בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

בוקר קצת פחות שקט עבר על כוחותינו. היו לנו שתיים-שלוש קימות בלילה. כדור שינה אחד, וסך הכל ישנו בסדר. עכשיו י. כבר לבוש, רחוץ, מגולח, אכל ושתה ומחכה לנהג ההסעה שעוד מעט יגיע לאסוף אותו. החזרה לשיגרה של מרכז היום עושה לנו ממש טוב. וגם מחר הוא יילך על חשבון ימי החופש. אז כמו שאריאלה אומרת, אם היה לנו קשה מאוד בחג כל כך הרבה ימים ללא עזרה וללא יציאה וכולנו הרגשנו רע עם זה ולא יכולנו לצאת לטיולים ולטבע וגם לא באו לבקר, אז הנה עכשיו מגיע הפיצוי בצורת ימי ששי של חודש אפריל שמרכז היום יפעל בהם ויעסיק את אהובינו. כל הכבוד אריאלה, תמיד יודעת לעודד ותמיד רואה את חצי הכוס המלאה... היום אנחנו מחכים לאורחים מירושלים, הבן החוזר בתשובה שלנו עם אשתו וששת ילדיו מגיעים לביקור. לא יכולנו להיפגש בפסח בגלל שאצלנו לא מחמירים מספיק, אז הם באים היום, אז אני רצה לקניות ולסידורים. לנכדה מס' 4 יש היום יומולדת 3. מזל טוב
אז שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול, ושנשמע רק בשורות טובות
בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gifלנילי'לה

איזה יופי שהוא בא לבקר יש לבחורי הכוללים חופש עד יום רביעי ולכן יש לו זמן לבוא לבקר ממש יפה מצידו ולכם נילי ובן זוגה שתהנו עם הנכדים ומזל טוב ליום הולדת לנכדה , אשריכם שהבן חזר לשורשים ולמקורות האמיתיים שממנו אנו שואבים את הכוח לחיות עם חיוך גם כשהדימעה יורדת על הלחי. אין כמו להתפלל לאבא שבשמים שיודע מה טוב לנו אפילו שקשה לנו. הוא מסובב את העולם וברא את היופי והחיוך את המפלים ואת הרי הגעש את ההוריקן ואת הסערות, אז שיהיה לך ולמשפחתך כייף היום ושמח עד לב השמים. אני שולחת לך
צנוע ובתוכו הרבה אהבה ידידות ונשמה טובה לעודד וברכות שכל משאלות ליבך ה' ימלא.

hanir3

New member
בוקר טוב לכל הפורום

וגם לחברותי-יקירותי נילי אריאלה ואביבה , אני שמחה בשמחתך -נילי- על האורחים הנהדרים שיבואו אליך היום, אני מקוה שתהנו זה בחברת זה. אני עצובה על שעוברים עליך לילות כל כך קשים ומאחלת לך שתהיה לך סבלנות, אם תרצי או לא, הרי אין לנו ברירה אחרת. אריאלה - אני שמחה בשמחתך ובאמונתך - הרי אמרתי לך כבר פעם שהייתי שמחה ואני מקנאה בך על שבאפשרותך לקבל את הדברים כגזרה משמים לטוב ולרע ואף םעם את לא שואלת כמונו - למה קרה לי דבר כזה? אביבה - אני שמחה בשמחתך על שאת מקבלת את העובד הזר ואני מאחלת לכם שהקליטה תהיה קלה לכל הצדדים ושתוכלו למצוא משותף בין כל הצדדים ותהיו מרוצים ממנו - בהצלחה. אצלנו אין כמעט חדש, היום אנחנו הולכים (ללא אישי) לבר-מצוה ובת מצוה של הנכדים של אחי, בתי תבוא עם הנכד אחה"צ ותשאר כבר לשבת, גיסתי תבוא לשמש לאחיה שמר-סב. אני כבר עומדת להתפוצץ מרגשי האהבה היתרה שבעלי מרעיף עלי, לא משנה לו אם אני עסוקה או עושה משהו או ממהרת הוא מגיע בשריקות ובא מיד למזמז ולנשק וכמה שאני אומרת לו שאני ממהרת ולא אספיק לעשות את כל עבודותי, הוא אומר שהעבודה תחכה לי, אבל פשוט זה נמאס. אני מקוה שימצאו מה יש לו בבטן שהוא סובל כל כך וגם לי תהיה מעט מנוחה. אני מתגעגעת אליכן ומחכה ליום שני - להתראות - חני

נילי41

New member
../images/Emo20.gif חני ואריאלה יקירותי

תודה רבה על המילים החמות. כבר עניתי לכן קודם אחרי שעניתי לאביבה אבל שוב נתקע לי המחשב ולא שלח. אז עכשיו עשיתי לו 'ריסט' ומקווה שהוא יואיל להעביר את תגובתי. האמת שרצתי בבוקר לקניות וסידורים לקראת הביקור של הבן החרדי שלנו ומשפחתו שלא באו אלינו בפסח בגלל הכשרות ויגיעו היום עם ששת ילדיהם לבקר. לקטנה יש גם יומולדת אז עשיתי קצת קניות ועכשיו אני בבית מסדרת וגם המטפלת הגיעה לנקות קצת אז הבלגן בבית חוגג. נראה לי שאדווח שוב בערב, אחרי הביקור שאני מקווה יעבור בשלום. חני, דברי עם אריאלה בקשר לגילויי האהבה המופרזים של בעלך. היא קיבלה איזושהי תרופה שעוזרת. אני מתארת לי שהמצב הזה די מציק. אני עוד זוכרת איך זה היה אצלנו. עכשיו זה כבר נפסק, מעצמו, אבל בעלי הרבה יותר מבוגר. מאחלת לך שתבלי יפה בבר מצווה הערב ותתאווררי קצת ושבעלך ירגיש בטוב וגם גיסתך שתשמור עליו ושהכל יעבור בשלום. אריאלה, תודה על הברכות והמילים החמות. מחכה כבר למפגש שלנו ביום ב' ולשמוע את כל הסיפורים.... שולחת לכן חיבוק ענק

../images/Emo24.gifחני 'לה טוב שאת יוצאת

בקשר לחיבוקים והנשיקות אני כמעט התפטרתי מזה ע"י הטיפות שהרופאה נתנה לו,אני אומר לך במיפגש, זה ממש עוזר אני נותנת לו 6 טיפות והוא אחרי חצי שעה הולך לישון בערב, הטיפות משפיעות עליו אין אונות כנראה,לשמחתי הניסיון שעשיתי הצליח לי ב"ה לפני שבן זוגי בא מהמועדון לקחתי את המזרון שלו והמיטה הוצאתי מהחדר והכנתי את עצמי לומר לו ,זהו אני זורקת את המיטה כי היא שבורה ואת המזרון כי הוא קרוע ומחור קטן עשיתי חור גדול גם במיטה ,כך היה הוא הגיע הבייתה אומר לי מה זה? אמרתי לו,כנ"ל והוא ניגש למיזרון ניסה לקרוע עוד יותר לשמחתי, אמרתי לו תנוח בשעה 4 נלך לאמא שלך ונזרוק את המזרון כשנצא, וכך היה ,כשהגענו לחמותי ,צילצל אלי הבן שלי מהבית שלנו הוא הגיע אחרי שיצאתי, אמרתי לו כשיצא מהבית יזרוק את המיטה, חזרנו לבית החדר היה מרווח רק המיטה שלי היתה שם ,אמרתי לו עכשו יש לך חדר יפה מרווח תענוג נכון? והוא חייך ושמח שהחדר מרווח וזהו ,שננו ביחד וכל אחד לחוד, כיום אני ישנה בחדר אחר אין נחירות אין חיבוקים והצקה ,אני מודה לה' שהכל עבר בלי בכי וכעסים והכל בזכות הטיפות שנותנות לו פחות חשק ופחות עצבים, לא ציפיתי לבעל כל כך ממושמע כשהתחתנתי איתו, היום על פי ישק דבר , קשה ,כואב, אבל כך רצה היושב במרומים שמחצי ימיו הוא כבר לא בשליטת עצמו. אין אדם יודע מה יקרה לו בעוד זמן מועט.קווי אל ה' חיזקי ואימצי.ואשרייך על הטיפול בבן זוגך היום ובאמך ז"ל. תבורכי

טיקו1

New member
מרכז יום בימי שישי

פעם ראשונה שאני שומעת על סידור כזה. האם מדובר במרכז היום ברח' פפר שיפצה אתכם? בהצלחה.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי רותי

אכן, מרכז היום ברח' פפר מפצה אותנו בשלושה ימי ששי בחודש אפריל על חופשת הפסח. מחר בעלי ילך לשם בפעם הראשונה ואני מקווה שהסידור הזה יעבוד טוב ונמשיך בכל ימי הששי הבאים. תודה על האיחולים.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אחרי הביקור

אז כמו שסיפרתי לכם בבוקר, היום היה לנו ביקור של הבן שלנו החרדי שגר בירושלים ברובע היהודי. הוא בא לביקור שלאחר הפסח. עשיתי קניות כי הם לא אוכלים בישולים שלי, וקניתי רק עם חותמת בד"צ אבל מתברר שלא אמרו לי שאחרי הפסח הם קונים גם רק מה שנאפה לאחר הפסח ולא היתה כתובת כזו על מה שקניתי, אז אי אפשר היה לאכול כלום, חוץ מפירות ומבמבה 'כשר לפסח' שהיתה לי עוד מפסח. בקיצור, עוגמת נפש. לפחות שתו מיץ וקולה ומים והילדים אכלו פירות ובעלי היה מבסוט כי היה כיבוד והוא נהנה ואחר כך אני הייתי צריכה לטפל בתוצאות... הילדים כל כך מתוקים ונחמדים ומחונכים ושקטים שזה ממש תענוג. הם לא השתוללו ולא הפריעו ועסקו בשלהם, כל אחד על פי גילו. הקטנים ביותר, תאומים בני שנה וחצי מתוקים נורא... וגם התבשרנו שמס' 7 בדרך. שיהיה במזל. ציינו את היומולדת של הקטנה בת השלוש, פיזרתי המון בלונים בבית וזה שימח אותה מאוד וביחוד את התאומים הקטנים. עוגת יומולדת אי אפשר היה לאכול, כאמור, אז היה בלי... הם היו בערך שעה וחצי ונסעו בחזרה לירושלים. בעלי היה די אדיש, לא שוחח, התעניין רק באוכל, נהנה מהילדים שהיו מאוד בסדר והיה מרוצה מאוד כשהם עזבו... עכשיו כבר הכל רגוע. הבית מסודר ונקי. בעלי רחוץ ונקי ומחותל ובמיטה, ואני התפניתי לחזור אל הפורום. האמת, די קשה לנו עם החזרה בתשובה הזו. בשבילנו זה עולם אחר, אבל זו כבר אופרה אחרת ולא שייכת לפורום הזה... מחר בעלי ילך למרכז היום בפעם הראשונה ביום ששי. מקווה שזה יהיה מוצלח כי הם יבלו במרכז יום אחר, לא בזה שהם מבלים בו כל יום. אחד ממרכזי היום בעיר ירכז את כל מי שצריך להחזיר לו ימים וכולם יבואו אליו. גם הצוות יהיה שונה. לדעתי, בעלי אפילו לא ירגיש בהבדל. אז שיהיה לילה טוב וסוף שבוע רגוע לכ-ו-ל-ם.

../images/Emo24.gifלא חשוב להם היה האוכל

העיקר הביקור שאמא ואבא יראו את הילד שלהם את הכלה והנכדים,שהנכדים יכירו יותר את הסבא והסבתא, שיהיה קשר משפחתי, יפה שפיזרת בלונים זה עושה שמח ומצב רוח טוב., האם בן זוגך זיהה את בנו? ואת נכדיו? אולי אני חושבת בגלל המחלה הוא לא התלהב מהם? האם צילמת אותם?,דעי לך שאת מסודרת לחיי נצח, לפי היהדות שלנו הבן הזה יזכה את שניכם כשתגיעו למאה ועשרים. הוא יואמר קדיש, הוא יעביר שעורי תורה על שימכם. מי יודע אם עכשו לזכותכם הוא עושה זאת עכשו והמצב של אביו פחות גרוע ממה שהיה צריך להיות. דעי לך כל מי שמתקרב לאבינו שבשמים באמת ה' שומע תפילתו.ואתם זכיתם.לי יש בן חילוני ואני מתפללת כל יום בשבילו ה' יחזיר אותו בתשובה,כי זה התכלית שלנו בחיים. טוב לא באתי לכתוב לך ולהציק לך רק שתדעי שזה לטובת שניכם.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה נשמה

תודה רבה לך על דברי הנחמה והעידוד. תמיד יש לך מילה טובה לכל אחד. את ממש נשמה טובה. אני מאחלת לך גם שתפילותיך יישמעו ושבנך החילוני יחזור בתשובה בשבילך. אבל, כל אחד שיחיה לו את חייו כמו שהוא בוחר לו, ואם הבן שלי החליט שהוא רוצה להיות חרדי, מה אני יכולה לעשות? כמו שהבן שלך שבא מבית דתי החליט להיות חילוני, זה החיים שלהם ולנו אין מה לומר ומה לעשות. העיקר שהם יהיו מאושרים באיזו דרך שהם בחרו בה. ואני באמת מקווה שהבן שלי מאושר בבחירה שלו, כי זה בעצם כל מה שאני רוצה בשבילו... לילה טוב יקירתי, קבלי חיבוק ענק

../images/Emo24.gifנילי'לה בזה אני מקנא בך

ומחכה שהבן שלי יהיה כמו הבן שלך את לא יודעת איזה זכות זאת.כתוב בגמרא ברא מזכה אבא, כלומר הבן מזכה את האבא.אנחנו שניים גם גשמי -הגוף וגם רוחני- הנשמה, הבן שלך נותן לנשמה יותר מהגוף שנהייה רימה ותולעה בסוף החיים. אז זה לא טוב? לא ניקח איתנו כלום רק מעשים טובים . בשורות טובות

למעלה