בוקר טוב פורום - יום ד'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ד'

לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל ב-8:30 בערב. ישן רצוף עד 1 בלילה, ירד לשירותים, קיבל את כדור השינה והמשיך לישון עד 5 בבוקר. הלך שוב לשירותים והמשיך לישון עד 6:30 וכמובן גם אני. זה המצב האידיאלי אצלנו, לא יכול להיות יותר טוב מזה (הקש בעץ)... שרק יימשך ככה. האמת שבכל שבוע יש איזה לילה או שניים כאלה ואחר כך שוב הכל משתבש. אין לי מושג למה. בכל אופן עכשיו אנחנו כבר מוכנים לצאת להסעה שתיקח את יוד למרכז היום שלו. היום אחה"צ תתקיים פגישה של קבוצת התמיכה של עמותת אלצהיימר בפ"ת שמתקיימת בכל חודש, ביום רביעי הראשון של החודש, בשעה 17:00 בבית המתנדב ברח' ז'בוטינסקי 1, (ליד מד"א). היום יהיה לנו מפגש עם ממציא תוכנת המחשב "חדר כושר למוח". אני מקווה שיהיה מעניין מאוד ושתהייה התייצבות מלאה של כל חברי העמותה. עם רבים מהם לא נפגשנו כבר זמן רב בגלל חופשת הפסח ששיבשה קצת את שגרת המפגשים. ראיתי את התגובות בפורום לאריאלה שהחליטה לפנות ל'מרפא' מסויים שטוען שהוא בעל 'כוחות על טבעיים', בתקווה שיוכל לעזור קצת לבעלה חולה אלצהיימר. את דעתי היא שמעה ממני באופן אישי בפגישת קבוצת התמיכה שהיתה לנו ביום ב' בבוקר. אני מאחלת לה שהלוואי, הלוואי, הלוואי שמשהו מכל מה שהיא עושה יצליח לעזור לבעלה, אבל לדעתי העזרה הגדולה ביותר שהיא קיבלה עכשיו זה שאישרו לה את קצבת השירותים המיוחדים שתאפשר לה לממן לו עוד ימי מרכז יום בשבילו. מאחלת לכל חברי הפורום, לכל החולים, המטפלים ובני המשפחות שנשמע רק בשורות טובות ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

למעלה