../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'
לילה סביר עבר על כוחותינו. מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבלילה הזה השתבש דפוס השינה שחשבתי שכבר נקבע בשבועיים האחרונים. יוד הלך לישון כרגיל אבל התעורר לראשונה כבר לפני חצות. לא נתתי לו את כדור השינה כי חשבתי שהוא יקום שוב בשעה הרגילה שהיא בין 1 ל-2 בלילה פחות או יותר, אך להפתעתי הוא ישן עד רבע ל-4 בבוקר. אז הוא ירד לשירותים ואני היססתי ולא נתתי לו את כדור השינה כי כבר לא נותר זמן רב לישון, אבל כנראה שזו היתה טעות כי בכל זאת עם הכדור הוא יכול היה לישון עוד כמעט 3 שעות, וגם אני. אך לא עשיתי זאת ואז במשך שעתיים תמימות הוא כל הזמן קם, הלך לשירותים, חזר למיטה, ואני בכל פעם יצאתי ממיטתי אליו וכיסיתי אותו וחזרתי למיטה רק כדי לקום כעבור 5 דקות שוב ולחזור על כל התהליך. ככה כל שארית הבוקר. בסופו של דבר גם הוא הבין שכבר אין מה ללכת לשירותים יותר והלך לסלון, ישב בכורסתו הנוחה וכנראה שנמנם קצת כי במשך כחצי שעה היה שקט ויכולתי גם אני לנמנם קצת עד אשר התחיל להסתובב שוב, ואז קמנו כבר. עכשיו הוא כבר ערוך ומוכן לקראת היום החדש, רחוץ, מגולח ולבוש וכו' ומחכה להסעה שתבוא לאסוף אותו למרכז היום. אז שוב נאחל לכל החולים והמטפלים ובני המשפחות שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול... איחולי רפואה שלמה לאמא של ענתי ששוב אושפזה הלילה בעקבות התקף נוסף, כפי שענתי סיפרה בפורום אמש... רפואה שלמה גם לבעלים של אביבה חברתנו לפורום וחברותי האחרות בקבוצת התמיכה שחשו ברע השבוע, חלקם נלקחו לחדר המיון וחלקם האחר נשארו בבית תחת טיפולן המסור של רעיותיהם המקסימות... חיבוק ענק אמיץ וחם לכ-ו-ל-ם... בוקר טוב ישראל!