בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

לילה רגיל עבר על כוחותינו. כל זמן שזה כולל קימה רק פעם או פעמיים בלילה זה בסדר. אני מספיקה לישון מספיק וגם הוא ישן כמה שהוא צריך. הבוקר למרות שהוא התעורר כבר ב-6 הוא חזר למיטה ואחר כך הייתי צריכה להעיר אותו כדי להתחיל להתארגן. אבל זה מצב טוב. אני לא מתלוננת. הלוואי שלא יהיה יותר גרוע. מחר, יום ששי, ימשיכו בעלי וחבריו לבקר במרכז היום במסגרת השלמת ימי חופשת הפסח. קיבלתי פידבק טוב בקשר ליום ששי שעבר ממנהלת מרכז היום שלנו שסיפרה שהכל תקתק כמו שצריך ושכולם היו מרוצים. נקווה שככה יימשך גם מחר. חבל שהסידור הזה רק לחודש אפריל. במאי כבר נחזור למתכונת רגילה של 5 ימים בשבוע. מאחלת לכל החולים והמטפלים סוף שבוע רגוע ושיהיה יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifבוקר טוב נילי ולכל הפורום

אתמול בשעה טובה קיבלתי מכתב מהביטוח לאומי ,ובמכתב מצורף טופס למלא לשירותים מיוחדים, אך לא מפורט אחוזי הנכות, כנראה שהאחוזים הם מעל 60% ,יש לצרף שוב מכתב מהרופאת משפחה ולמלא את הטופס ולשלוח לביטוח, אך רופאת המשפחה בחופש עד שבוע הבא ולכן שליחת הטופס תתעכב בנתיים. נילי בן זוגך בגלל התקדמות מחלתו כבר לא יכפת לו לאן לוקחים אותו. אתמול אמרתי לבן זוגי איך היה במועדון החברים? , הוא התגלגל מצחוק, אמרתי לו מה אתה צוחק? הוא אמר לי זה מועדון של מפגרים. הוא יודע שזה לא בשבילו אך משלים עם המצב, כי אין לו ברירה אחרת לשבת בבית ולהתפגר. בשורות טובות וראש חודש טוב. חודש אייר פרושו בראשי תיבות אני יי' רופאך יש להתפלל ולקוות.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בשעה טובה אריאלה

שסוף סוף קיבלת תשובה מהביטוח לאומי ותוכלי להתקדם עם השירותים המיוחדים. חבל שרופאת המשפחה שלכם בדיוק עכשיו בחופש, ככה כל הזמן הדברים מתעכבים, בגלל שטויות. האם המכתב הקודם שכתבה לא מספיק? האם יש לך צילום שלו? מילא, גם אם תחכי עוד שבוע, אחרי כל כך הרבה זמן זה כבר לא כל כך משמעותי. העיקר שיאשרו לכם ובעלך יוכל ללכת למרכז היום עוד כמה ימים בשבוע. זה יהיה טוב בשבילו וטוב מאוד בשבילך. אני ממש שמחה. לבעלי באמת כבר לא משנה לאן לוקחים אותו. גם כשהוא בבית לפעמים הוא לא יודע איפה הוא. זה כל כך מצער אותי ושובר לי את הלב לראות אותו מגיע למצבים כל כך קשים... חודש טוב יקירתי, שנשמע בשורות טובות.

../images/Emo24.gifנילי, הלכתי לרופא תורן

קיבלתי את המסמך הרפואי ,הלכתי לביטוח לאומי ומסרתי את הטפסים ואישור הרפואי עכשו נראה מתי יהיה לנו תשובה? וכל זה סחבתי את אישי איתי ,מסכן בקושי הלך, הגענו עכשו הביתה והוא ישר נשכב על המיטה לא רוצה לאכול מרוב עייפות, הוא מתעייף מהר,הוא טוען שהרגליים כואבות לו.זהו שיהיה לנו בשורות טובות.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

חבל שהיית צריכה לגרור אותו איתך. מסכן, בטח שקשה לו. את חייבת לארגן לו איזה מתנדב שתוכלי להשאיר אותו לפעמים כשאת צריכה לצאת לסידורים. זה ממש לא מתאים לו ללכת איתך לכל מקום ולהתעייף כל כך. אני מקווה שיאשרו לך במהרה ושתוכלי לשלוח אותו ל'מועדון חברים' שלו יותר ימים וככה תתפני לסידורים שלך ולא תצטרכי לקחת אותו איתך כמו תינוק. שנשמע רק בשורות טובות

אני שמחה אריאלה

אריאלה יקרה , אם קיבלת גם טפסים לשרותים מיוחדים , סימן שאחוזי הנכות שלו גבוהים מ 75 . מאחלת לך שתקבלי תשובה מהר ושתוכלי לשלוח אותו למועדון לימים נוספים. שיהיה לכולנו חודש טוב ובשורות טובות , חיבוק ענק ממני , טובה

למעלה