בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

לילה סביר עבר על כוחותינו. מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבלילה הזה השתבש דפוס השינה שחשבתי שכבר נקבע בשבועיים האחרונים. יוד הלך לישון כרגיל אבל התעורר לראשונה כבר לפני חצות. לא נתתי לו את כדור השינה כי חשבתי שהוא יקום שוב בשעה הרגילה שהיא בין 1 ל-2 בלילה פחות או יותר, אך להפתעתי הוא ישן עד רבע ל-4 בבוקר. אז הוא ירד לשירותים ואני היססתי ולא נתתי לו את כדור השינה כי כבר לא נותר זמן רב לישון, אבל כנראה שזו היתה טעות כי בכל זאת עם הכדור הוא יכול היה לישון עוד כמעט 3 שעות, וגם אני. אך לא עשיתי זאת ואז במשך שעתיים תמימות הוא כל הזמן קם, הלך לשירותים, חזר למיטה, ואני בכל פעם יצאתי ממיטתי אליו וכיסיתי אותו וחזרתי למיטה רק כדי לקום כעבור 5 דקות שוב ולחזור על כל התהליך. ככה כל שארית הבוקר. בסופו של דבר גם הוא הבין שכבר אין מה ללכת לשירותים יותר והלך לסלון, ישב בכורסתו הנוחה וכנראה שנמנם קצת כי במשך כחצי שעה היה שקט ויכולתי גם אני לנמנם קצת עד אשר התחיל להסתובב שוב, ואז קמנו כבר. עכשיו הוא כבר ערוך ומוכן לקראת היום החדש, רחוץ, מגולח ולבוש וכו' ומחכה להסעה שתבוא לאסוף אותו למרכז היום. אז שוב נאחל לכל החולים והמטפלים ובני המשפחות שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול... איחולי רפואה שלמה לאמא של ענתי ששוב אושפזה הלילה בעקבות התקף נוסף, כפי שענתי סיפרה בפורום אמש... רפואה שלמה גם לבעלים של אביבה חברתנו לפורום וחברותי האחרות בקבוצת התמיכה שחשו ברע השבוע, חלקם נלקחו לחדר המיון וחלקם האחר נשארו בבית תחת טיפולן המסור של רעיותיהם המקסימות... חיבוק ענק אמיץ וחם לכ-ו-ל-ם... בוקר טוב ישראל!

hregev

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוב לנילי ולכל הפורום

אני שמחה לקרוא שעבר עליכם לילה פחות או יותר טוב. אבל תמיד צפויות הפתעות . אצלנו לא התחדש כלום, היינו אתמול אצל הרופא עם תוצאות ה-C.T. של הבטן של אישי, הרופא גם הוא אמר שאין ממצאים מיוחדים, אבל כאבי הבטן נמשכים, אז אמרתי לו אתה מה שאמרה לי חברתנו לקבוצה (סולי) והפניתי אותו לנושא בלוטת הערמונית, הוא אישר את דברי ואמר שזה יכול להיות כך שהיום אנחנו הולכים לאורולוג, ונקוה שסוף סוף ימצאו מה הבעיה שלו, כי בצילומים קודמים אמרו שבלוטת הערמונית שלו מוגדלת. אני מאחלת לכל חברותנו שבעליהן חלו הרבה בריאות והמון כוח להחזיק מעמד.. להתראות חני

hregev

New member
../images/Emo20.gif אביבה בוקר טוב ויום נפלא

מה עם בעלך ? מדוע את לא נכנסת לפורום לספר לנו מה קורה? אני מקוה שהכל בסדר ורק מפאת חוסר זמן איננו שומעים ממך, אני מקוה שיהיה לך קל בטיפול בכל בעיותיך. להתראות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב חני יקירתי

זה שאין ממצאים מיוחדים זו בשורה טובה, אבל צריך לאבחן את הסיבה לכאבי הבטן. אולי סולי באמת צודקת, טוב שאתם הולכים גם לאורולוג, צריך לשלול את כל האפשרויות עד שמוצאים את הסיבה... תחזיקו מעמד עם כל הבדיקות והטרטורים, שולחת לך חיבוק אמיץ וחם ואיחולי הצלחה בבדיקה...

למעלה