בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

לילה סוער עבר על כוחותינו. נרגענו בעזרת כדור השינה ואת השעות הקטנות של הלילה העברנו בשינה עמוקה... עכשיו "כוחותינו" ערוכים ומוכנים לצאת למלחמת הקיום היומיומית במרכז היום... הולך להיות גשום וסוער היום. מקווה שהיום של יקירינו יהיה רגוע וטוב. שיהיה לכולנו יום עגול!

../images/Emo24.gif נילי, הגשום והסוער כנראה

יתחיל מהלילה, נילי, אחרי שהגשתי החמרה קיבלתי מהביטוח הלאומי מכתב ללכת עם ישראל לבית לוינשטיין לבדיקת נכות כללית.אני מקווה שיעלו לו את האחוזים , האמת שבזמן האחרון הוא יותר גרוע מבחינת הבנת הדברים והדיבור. היום הינו אצל הפסיכייטר, הוא שאל אותו בן כמה אתה , הוא ענה בן 7 . שאל אותו ,אתה יודע איפה אתה ?, הוא אמר לא, למה באתה?, לא יודע , מה מציק לך . ? לא מציק לי כלום. הוי ממש כואב הלב. אך זה מה יש.אני תמיד בורחת למחשב כדי לראות ולכתוב וכאילו להיות עם משהו, או שאני קוראת תהילים להיות עם הקב"ה. שאני חשה שהוא שומע ועוזר לי במצוקות ואכן זה כך,אז שנשמע בשורות טובות לכל הפורום.השבת יהיו לי אורחות 2 נכדות שאני אשמור עליהן. כי הוריהם הולכים לבית מלון עם המשפחה של כלתי. אני מחקה להן התגעגעתי להן בטח יהיה לנו שמח.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

הגשום והסוער כבר פה מאחר הצהרים. ממש סוער... אני מקווה שתהיה לך שבת טובה עם 2 הנכדות החמודות שבאות להתארח אצלך. מקווה שהסבא יקבל אותן יפה, שלא יפריע לו אם הן בוכות או מרעישות. אני מבינה מאוד את הבריחה שלך למחשב או לתהילים, המצב מאוד קשה ואין אל מי לדבר, ואין עם מי לחלוק את הכאב, ואין בן זוג כמו שהיה מאז ומתמיד, והלב נשבר לראות עד לאיזה שפל הדברים מגיעים ובנוסף לכל צריך להתמודד עם הבירוקרטיה ולהילחם על כל אחוז נכות כדי להיות זכאית לאיזה שהיא תמיכה מהביטוח הלאומי, שכל החיים לקח מאיתנו את חלקו מבלי לשאול את פינו, וכשמגיע הזמן להחזיר, הוא מתחיל לעשות בעיות... עצוב נורא לשמוע את התשובות של בן זוגך לשאלות הפסיכיאטר אבל אולי "בזכות" חוסר הבנתו הוא יזכה לעוד כמה נקודות שיוכלו להקל עליך בטיפול בו. אני שולחת לך חיבוק אמיץ וחם ומחזקת אותך ושולחת לך המון כוח וסבלנות להתמודד עם המצב

למעלה