../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ד'
לילה סביר עבר על כוחותינו. בעלי הלך לישון הלילה מוקדם מכרגיל, ב-8 בערב. התעורר פעם ראשונה ב-11 חזר לישון עד 2 וחצי בלילה, אז קיבל את כדור השינה והמשכנו לישון עד 6 וחצי בבוקר. ממש בסדר. נראה לי שנכנסנו לשגרה מסוימת והלוואי שזה יימשך ככה. בפעם הקודמת שכתבתי שנכנסנו לשגרה, השתבשה השגרה ושוב היו לי לילות לבנים. מקווה שהפעם לא יקרה משהו שיפריע. אתמול היה הכנס של "לחיות עם אלצהיימר" בבית ציוני אמריקה. האם מישהו השתתף בכנס? אני לא יכולתי להגיע וחשבתי שאם מישהו היה אולי יוכל לספר קצת רשמים. נראה לי שכל הכנסים האלו כבר די מיצו את הנושא ואין כבר שום דבר חדש שיכול להוות פריצת דרך או לתת תקווה לחולים הוותיקים, אבל בשביל החולים החדשים, שהצטרפו למשפחת אלצהיימר לאחרונה, כנס כזה יכול להיות מעניין וחשוב... אני מרגישה שלחולים שלנו אין כבר תקווה אבל מאוד מאוד מקווה שלילדינו ולנכדינו כבר יימצא פיתרון ואם חלילה מי מבני משפחתנו הצעירים עלול לחלות במחלה בעתיד, שהמצב ישתפר, שיבינו את המחלה וימצאו לה פיתרון, כי עם העלייה בתוחלת החיים כמו שקורה כיום, נראה לי שחלק גדול מהאוכלוסייה עלול יהיה לחלות באלצהיימר האיום אם לא יטפלו בנושא ברצינות. בתקווה לעתיד טוב יותר, מאחלת יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!