בוקר טוב פורום - יום ד'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ד'

לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן רצוף עד השעה 02:00, אז קיבל את כדור השינה והמשיך לישון עד 6 בבוקר. היה זה לילה טוב גם לו וגם לי. עכשיו הוא כבר מוכן לצאת למרכז היום שלו. היום יהיה יום חם מאוד אז נא לא לשכוח לשתות הרבה ולתת לחולים שלנו שתייה מרובה לעיתים קרובות. היום ב-17:00 אחה"צ יתקיים המפגש החודשי של קבוצת התמיכה של עמותת אלצהיימר בפ"ת בנושא 'טיפים לתקשורת עם חולה דמנטי עם סביבתו הקרובה'. צריך להיות מעניין. מקווה לפגוש את כל חברותי מהפורום ומקבוצת התמיכה. מאחלת לכל החולים והמטפלים ובני המשפחות שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול... בוקר טוב ישראל!

ענתי44

New member
אני אשמח לטיפים כאלה

למרות שכל אחד מאיתנו, יכול להרצות על התקשורת עם חולה דמנציה. תמיד טוב ללמוד דברים חדשים. תהני במפגש ושיעבור עליך יום עגול.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה ענתי

אדווח לאחר המפגש באם יהיה משהו חדש או מעניין. מה שלום אמא? מקווה שהחום ירד ...

ענתי44

New member
החום עולה ויורד לסירוגין

וגם התפקוד שלה. אבל יהיה בסדר אחרי שהאנטיביוטיקה יתחילו להשפיע

zs1957

New member
ענתי מה שלום אמא?

צר לי לשמוע שאמא לא מרגישה טוב ויש לה חום. אני מקווה שהאנטיביוטיקה עוזרת והחרחור בריאות נחלש. אני מאד מעריצה אותך על האסרטיביות שלך בנושא הזכויות של אמא. חוסר התגובה של אמא בבוקר הראה שמשהו מתבשל בגופה. תחזיקי מעמד והיי חזקה למרות כל הטרטורים של קופ"ח. שולחת לך חיבוק גדול
ונשיקות
| זהבה שחם

ענתי44

New member
תודה זהבה יקירה../images/Emo24.gif

שרדנו את היום הזה. ויהיה טוב. היום אמא בכתה כל הזמן. המטפלת ניסתה לתת לה את ארוחת הבוקר והיא התחילה לבכות שאנחנו מתייחסים אליה כמו ילדה ושהיא שונאת לאכול ( על מאכל שהיא אוהבת) מכל דבר בכי. שעבר בנסיונות שלי לפייס אותה. אני מניחה שזה חלק מהירידה בתפקוד. בעקבות החום והחרחור בריאות.

למעלה