../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'
לילה 'חצי-חצי' עבר על כוחותינו. יוד ביקש ללכת לישון קצת יותר מקודם בערב. ישן רצוף עד 5 דקות ל-3 בלילה. קם וירד לשירותים. היססתי לרגע אם לתת לו את כדור השינה בשעה כל כך מאוחרת, אבל חשבתי שיש לו עוד 3.5 שעות לישון וזה בערך טווח ההשפעה של הכדור, אז נתתי לו כדור. ונאדה. כלום. כאילו והכדור לא השפיע בכלל. חשבתי כבר שיתכן שבחפיסת הכדורים משתרבב מפעם לפעם כדור שאינו מכיל את החומר המרדים... בכל אופן, יוד הסתובב כמו סביבון כל יתר הלילה, מהשעה 3 עד 6. התחננתי בפניו שינסה לשכב רגע ולתת לעצמו צ'אנס להירדם, וכלום. ואז, ב-6 הוא נשכב פתאום ובין רגע נרדם. עכשיו הוא עוד ישן ואני חייבת כבר להעיר אותו כדי להתכונן ליציאה למרכז היום. הדבר פשוט נפלא מבינתי. מה גורם לשינויים הקיצוניים האלו בשינה שלו??? ממש רחמנות לי עליו להעיר אותו עכשיו. למרות שהסתובבתי בחדר, התארגנתי, פתחתי את התריס בחדר השינה, החלפתי מצעים למיטה שלי, פתחתי וסגרתי ארונות, נכנסתי ויצאתי וכלום, הוא לא התעורר. אז עכשיו אנסה להעיר אותו ומקווה שאצליח. היום תגיע ה'מטפלת' שלו שנשלחת ע"י הביטוח הלאומי לעזור לי קצת בניקיון בבית. אחרי כל האובך והאבק, יש הרבה עבודה. היום יהיה עדיין חם מאוד, אז אני מאחלת לכל החולים והמטפלים ובני המשפחה היקרים, שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!