בוקר טוב פורום - יום ד'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ד'

לילה סביר עבר על כוחותינו. בעלי הלך לישון הלילה מוקדם מכרגיל, ב-8 בערב. התעורר פעם ראשונה ב-11 חזר לישון עד 2 וחצי בלילה, אז קיבל את כדור השינה והמשכנו לישון עד 6 וחצי בבוקר. ממש בסדר. נראה לי שנכנסנו לשגרה מסוימת והלוואי שזה יימשך ככה. בפעם הקודמת שכתבתי שנכנסנו לשגרה, השתבשה השגרה ושוב היו לי לילות לבנים. מקווה שהפעם לא יקרה משהו שיפריע. אתמול היה הכנס של "לחיות עם אלצהיימר" בבית ציוני אמריקה. האם מישהו השתתף בכנס? אני לא יכולתי להגיע וחשבתי שאם מישהו היה אולי יוכל לספר קצת רשמים. נראה לי שכל הכנסים האלו כבר די מיצו את הנושא ואין כבר שום דבר חדש שיכול להוות פריצת דרך או לתת תקווה לחולים הוותיקים, אבל בשביל החולים החדשים, שהצטרפו למשפחת אלצהיימר לאחרונה, כנס כזה יכול להיות מעניין וחשוב... אני מרגישה שלחולים שלנו אין כבר תקווה אבל מאוד מאוד מקווה שלילדינו ולנכדינו כבר יימצא פיתרון ואם חלילה מי מבני משפחתנו הצעירים עלול לחלות במחלה בעתיד, שהמצב ישתפר, שיבינו את המחלה וימצאו לה פיתרון, כי עם העלייה בתוחלת החיים כמו שקורה כיום, נראה לי שחלק גדול מהאוכלוסייה עלול יהיה לחלות באלצהיימר האיום אם לא יטפלו בנושא ברצינות. בתקווה לעתיד טוב יותר, מאחלת יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifמחלה שאין לה תרופה , רק תפילה למי

שהמציא אותה, הוא רופא הוא מרפא, בשורות טובות

zs1957

New member
בוקר טוב נילי יקרה

שמחה שהלילות שלכם נרגעו ונכנסתם לשגרת שינה. הלוואי שימשיך ככה. גם אני לא השתתפתי בכנס של : "חיים עם אלצהיימר" שהתקיים אמש בבית ציוני אמריקה. מסכימה עמך הכנס הזה מיועד לבני משפחה של חולים חדשים לנו הוותיקים אין מה לחדש . וכמו שכתבת הכנסים מיצו את הנושא. אין שום פרצת דרך או תקווה לחולים הוותיקים.הכל כתוב באתר שלהם באינטרנט ואפשר להתעדכן. גם אני מקווה שלדור החדש של החולים יימצא פיתרון תרופתי שיביא להחלמה מלאה. זו תהיה פרצת דרך. יום טוב ועגול לכולם. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה רבה זהבה יקירתי

נראה לי שאף אחד מהפורום לא הלך לכנס. גם באתר שלהם לא ראיתי עדיין חומר על אתמול. אולי זה עוד מוקדם מדי. אנחנו כבר מכירות את הנושא לפני ולפנים. עד שלא תהיה פריצת דרך משמעותית שתקדם את הנושא לראש סדר העדיפויות אין מה לחדש לנו. מה שלום אמך היקרה? אני מקווה שעברתם את הפסח בשלום ושאמך מרגישה טוב יותר. אנחנו מרגישים אחרי הפסח שיצאנו מעבדות לחרות. קבלי חיבוק אמיץ וחם

למעלה