../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'
לילה שקט עבר על כוחותינו. שקט כי לא היו הסתובבויות במשך הלילה ולא הזדקקנו לכדור השינה. אמנם היו קימות לשירותים בשעות הקבועות, אבל חזרה למיטה והמשך שינה. אני עצמי ישנתי חזק וטוב אני חושבת עד 03:00 ולא האמנתי למראה עיני כשהבטתי בשעון, שישנתי רצוף כל כך הרבה. עכשיו "כוחותינו" כבר רחוצים, מגולחים למשעי, לבושים, אכלו משהו ושתו ולקחו את התרופות של הבוקר. עוד מעט יגיע נהג ההסעה וייקח אותו למרכז היום שהוא בעצם מרכז חייו. נראה לי שבבית הוא ממש אבוד. לא יודע מה לעשות עם עצמו, ולכן הוא מתחיל להסתובב באי שקט שנגמר בכל פעם בשירותים. לאחרונה מצב השירותים "על הפנים". המיקום של האסלה הוא רק בגדר המלצה ואני חייבת להיכנס אחריו או אפילו איתו ולאסוף את שלוליות השתן מן הרצפה ומן המושב, וממכסה האסלה ומן הקיר שליד האסלה, בקיצור, "הורה ממטרה". זה מצב בלתי נסבל. כמו כן, למרות שהוא לובש מכנסון סופג, הוא לא מוריד את מכנסי הטרנינג כמו שצריך ואז הגומי והשרוך שבמותנים נרטבים מהשתן. בקיצור, די מעצבן... טוב, די, מספיק, נסחפתי קצת... נראה שהולך להיות עוד יום נאה בחוץ ואני מקווה ומאחלת לחברותי ולחברי בפורום היקר הזה שיעבור על כולם יום נאה. מאחלת לזהבה שאמא תתאושש בהקדם ותוכל לבלוע את המזון והמים. כמו כן מקווה לשמוע מאסתר בשורות טובות בקשר לשלמה... ולכלם שיהיה יום עגול. בוקר טוב ישראל!