בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. הלילות של יוד נעשים 'משעממים' ומקבלים דפוס קבוע. השינויים היחידים הם בשעה בה הוא מתעורר באמצע הלילה, שהיא תמיד בין חצות לשתיים בלילה, כנראה שתלוי מתי הוא נרדם בערב. מאז שהעליתי לו את המינון של הריספרדל הוא נרדם יותר מוקדם בערב, כבר לא מחזיק מעמד אחרי שמונה בערב וישן חזק וטוב עד אחרי חצות. גם אחר הצהרים הוא נראה יותר שקט ויותר מכונס בתוך עצמו. רק כאשר נכנס מישהו הביתה הוא משתדל ונעשה עירני יותר ומנסה עדיין לעשות רושם טוב... גם זה משהו, לא? סיפרתי לו על הנכד החדש שנולד לנו והתגובה שלו היתה, "יופי", אבל אני בכלל לא בטוחה שהוא הבין ממי הנכד ובכלל את המשמעות של זה ולא שאל יותר כלום בקשר לזה ולא התעניין. בטוח שכח מזה אחרי רגע. לעומת זאת אני מרגישה שהנכד הזה הוא מתנת יום הולדת מיוחדת במינה בשבילי. אני מקווה שמותר לי להרגיש ככה או אפילו לחשוב ככה, למרות שעוד לא ראיתי אותו כי עוד לא הייתי בירושלים... נכון שזה שבוע של בשורות טובות? קודם נולד הנכד של אביבה בשעה טובה, אחר כך נולד הנכד שלי ושל יוד, והבוקר ראיתי בשמחה שאסתרס חזרה לפורום וגם זו בשורה טובה בהחלט, נכון? אז שימשיך להיות שבוע של בשורות טובות ושיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם בוקר טוב ישראל!

למעלה