../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'
לילה שקט עבר על כוחותינו. היה ממש לילה בסדר. הוא הלך לישון אפילו קצת יותר מאוחר, כי הוא רואה עכשיו "אלופה" ואחרי זה הולך למיטה שזה בערך רבע לתשע. נרדם מיד. לא התעורר בכלל עד השעה אחת בלילה. אני הלכתי לישון ב-11 וחצי. צפיתי בסרט 'מסעות ג'יימס לארץ הקודש', סרט מעולה, עוסק בעובדים הזרים, משהו שקצת קרוב לליבנו, אמנם זה לא עוסק במטפלים סיעודיים אלא בעובדי קבלן השחורים, אבל מציג ממש בעיה אמיתית וכואבת של החברה שלנו וכמובן של העובדים הזרים. השחקן השחור היה ממש מקסים. מקווה שעוד מישהו צפה... אחרי אחת בלילה בעלי התעורר, קיבל כדור שינה, קם עוד פעם אחרי חצי שעה אבל מאז ישן רצוף עד הבוקר, וגם אני. הללויה... נראה לי שהיציאה מהבית למרכז היום כל כך עייפה אותו שגרמה לו לישון טוב בלילה. בחופשת הפסח כשהוא היה בבית כל היום ונמנם פה ושם בכורסה, הוא כבר לא היה כל כך עייף בלילה ולכן אולי התעורר פעמים רבות בלילות. מה שלא יהיה, אני מקווה שעכשיו נחזור לשגרה הברוכה של הלילות ה'טובים'. ממרכז היום הודיעו לי שיחזירו לנו את ימי החג בימי ששי, אז בכל ימי ששי באפריל הוא ימשיך ללכת למרכז יום שכן, שיפעל במסגרת של תשושי נפש ולשם יגיעו מכל האזור אנשים שירצו להשלים את הימים החסרים של החג. זה פיתרון טוב מאוד בשבילנו. מאחלת לכ-ו-ל-ם יום עגול והרבה בריאות, גם לך, ענתי, תרגישי טוב ותתאוששי במהרה... בוקר טוב ישראל!