, מה שבכל זאת יש לאמר לזכות הוא שרצפת השירותים נותרה יבשה הבוקר, שזה פלוס גדול מאוד... לא יודעת אם זה קשור או לא... יום יפה היום בחוץ, בעלי הולך כבר בלי ג'קט ביומיים האחרונים למרכז היום, רק חולצה עם שרוול ארוך וגופיית טי שירט מתחת ומכנסי טרנינג. תלבושת נוחה לפעילות היומית במרכז היום. הערב יש מפגש של קבוצת התמיכה של העמותה בפ"ת, במרכז הגריאטרי "בית ארבל" בנושא, של "החלטה להעביר חולה מהבית למוסד סיעודי" וכן על "פיילוט של משרד הבריאות בפ"ת על אישפוז קשישים סיעודיים - קשיים ובעיות לחולים, למשפחות ולמוסדות". מקווה שיהיה מעניין ומשכיל. הלוואי שלא נגיע למצב שבו נזדקק לאינפורמציה הזו, אבל כולנו יודעים שהיום הזה יגיע במוקדם או במאוחר, ולכן צריך להקדים תרופה למכה ולהיות מוכנים. אני מאחלת לכל חברי הפורום והחולים היקרים שלכ-ו-ל-ם יהיה יום נאה, שהשמש תאיר פניה ותחמם את הלבבות ואת הגופות המעונים של החולים וגם של המטפלים היקרים... יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!