בוקר טוב פורום - יום ד'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'

לילה לא רגוע במיוחד עבר על כוחותינו. נראה לי שכדור השינה מיצה את יכולותיו ומפסיק להשפיע. הלילה, שעה וחצי אחרי הכדור, התחילו הקימות החוזרות ונשנות כל שעה עד הבוקר. זה כבר לילה שני שזמן קצר אחרי הכדור מתחדשות הקימות בלילה. אז מה עשינו? עכשיו צריך להגדיל את המינון? האם זה אפשרי? האם לנסות לתת כדור וחצי בכל לילה? הרי אחרי שבוע או שבועיים צריך יהיה להגדיל לשני כדורים וכו'... אני לא יודעת מה הפיתרון. בכל אופן, מה שבכל זאת יש לאמר לזכות הוא שרצפת השירותים נותרה יבשה הבוקר, שזה פלוס גדול מאוד... לא יודעת אם זה קשור או לא... יום יפה היום בחוץ, בעלי הולך כבר בלי ג'קט ביומיים האחרונים למרכז היום, רק חולצה עם שרוול ארוך וגופיית טי שירט מתחת ומכנסי טרנינג. תלבושת נוחה לפעילות היומית במרכז היום. הערב יש מפגש של קבוצת התמיכה של העמותה בפ"ת, במרכז הגריאטרי "בית ארבל" בנושא, של "החלטה להעביר חולה מהבית למוסד סיעודי" וכן על "פיילוט של משרד הבריאות בפ"ת על אישפוז קשישים סיעודיים - קשיים ובעיות לחולים, למשפחות ולמוסדות". מקווה שיהיה מעניין ומשכיל. הלוואי שלא נגיע למצב שבו נזדקק לאינפורמציה הזו, אבל כולנו יודעים שהיום הזה יגיע במוקדם או במאוחר, ולכן צריך להקדים תרופה למכה ולהיות מוכנים. אני מאחלת לכל חברי הפורום והחולים היקרים שלכ-ו-ל-ם יהיה יום נאה, שהשמש תאיר פניה ותחמם את הלבבות ואת הגופות המעונים של החולים וגם של המטפלים היקרים... יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gif בוקר טוב לנילי ולכל הפורום

פורים עבר ופסח בפתח והשגרה חוזרת , נילי, אולי תחליפי לו את הכדור תתיעצי עם הרופא משפחה, היום הראשון ששלחתי את בן זוגי למועדון עם מכנסונים (טיטול ) חד פעמי, אתמול היה לי קטע מפחיד איתו , אני רואה אותו מתאמץ ורועד , שאלתי אותו מה קורה לך בעדינות לא הבנתי מה הוא רוצה ולמה הוא מתאמץ לרגע חשבתי ואח"כ שאלתי אותו אתה אולי צריך לשירותים והוא השיב כן ,היינו אצל חמותי ומהרנו לשירותים והושבתי אותו ואכן סליחה מכבודכם , אח"כ הכנסתי אותו למקלחת והחלפתי לו תחתון חדש שהיה אצל חמותי , תחתון של אחיה שניפתר לפני כ-4 חודשים, וזרקתי את התחתון הלא נקי. , נקתי לחמותי את המרפסת לפסח אכלנו צוהרים והלכנו הביתה, ועוד לא נגמר השכבתי אותו לישון, והלכתי למחשב לאחר רבע שעה בערך רציתי ללכת לנוח ופתאום אני מרגישה שאני דורכת על מים משהו רטוב, הרמתי את הסמיכה שלו וראיתי שהוא עם תחתון בלבד רטוב ,המיטה ,הסמיכה ,הסדין והמכנסיים. הוי למה שלא רציתי להגיע ,הגיע, ה' תעזור לנו ותעשה עימנו חסד ורחמים ממעון קודשיך, אנא ה' הושיעה נא. בשורות טובות.

hregev

New member
בוקר טוב לנילי ולכל הפורום

הצטערתי לשמוע שהחיים קצת נהיו לך קשים, אני הצעתי לבעלי שיעשה את כל צרכיו בישיבה ומאז נמנעת הרטיבות של הרצפה בשירותים ןהרטיבות בקצות המכנסיים שלו ושלי, אני חושבת שניסית כבר את כל השיטות, אבל תמיש יש דברים נוספים. אני מודה לכל אלה שתמכו בי בזמן שנתקפתי במרה שחורה, גם זה קורה, תודה על התמיכה לאריאלה המתוקה, לנילי המדריכה בעל כורחה, לאביבה היקרה וגם ליקירותי שאיני מכירה אישית טובה וזהבה. קיבלנו היום בדואר דחיה למרפאת זכרון בתל-השומר שהיתה אמורה להיות ב- 1.4 ונדחתה ל5.6 הצטערתי על כי חשבתי שאוכל להעזר בהם בנוגע לממוריט. אני אשתדל להגיע היום ל"בית ארבל" ושם אם יזדמן לנו אולי נוכל לשוחח. אז להתראות בבשורות טובות - חני

../images/Emo24.gifחני'לה אני לא מגיעה

לבית ארבל אין לי מי שישמור בבית, אבל אי"ה אני אתן לך ביום שני את כדורי הממוריט במפגש בקניון.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי חני

יופי לראות אותך בפורום. שמחה שיצאת מהדכדוך ומקווה שמעכשיו מצב הרוח השתפר. בקשר לשירותים, בעלי תמיד סירב לשבת, גם כשהיה צריך... ולכן היה בלגן גדול בכל פעם. גם בבקבוק הוא מסרב לתת שתן. צריך גם בכל פעם להחזיק לו ולעזור לו לכוון וזה לא נראה לו פתרון טוב. נראה לי שאין פתרון אחר אלא שיגיע הזמן שהוא כבר לא ישלוט בכלל ואז לא ירגיש את הצורך ללכת לשירותים. בלאו הכי הוא עם סופגן כל היום וגם בלילה, ולמרות שהוא הולך לשירותים הסופגן תמיד רטוב. אז עדיף כבר שיעשה רק בסופגן, אבל אי אפשר להגיד לו "תעשה במכנסיים", הוא לא יסכים וזה גם לא יעזור. הדחף שלו ללכת לשירותים הוא כל כך חזק שהוא יכול כל חצי שעה ללכת. לכן קשה לי כל כך עם הניקיון כי הפספוסים קורים שם תמיד בכל פעם מחדש. חבל שדחו לכם את התור למרפאת הזיכרון. נסי בטלפון לבקש שישלחו לך את המכתב לקבלת המרשם בדואר או בפקס. מקווה להתראות הערב במפגש החודשי של העמותה.

למעלה