בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד היה נורא עייף אתמול בערב והלך לישון אפילו יותר מוקדם מהרגיל. ישן טוב עד 02:00 בלילה. התעורר, ירד לשירותים, קיבל כדור שינה והמשיך לישון טוב עד 06:00. וגם אני כמובן הצלחתי לישון טוב. הבוקר בדקתי את כל הערכים והכל חזר לנורמלי. סוכר 104, דופק 64, ל"ד 104/70. זה הנורמלי אצלו - נמוך, אבל עדיף על גבוה, גם בגלל הפרפור פרוזדורים. כל זמן שהקצב נמוך זה 'לא נורא'... בקיצור, הכל בסדר. עכשיו הוא כבר מחכה לרדת להסעה שתגיע רק בעוד כחצי שעה... אז שיהיה לכל חברי הפורום היקרים ולכל החולים ולכל המטפלים ולכל בני המשפחות יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי, בוקר טוב, למה יוד עייף כל כך

יתכן אולי מהכדורים שנותנים לו לישון,או אולי מפרפור הפרוזדורים שמעייף את האדם. עייפות נובע ממשהו אולי מהמחלה עצמה, אני רואה את יוד שלי אחרי אוכל הוא הולך ישר למיטה, האם הכבדות של מבצע הקיבה לטחון ולעבד נותנת לאדם לישון.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

יוד עייף גם בגלל המחלה וגם בגלל פרפור הפרוזדורים וגם בגלל שהוא לא הולך לישון בצהרים אחרי מרכז היום אלא רק מנמנם קצת בכורסה. בערב הוא מקבל את הריספרדל שזו תרופת הרגעה וזה מרדים אותו קצת. בכל אופן הוא הולך לישון מוקדם בערב. זה נותן לי כמה שעות של שקט להירגע ולנוח, למרות שגם אני נרדמת מול הטלוויזיה מרוב עייפות... אין מה לעשות, זה המצב. על לצאת מהבית אין בכלל מה לדבר, הוא כבר לא מסוגל לכלום. מזל שהוא עוד צופה קצת בטלוויזיה, אבל אני לא יודעת עד כמה הוא מבין או עוקב...

עיפות חברותי, מכל הסיבות

אריאלה ונילי חברות יקרות, גם אצלי הוא ישן המון. הוא יכול להתעורר ולאכול ומיד אחרי האוכל חוזר לישון. כל זה בגלל שהגוף כבד יותר אחרי האוכל והקיבה דורשת את האנרגיה שלה , אבל גם בגלל שאין להם יכולת להתעניין בדברים או להתרכז אפילו בטלויזיה. וכך זה מאד עצוב ואני יודעת לתכנן את הזמנים כך שאתן לו מספיק זמן לנוח אחרי הארוחה, כי אין עם מי לדבר!!! גם התרופות כנראה גם משפיעות עליהם. שולחת לכן חיבוקים , שיהיה סוף שבוע נעים, אוהבת אתכן, טובה

למעלה