../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה' פסח
לילה קשה עבר על כוחותינו. בעלי הלך לישון כרגיל ב-20:30 וישן טוב עד בערך 01:00 אז התחיל לקום ונתתי לו את כדור השינה שבדרך כלל עוזר ליישן אותו עד הבוקר. הלילה משום מה כשעה וחצי אחרי כדור השינה התחיל לקום כל 5 דקות, ללכת לשירותים, למעוד בדרך, להרטיב את רצפת השירותים ואת כל סביבת האסלה וכו'. במקרה כזה אני חייבת לקום איתו, לעזור לו לנעול את נעלי הבית, לנקות אחריו את השירותים וכו'. הלילה הוא לא נרגע וחזר על ההליך הזה בכל כמה דקות. בסביבות 03:30 החלטתי לתת לו עוד כדור שינה, אבל גם לאחר הכדור הוא המשיך לקום בכל כמה דקות וללכת לשירותים. הוא היה כבר כל כך מטושטש ובכל זאת התעקש לקום על הרגליים, וללכת לשירותים. ההליכה כבר לא היתה הליכה כי אם דשדוש תוך כדי הישענות על כל מה שנקרה בדרכו, משקוף הדלת, קיר, משטח השיש בחדר האמבטיה וכו'. במעבר בין חדר השינה לחדר השירותים ישנו סף שהוא מין פס מתכת דקיק בגובה אולי של חצי ס"מ. הוא לא היה מסוגל להרים את הרגל ולעבור אותו. נאלצתי לתמוך בו וממש להרים לו את הרגל בכוח טיפה כדי שיעבור את הסף הזה... מה לומר לכם, זה היה סיוט מתמשך. בכל פעם התחננתי בפניו שלא יקום יותר כי פחדתי שהוא עלול ליפול (דבר שלא קרה כבר כחצי שנה...) אבל כמובן שאין אל מי לדבר. בקיצור, רק בסביבות השעה 4 בבוקר הוא נרדם סוף סוף. ושוב, אני כבר לא יכולתי להירדם כי כבר יצאתי מהשינה מכל הקימות האלה, והצורך לנקות בכל פעם אחריו, והדאגה שלא ייפול חלילה, בקיצור... לילה קשה. עכשיו הוא עדיין ישן למרות שאני שומעת כבר קולות תזוזה מהכיוון שלו, הוא בטח יקום עוד מעט אבל נראה לי שימשיך לנמנם בכורסה שלו, כמו שקרה בפעמים קודמות שקיבל כדור שינה לפנות בוקר... מקווה שהיום יעבור בשלום ובלי אירועים מיוחדים. שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!