בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

לילה סביר עבר על כוחותינו. הלילות שלנו כבר לא מעניינים. בעלי הולך לישון מוקדם, מתחיל להתעורר בסביבות חצות, אני נותנת את כדור השינה והוא חוזר לישון לעוד 3 שעות, מתעורר שוב הולך לשירותים, מציף את הרצפה וסביבת האסלה, חוזר למיטה וישן עוד כשעתיים. עכשיו הוא כבר רחוץ, מגולח, לבוש, אכל ושתה ולקח תרופות, כמו בכל בוקר ומחכה לנהג ההסעה שייקח אותו למרכז היום שלו. "הבטיחו" יום גשום היום. בינתיים נראה שהולך להיות נאה. מקווה בשביל הילדים שחג הפורים לא יהיה גשום השנה ושכולם יוכלו ליהנות מהתלבושות הנחמדות שכבר מתרוצצות בבוקר בדרך לגן ולבית הספר. מאחלת לכל חברי הפורום והחולים שנשמע רק בשורות טובות ושיהיה לכולנו יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo151.gifנילי בוקר טוב לך ולכל הפורום

בן זוגי ישן מצויין כל הלילה אך קם בבוקר ושוב מתחילה המנגינה נו את אוהבת אותי אז תני לי נשיקה וחיבוק , הטיפות שלקחתי מהרופאה כנגד הדיבוק הזה עוזר רק למעט זמן לא ל24 שעות אך היא אמרה לי אם לא יהיה תופעות לוואי אני אגדיל את המינון כפול, בנתיים נראה את ההתנהגות שלו היום ומחר אם הוא יציק לי יותר מידי אני אכפיל את המינון וה' ירחם. בשורות טובות.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקרה

חכי, תני לתרופה זמן, תראי איך זה משפיע במשך שבוע או אפילו שבועיים לפני שתגדילי לו. עלולות להיות לו תופעות לוואי. קראי בעלון המצורף לתרופה איזה תופעות לוואי עלולות להופיע ושימי לב להן... בגדול, תרופות בדרך כלל מדכאות את החשק ובגלל שהוא לא לוקח תרופות, אז המחלה מתקדמת והוא גם מציק לך בדרישות לו, אז לאט לאט תראי איך התרופה משפיעה ואז תנסי להגדיל לו. לא בבת אחת להכפיל את המינון. בינתיים אני רואה שהגשם בכל זאת הגיע ובטח מפריע לילדים שהתחפשו בבתי הספר ובגנים, כרגיל בכל שנה... שיהיה יום עגול ונשמע בשורות טובות

../images/Emo115.gif לא נראה לי שאני אגדיל

את המינון ,הוא קם בבוקר התפלל מעט אכל , אח"כ המשיך עם הנשיקות והחיבוקים אני כמובן ניסיתי מעט להתחמק ,הראתי לו מעט סרט של אתר שופר ואח"כ אמר שהוא עייף ורוצה לישון, הוא ישן מ9 וחצי בערך בבוקר ועד עכשו הוא במיטה השעה1 ועשרה בצוהרים, יתכן שזה מהטיפות של אתמול, היום עוד לא הבאתי לו. שנשמע בשורות טובות

נילי41

New member
יווו, שרק יישן בלילה../images/Emo20.gif

אצלי אני תמיד מפחדת כשהוא מנמנם ביום שהוא לא יישן לי בלילה. גם ככה הוא לא ישן ומסתובב בלילה ואני צריכה לקום יחד איתו. האמת שהוא ממש לא רוצה לישון ביום אז הוא סוחב את אחר הצהרים עד ארוחת הערב ואז לישון... אני מקווה בשבילך שהוא יישן לך טוב גם בלילה.

../images/Emo151.gifהוא קם בשעה 2 בצוהרים

הכנתי לו לאכול ושוב חיבוקים ונשיקות אח"כ אמר אני עייף ושוב הלך לישכב אבל לא ישן, פתחתי לו טלויזיה ואמרתי לו אני הולכת לקניות, הלכתי והשארתי אותו לבד, קניתי מצרכים למשלוח מנות, כשהגעתי הביתה הוא כעס ואמר לי חיפשתי אותך פה שם כאן הלכתי לשם ומצביע על המרפשת , והסתובבתי ולא ראיתי אותך וקילל אותי, אני חייכתי לו ואמרתי לו אתה רואה קניתי הרבה דברים נתתי לו מעדן הוא לא רצה ליטפתי אותו ,וניסיתי לשפר את מצבו ולאט לאט הוא השתכנע שאני בסדר ושוב נשיקות וחיבוקים, הוי כמה זה קשה, הכנתי אוזני המן, ויאלה פורים שמח לכככככככככככווווווווווווווווווולללללללללללללללםםםםםםםםםםםם.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif גם אני הכנתי אוזני ../images/Emo154.gif

אתמול הכנתי לילדים אוזני המן. בעלי התחיל להסתובב סביבי וחשב שיקבל משהו לאכול. אז הושבתי אותו ליד שולחן המטבח היכן שרידדתי את הבצק, והסברתי לו, הנה, עכשיו אני מרדדת את הבצק, אחר כך קרצתי עיגולים ושאלתי אותו אם הוא רוצה לקרוץ, אבל הוא לא רצה, רק הסתכל... אחר כך שמתי מילוי פרג והצעתי לו לשים קצת שוקולד צ'יפס אז הוא שם אחדים... אחר כך סגרתי אותם וכל הזמן הסברתי לו מה אני עושה והוא התעניין. שאלתי אותו אם הם אפו גם במרכז היום אוזני המן, כי אני יודעת שהם אופים שם תמיד עוגיות ועוגות. אז הוא אמר שכן אופים אבל הוא לא משתתף. בכל אופן, אחר כך מרחנו אותם קצת בביצה טרופה והכנסנו לתנור וכשיצאו הוא קיבל אוזן המן והיה מאושר. ואז נכנסה מישהי שהביאה לי עבודה ואמרה שאפשר להתעלף מהריח אז נתתי לה אחד, אחרי שפידרתי את כל המגש באבקת סוכר, והיא אמרה שממש טעים... בקיצור, הצלחה גדולה. זה סממן פורים היחידי אני חושבת שנכנס הביתה השנה... אולי גם הנכדים יבואו להראות את התחפושות שלהם, אבל הם כבר "גדולים" ומתחפשים בעצמם מכל מיני סמרטוטים... שיהיה פורים שמח, לאסתר, לזהבה, לענתי ולכל חברותינו וחברינו היקרים בפורום היקר הזה.

zs1957

New member
../images/Emo154.gif בתי ואני הכנו משלוח מנות

קנינו לשבת ביד יצחק הסופרמרקט המה אנשים שבאו לערוך קניות לשבת ולחג. העמסנו את העגלה , שבנו הביתה פרקנו הסחורה ויאללה להכנת משלוחי המנות. בתי לחברותיה ואני לחברים שלי. השקענו במשלוח לכל אחד לפי צרכיו . עטפנו בנייר צלופן ובסרט ורוד ולבן ,צרפנו ברכות. אני מקווה שהמקבלים יהנו ,יזללו וישמחו. מחר תתקים עדלאידע ברעננה , המטפלת תקח את אמא שלי לצפות בתהלוכה ובתחפושות המרהיבות. אני בטוחה שגם היא תהנה מהקרנבל של ילדי ביה"ס. חג פורים שמח, זהבה שחם

../images/Emo151.gifזהבה'לה כמה טוב שיש

חג שהוא חג הנתינה לאחר לדאוג לו להביא לו שמחה דמי פורים ממתקים יין ומשהוא לאכול , אני מאחלת לכל הפורום שהלוואי שיתנו תמיד לנזקקים ולא יצטרכו לקבל מהם, יש התעלות ביום פורים להכריח את עצמנו לשמוח אפילו שיש כאב בליבנו על הבן זוג או על אמא ואבא. אז שיהיה לנו שמח וכל טוב שבעולם.

../images/Emo151.gifאיזה כייף כל הנכדים יבואו

יהיה שמח קניתי לנכדים משלוח מנות לפורים וכן אכין ביום ראשון משלוח מנות לשכנים. איזה יופי שיש חג שמח, במוצאי שבת אלך עם בן זוגי לשמוע מגילה בבית הכנסת ונישמע מפי החזן את כל סיפור המגילה, ממש מה שקורה היום עם אירן ואחמדינג'ד שרוצה לחסל את עם ישראל,גם השכנים הערבים , כל הזמן רוצים להשמיד אותנו והקב"ה מצילנו מיידם השתבח שמו.

למעלה