בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

עוד לילה ללא כדור שינה עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל בשבוע האחרון, וישן טוב ורצוף עד השעה רבע לארבע בבוקר. הללויה... מאז הוא התחיל להסתובב וללכת לשירותים בלי סוף ואני כבר לא רציתי לתת לו כדור שינה כי השעה היתה לפנות בבוקר. הוא המשיך להסתובב ככה, נשכב וקם, נשכב וקם, נשכב וקם, עד שהתייאש והלך לסלון. ישב בכורסה שלו וקצת נמנם בה וגם אני המשכתי לנמנם עוד קצת. זה כבר לילה שני רצוף בלי כדור שינה. הלוואי והיה יכול למשוך את השינה עוד שעה או שתיים ובא לציון גואל... אבל גם ככה זה יפה מאוד. הוא ישן את שלו וזה מספיק לו. אני, שהולכת לישון בסביבות 11 בלילה, קצת חסר לי אבל יחסית ללילות אחרים זה ממש טוב. אז נאחל לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב לנילי ולכל הפורום

נילי, ממש טוב שיוד קם וישב ושוב קם ונשכב ממש נהדר זה התעמלות שלו היומית, אבל המילה שלך ה-ל-ל-ו-י-ה עושה לי את היום איזה יופי על הבוקר לברך ה ל ל ו י ה,והאיחולים שלך כל בוקר משהו משהו אשריך מי שמברך מבורך , לגבי יוד שלי הוא קם הלך לשירותים ב-8 והלך לישון שוב , כעת הוא ישן , בנתיים הכנתי לו רסק עגבניות כמו שכתבה לי אסתר , אני לא מתקוננת לתת לו פרוסת לחם היום רק דברים רקים לעיכול כי אתמול הוא לא ישב בשירותים וסליחה מכבודך, הבטן ממש מלאה , אני רוצה לעקוב אחריו היום ,אם תהיה לו יציאה , אולי הלחם עושה לו את העצירות ,וסך הכל אני נותנת לו 2 פרוסות דקות כל בוקר של לחם מקמח מלא, תודה לכולם על התגובות, בשורות טובות ואחלה של יום לכולם

zs1957

New member
צהריים טובים לאריאלה

אני מבינה שיוד סובל מעצירות קשה וגם מטחורים. רצוי לתת שתיה מרובה, מיצי ירקות ופירות מיץ משזיפים יבשים. חליטת השזיפים ואכילתם עוזרת מאד. גם אכילת סובין מאד עוזרת לעיכול. בפירות ובירקות יש סיבים תזונתיים שהם נחוצים לפעולת מעיים סדירה. זהבה שחם

../images/Emo24.gif תודה זהבה היקרה

לא יהיה ברירה רק שיזפים שחורים אלך ואקנה.בשורות טובות

zs1957

New member
נילי יקרה , כדור השינה כבר לא משפיע

הגוף התרגל והכדור אינו משפיע עוד. אם הוא קם לפנות בוקר עדיף שישב בסלון בכורסא וינמנם מעט. צריך לבדוק כמה זמן זה ימשיך כך ואם לא תהיה החמרה. הכי חשוב שאת תשני ולא תסבלי מחוסר שינה היות וזה יקשה על התפקוד שלך והטיפול ביוד. יום עגול וצהריים טובים. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif יכול להיות שהכדור כבר לא משפיע

זהבה יקירתי, אני אעשה מעקב בימים הקרובים ואראה איזה תופעות תהיינה. אם הוא יתעורר 'רק' בארבע בבוקר, ניחא. אבל אם הוא לא יצליח 'לסחוב' כל כך הרבה בלי כדור שינה, אתן לו את הכדור, בייחוד בסוף השבוע כשלא צריך לקום מוקדם למרכז היום. בכל אופן תודה על תשומת הלב

למעלה